Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 322
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
 Като ви дойде лампата ще пробвате. Зависи какви лакове ще печете. Някой се пекат по 30сек. други си искат повече-различно е. Лично аз предпочитам да се застраховам. База и цветове пека по 2мин. топ 3 мин в 24В комбинирана лампа. Откакто го правя/по съвет на Невена  bouquet/ каквито и експерименти да си правя с ноктите лака не мърда докато аз не го сваля.  В момента съм с лаково каре под базата и цвят смесица от обикновен и гел лак. За седмица носене нямам оплаквания.

# 511
  • FR
С какъв лак си правите тези печати? При мен с обикновен стават бледи...
Печатите ги правих с този лак:
http://s.aliexpress.com/BNjqA77R
Тъй като ми е 3то лакиране изобщо с гел лак и нямам опит с печатите, не знам има ли разлика с обикновен лак. Само че от три плочки за печати, които бях купила само с едната ставаха. С другите две плочки или почти нищо не се отпечатваше или ставаше едно петно. Та явно освен лака и плочката трябва да е хубава.

# 512
  • here, there, everywhere
Prinzesata, благодаря за отговора. Обаче идея си нямам какво означава каре. Гледам и преди това е споменавано, но не схванах. Явно съм със сериозен рус уклон:).

# 513
  • Варна
 Ааааааааа русо гладно няма нали знаеш  Joy

https://www.youtube.com/watch?v=fVO_Kzk7JdM

ето това е лаково каре дано разбираш руски

# 514
Ааааааааа русо гладно няма нали знаеш  Joy

https://www.youtube.com/watch?v=fVO_Kzk7JdM

ето това е лаково каре дано разбираш руски
Благодаря и аз !  bouquet
Ще пробвам този метод, хареса ми Simple SmileЛесно ще се сваля гела после..
Само да питам слагаме обикновен безцветен лак на 2 мм от всички страни и после почваме база, цвят, топ и се пече.?

# 515
  • Варна
 Точно така! Хубав перхидрол,хуууубав  Joy.

# 516
Точно така! Хубав перхидрол,хуууубав  Joy.
smile3521 smile3525

# 517
С боички за печати или лакове за декорации.
Има ли ги в някой магазин или само онлайн се продават?

# 518
  • here, there, everywhere
Принцеске, супер си. Благодаря. bouquet

# 519
Ето малко цветове от Елит99. Банановото на палитрата ми приличаше повече на телесен, и сега малко не се връзва в концепцията, но пък за летен цвят е страхотен. (sun)

# 520
Даже много е хубав банановия Simple Smile

# 521
Супер е банановото и маникюрът също

# 522
Благодаря момичета  bouquet

# 523
  • София
Аз разкарах червеното и реших да се пробвам да направя френски. Ще трябва да си купувам лепенки-ограничители, защото съм с две леви, при това треперещи ръце. Що годе го докарах да прилича на нещо, ако не се вглежда много човек.

Скрит текст:

Дано скоро ми дойдат базата и топа на ОПИ, защото с тези на Елит99 направо няма сваляне. Киснах, търках, жулих... ужас някакъв  ooooh!
А каква е тази база на Коди, която се споменава тук? Какви са плюсовете ѝ?

# 524
  • София
А каква е тази база на Коди, която се споменава тук? Какви са плюсовете ѝ?

Единственият и плюс, е че тези на които не им държи гела, стои докато не го махнат. Мноооооооого е трудна за махане обаче, аз я слагам с обикновен лак отдолу за да се махне лесно.

Виж топ-а е хубав, по-бляскав от ОПИ при нанасяне, но след 4-5 дена, вече не е толкова стъклен, ОПИ в това отношение е по-добър. 

Общи условия

Активация на акаунт