Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 229
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Аз имам такава. Някои лакове искат повече от две минути в нея.

# 631
  • Габрово
здравей, cristi ,
кои например лакове искат повече от 2 минути?
и основата на колко минути я печеш?

# 632
И аз се интересувам кои лакове изискват повече повече, тъй като и аз съм си поръчала същата лампа. И, ако може, да уточниш колко минути печеш.

# 633
Аз бих пекла гел лак 3-4 Мин. Това е ув лампа, а гел лаковете се пекат в лед лампа. Това са лампи отпреди 5г, вече всички си купуват комбинирани.

# 634
  • Варна
 Китайскотo CNG,Bling, още едни в малки розови шишенца си искат печене поне 2мин. на цвят и то в комбинирана лампа. Opi и китайците и оригиналите се пекат за 30сек. за по-сигурно 1мин. Блускай и китайците от Али и китайците от официалния сайт се пекат еднакво. За 30сек са ОК. Венелиса и Кани също са от бързите. Азур също. Толкова за цветовете. База и топ ползвам на Коди и пека по 2 мин.

# 635
Princesata и ти май си пробвала всички китайци. Кои са ти фаворит. На мен за сега modal. Имам бяло, черно и розово. Покриват от 2 пъти идеално и са тънки. Сега чакам на Канди и Веналиса да видим как ще са.
От елита не съм очарована, въпреки че в момента съм с един много красив хамелеон. Но беше труден за натасяне. Не знам как да качвам снимки за съжаление

# 636
  • Варна
 Хаха факт е,че съм пробвала де що китаец ми се е изпречил  Laughing. Ама то на цената на един оригинален лак поръчвам 10 ментака та.....
 Категорично Венелиса са ми фаворит до тук. Най вече,защото цветовете им отговарят на палитрата в сайта,а и цветовете са плътни,покривни и самоизравняващи се/не остават на черти/. Азур също са хубави,но е мъка с нацелването на цвят. Бях си поръчала два термолака уж пастели и двата излязоха брокатени-отврат направо. Тия китайци люскат брокат във всичките ми любими цветове  #2gunfire.
 Иначе бялото ми е тяхно и е перфектно. Имам и едно суперско вампирско червено,но е много ярко за гел лак. Няма как да се появя на работа с подобен вампирски маникюр. Joy
 Поръчах 10 гелови боички на Кани оня ден уж за печати ама гледам рускините си се лакират с тях без проблем та ще видим.

# 637
Да и аз такивя боички поръчах. Ама вече 2 месеца ги няма. Цената им е изгодна, а отзивите добри. За малко да поръчам сет ат 36, но разумът надделя. Че броят лакове в нас стана като в салон. Даже не съм ги прабвала всички и все нови искам да поръчвам.

# 638
Всичко китайско пека по 30 Сек, база, топ и изграждащ гел по една минута. В новата 48в топа за 30 Сек е готов
Искам нова по-мощна пила от Али, някой пробвал ли е за професионална употреба?

# 639
Пробвам да прикача първите си опти. Знам, че има още много какво да се желае.

# 640
  • Габрово
https://www.aliexpress.com/item/48W-UV-Lamp-Double-light-Auto-se … af82-1bc910594a65

за такава лампа ли става на въпрос?

Защото преди време си бях взела такава
https://www.aliexpress.com/item/LKE-9W-Mini-LED-UV-Lamp-Gel-Nail … ceb5b6c&tpp=1
и тя нищо не изпича...

# 641
С девет ватова лампа какво искаш да печеш  hahaha

Моята е 12 вата и си изисква сериозно печене  ooooh!

# 642
Примерно на тази лампа, дори блускай иска повече време. Затова винаги правех много тънки пластове, за да се вместя в двете минути.

# 643
  • Габрово

Моята е 12 вата и си изисква сериозно печене  ooooh!

каквото и ти с твоята 12 вата  hahaha hahaha

# 644
Ами аз си пека в 12 ватовата Simple Smile Досега маникюр не ми е падал преди 7-мия ден, обикновено издържа около 10 дни, което си е прилично. Уточнявам, че нямам китайски лакове, база и топ CND, три лака на CND и един Лечат, комбинирам и с обикновени от които имам много.

Общи условия

Активация на акаунт