Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 308
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Коди и Веналиса, да

# 541
Здравейте, имам въпрос.

Този ацетон става ли за сваляне на гел лак или се използва някакъв специален? Понеже пише да се избягва контакт с кожата.

# 542
Не,на този пише че е за бои. Аз използвам за нокти "pure" 100% чист. Сваля всичко и е 9,80лв 1 литър.
http://www.nail-bg.com/shop/222/desc/aceton-1l

# 543
Момичета, искам да попитам как сваляте гел лака когато е нанесен с лаково каре - накисвате ли ноктите с ацетон 10 минути или направо го махате Simple Smile

# 544
Привет, момичета. Присъединявам се и аз към клуба. Вече си поръчах материалите на Коди + пекарна Sun, с нетърпение чакам да дойдат.
Държа да подчертая, че нещото, което ме подтикна към идеята да си правя сама гел, е фактът, че досега никога не съм оставала доволна от "услугите" на маникюристките. Все нещо няма да ми допадне - дали това как ми е оформена плочката, дали трайността на гела, дали декорациите. И както се бях зарекла да не ходя, миналата седмица се излъгах и отидох при някаква мацка, тъй като ноктите ми израснаха доста и исках да запазя дължината им, без да се изпочупят от обикновения лак. Фактът, че беше много досадна и не млъкна през цялото време и това, че плюеше по другите маникюристки какви некадърници били, няма да коментирам. За първоначална дезинфекция на ръцете - това явно масово по салоните го пропускат.
Показвам й какво искам да ми направи и първата реакция: "Оооо, ама това много сложно, бе! Аз НЕ обичам да правя такива сложни неща, аз обичам да правя едноцветни, защото стават по-бързо и за 20 минути съм те опрАвила...." Shocked Shocked Shocked
След като преодолях първия шок, й казах да се постарае поне част от нещата да направи. Изрично подчертах да ми запечати хубаво лака /работеше с Шилак/ и да го изпече добре, защото ноктите ми са капризни. И за цялата манипулация ме изръси с 40 лв.....Колко качествено е извършена услугата си пролича след 3 дни, когато крайчетата започнаха да се люпят. След 5 дни падна всичко.  Close
Така, че вече едва ли ще има сила, която да ме заведе в салон....

# 545
Може ли някой да обясни какво е лаково каре че доста го споменавате ама така и не разбрах как точно се прави.

# 546
Може ли някой да обясни какво е лаково каре че доста го споменавате ама така и не разбрах как точно се прави.

Преди няколко странички бяха пуснали едно клипче с показно какво представлява и как се прави Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=fVO_Kzk7JdM

# 547
Мерси много

# 548
  • Варна
Скрит текст:
Привет, момичета. Присъединявам се и аз към клуба. Вече си поръчах материалите на Коди + пекарна Sun, с нетърпение чакам да дойдат.
Държа да подчертая, че нещото, което ме подтикна към идеята да си правя сама гел, е фактът, че досега никога не съм оставала доволна от "услугите" на маникюристките. Все нещо няма да ми допадне - дали това как ми е оформена плочката, дали трайността на гела, дали декорациите. И както се бях зарекла да не ходя, миналата седмица се излъгах и отидох при някаква мацка, тъй като ноктите ми израснаха доста и исках да запазя дължината им, без да се изпочупят от обикновения лак. Фактът, че беше много досадна и не млъкна през цялото време и това, че плюеше по другите маникюристки какви некадърници били, няма да коментирам. За първоначална дезинфекция на ръцете - това явно масово по салоните го пропускат.
Показвам й какво искам да ми направи и първата реакция: "Оооо, ама това много сложно, бе! Аз НЕ обичам да правя такива сложни неща, аз обичам да правя едноцветни, защото стават по-бързо и за 20 минути съм те опрАвила...." Shocked Shocked Shocked
След като преодолях първия шок, й казах да се постарае поне част от нещата да направи. Изрично подчертах да ми запечати хубаво лака /работеше с Шилак/ и да го изпече добре, защото ноктите ми са капризни. И за цялата манипулация ме изръси с 40 лв.....Колко качествено е извършена услугата си пролича след 3 дни, когато крайчетата започнаха да се люпят. След 5 дни падна всичко.  Close
Така, че вече едва ли ще има сила, която да ме заведе в салон....

По същата причина и аз не ходя на маникюр. Писна ми години наред разни овце-без извинение да ми обясняват как моите нокти гел лак не държат,затова ми се белел на 3-4-ти ден  #2gunfire и все ме натискаха да ми слагали гел...е да ама след две три поддръжки започнаха да ме болят ноктите при печене в лампата,че и после по няколко дни. Оказа се,че "професионалистката' ми е препилила плочката...абе с две думи останах без нокти. Откакто се сдобих с коди благодарение на тази тема лакът ми държи колкото аз искам и съм повече от доволна.

# 549
  • на брега на морето
Леле, като ви чета и чак не мога да повярвам! Чак толкова ли са зле? Аз никога не съм ходила на маникюристка в Бг. Иначе тук ме прави веднъж приятелката ми маникюристка/полякиня/ и много хубаво ме направи, аз исках с едноцветен лак тогава, но не ми мръдна докато сама не го свалих след 2 седмици. И аз като се правя сега не ми мърда лакът 2 седмици. Най-много някой стикер да ми се позабели от 10я ден нататък, ама работата ми е такава, че голямо триене ми се оказва върху ноктите. Тук познавам още 2 мацки дето се правят с гел сами, и двете от около половин година насам като мен. И двете им се получава супер и им държи, едната наскоро я гледах и камъчета си беше сложила, направо и беше перфектен маникюрът/според мен/.
Сега мислех лятото да отида на маникюристка/че ще съм 4 седмици в Бг, т.е. по-средата/, ама като ви чета и взех да се разубеждавам. Ще питам фризьорката ми-ако знае някоя да ми препоръча, да. Иначе - не.
Някоя от вас има ли мастиленосин лак с лек глитер? Ако да- може ли да ми кажете на коя марка и номерче, ще си търся такъв. Наскоро се бях лакирала с такъв обикновен лак/като си чаках лампата/ и ми хареса. Simple Smile

# 550
  • Down south
Ааааааааа русо гладно няма нали знаеш  Joy

ето това е лаково каре дано разбираш руски
Благодаря и аз !  bouquet
Ще пробвам този метод, хареса ми Simple SmileЛесно ще се сваля гела после..
Само да питам слагаме обикновен безцветен лак на 2 мм от всички страни и после почваме база, цвят, топ и се пече.?
Това го изгледах, даже накарах съпругът ми да превежда дословно, ако аз нещо не доразбера.
Добре де, а къде е ph bond-а, ако се слага обикновен лак и после база и т.н. с какво се задържа базата?
 Колко време изтрайва това нещо или положителната страна е, че се сваля лесно?

# 551
  • here, there, everywhere
Момичета, чета ви редовно, но нямам време да пиша.
Приемете линка за извинение ( ако не е споделян вече)
http://4allwomen.ru/publ/krasota/manikjur_i_pedikjur/gazetnyj_ma … senija/12-1-0-479

# 552
  • Варна
Ааааааааа русо гладно няма нали знаеш  Joy

ето това е лаково каре дано разбираш руски
Благодаря и аз !  bouquet
Ще пробвам този метод, хареса ми Simple SmileЛесно ще се сваля гела после..
Само да питам слагаме обикновен безцветен лак на 2 мм от всички страни и после почваме база, цвят, топ и се пече.?
Това го изгледах, даже накарах съпругът ми да превежда дословно, ако аз нещо не доразбера.
Добре де, а къде е ph bond-а, ако се слага обикновен лак и после база и т.н. с какво се задържа базата?
 Колко време изтрайва това нещо или положителната страна е, че се сваля лесно?

Това нещо изтрайва докато не го свалиш. РН бондът се задържа по въпросните 2мм. по края на нокътя,които не са покрити с обикновения лак,а върху него се задържа и базата-съвсем достатъчно е. Преди малко свалих поредния лак на 10 дни без забележки освен израстването. Сваляне точно за половин час ама завивам на два пъти защото няма сама няма как да си опаковам всичките пръсти наведнъж  Laughing.

В клипа рускинята не ползва бонд, както и доста мацки тук,които нямат проблем с издръжливостта. Аз обаче ползвам. Процедурата е фрешер,лаково каре,върху него ултрабонд и после по познатия начин.

# 553
  • Варна

Виатнамските пощи най-накрая дойдоха  Laughing. Обаче са 9 от 10 мам......им китайска точно млечно жълтото 938 липсва. След обед ще ги пробвам и ще покажа. Цветовете са зверски плътни и са това,което е като цвят на шишенцето.

# 554
А това са моите

Общи условия

Активация на акаунт