Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 292
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна

цвят 930 и пигмент русалка

# 556
Намам търпения и моите китайчета да дойдат. Колко време ги чакахте. Моите ги поръчап от алита на 1ви миналия месец. Заедно с 12 гелови бои.

# 557
  • Варна
 На намалението ги поръчах мисля 28-ми март беше ама ги шипнаха седмица по-късно.

# 558
Мерси. Дано и моите пристигнат скоро. Ще се похваля

# 559
Моите ги чаках 60 дни. Поръчах ги февруари, уж подарък за 8 март, а те дойдоха по Великден

# 560
  • на брега на морето
Аз поръчвам най-вече от иБей лакове. От али досега не съм поръчвала лак. Но поръчвам и по 1-2 лака, все поотделно поръчвам. Идват ми сравнително бързо - за 2-3 седмици. В плик, направо в пощенската ми кутия. Вчера за 1ви път си поръчах по-скъп лак от иБей -на гелиш, за около 30 лв, имаше и малко шипинг.
Ама обувките на децата от али ги чакам минимум по месец. Тениски и др. работи - идват по-бързо.

# 561
  • Варна
 И от Али и от Ибей поръчвам и доставката е божа работа. Имам поръчки пристигнали за седмица и такива,които съм чакала по месец и половина два,че и повече. Средно за около месец идват нещата от Китай,но се понася предвид 3 пъти по-ниската цена. Един лак на Кани-Венелиса тук е 10-12лв.
  Забелязала съм,че по-скъпите неща ,който имат и малка доставка за около 3 седмици са тук.

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 12:54 от prinzesata

# 562
Здравейте момичета, може ли да се цопна при вас  Heart Eyes Преди година започнах да се правя с гел сама вкъщи, не си пазя всички снимки, но ще кача да ви покажа моите опити, не ми се смейте започвам да задобрявам тепърва  baby_neutral
Скрит текст:

И сега съм с този, с водни лепенки го правих:

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 13:01 от purple_spring

# 563
  • Варна
 Че на какво да се смеем,добре дошла  bouquet. Лакирай малко по-далечко от кутикулата. И аз хем го знам и вчера пак се омазах,чак се нервирам като си гледам ноктите в момента и изтрих два  Laughing. За капак спря тока–трагедия  #Cussing out

Я някой да ме светне с гелови боички печати стават ли? Много харесвам акцент върху бял лак със същия цвят като основния,ама нпмам обикновени лакове във всички цветове и не става  Sad

# 564
Аз само с Геловите бои успявам.

# 565
Да, аз знам, че по-далеко трябва, ама много бързо ми израстват ноктите, а така след 2-3 дни става нормално, просто всички снимки са снимани веднага след като съм ги направила  Grinning А и малката човечка като се събуди и като взема да бързам край  Laughing

# 566
  • Варна
 Мерси Камалия   bouquet ей сега ще напоръчам цветовете на дъгата  Laughing.

# 567
  • София
Аз само с Геловите бои успявам.

Как с гелови боички, те не стават за печати, разлива се.... имам само две, бяла на Кани и златна на Коди и с двете не става.

Печати правя само с боички за печати.

# 568
С нищо друго не ми се получава. С черна и Бяла на Елит, и с черна и Бяла на Коди. Гъсти са, не се разтичат. Купих си специални лакове запечати по препоръка от група във фейса( навярно пак някоя от вас ги е препоръчала), е не става...

# 569
  • Варна
 Ей  Laughing последно стават или не стават,че 10 набухах в кошницата  Joy. Предполагам и за яйца няма да стават  Joy и ще си ги бухам у главата.

Общи условия

Активация на акаунт