Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 271
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
А как се справяте с митниците? пишете на продавача за ниски цени или какво?

# 166
  • София

Този така или иначе пише 10$ стойност, на другите обикновено пиша.

# 167
  • Варна
 Лампата идва от Естония,а тя си е в ЕС. На моята си пишеше реалната стойност май.....не помня  newsm78.

# 168
  • Враца

Ааа, значи ако я поръчвам няма нужда да му пиша изрично, така ли?

# 169
  • София
Лампата идва от Естония,а тя си е в ЕС. На моята си пишеше реалната стойност май.....не помня  newsm78.

Ей това ми е отговорил:
Dear, we mark 10USD for each lamp to avoid tax.

# 170
  • София

Ааа, значи ако я поръчвам няма нужда да му пиша изрично, така ли?
Най-добре, като поръчаш да му пишеш, не пречи, дори и да пише, както ми е писал 10$ на всички лампи.

# 171
Някакви отзиви за лаковете на Born pretty. Много ми допадна 1 лак опал и го поръчах от Алито
И да питам- в какво се изразява алергията към лаковете на Елит. Че и от тях поръчах наколко и сега се замислям да ги ползвам ли.  Много ми допадат цветовете, а тук из темити срещах отзиви, че са трайни. Само това с алергиите съм пропуснала

# 172
https://www.aliexpress.com/item/1-Bottle-10ml-BORN-PRETTY-Opal-J … 010608.0.0.PsUIjz

Ето това е лакчето, което очаквам с нетърпение

# 173
Изглежда много яk. Да дадеш отзиви kато пристигне и го пробваш Simple Smile

# 174
Никой ли не ползва "моите" лакове Semilac UV hybrid https://lexilife95.com/2017/01/07/semilac-uk-review-gel-nails-at-home/.
Все чакам някой да си купи и да обменим опит и тц  Simple Smile
Аз съм много доволна (въпреки че не съм ползвала други), препоръчаха ми ги и тях си ползвам. Един телесен го оставям повече от две седмици и после го отлепям на люспа. Колкото повече е седял, толкова по-лесно се маха. Слагах лепенки с цветенца и не падат. Като ги правя така на УВ лампа - база - 2 мин, слой телесен 2 мин и още един телесен, но го пека с лепенката + 2 слоя топ. Това правих последните пъти и като е телесен, не се вижда че е израснал и така си стоя към 20 дена. За лепенките ме беше страх, но направо се циментираха. И съдомиялната ми се счупи и мих и стъргах всеки ден и не паднаха.

# 175
Аз ги гледах, но ми идват малко скъпи, в сравнение със Sergio. Ако обаче наистина падат толкова лесно, колкото казваш, ще се замисля сериозно,защото още не съм си направила поръчката от Коди.

# 176
Cristi не съм голям специалист и не съм ползвала друго, така че ме е страх да ти ги препоръчвам. Пада лесно, защото го държах много време, като е телесен и не е грозно. Тези Sergio на каква цена са?

# 177
12 лева, но често имат промоция 2+1 или 3+1,та се връзва още по-евтино. Ползвам обаче стари бази и топ, които не са техни и не знам дали затова падат по-трудно. Има ли откъде да се поръча семилак тук или директно от UK?

# 178
  • София
12 лева, но често имат промоция 2+1 или 3+1,та се връзва още по-евтино. Ползвам обаче стари бази и топ, които не са техни и не знам дали затова падат по-трудно. Има ли откъде да се поръча семилак тук или директно от UK?

За първи път чувам за Sergio, покажи някой хубав цвят.

Някой вреди ли се за лампа от 30$, на мен така и не ми показа такава цена  newsm78

# 179
И на мен  Sad
Над, точките, които бях показала, бяха на Sergio.

Общи условия

Активация на акаунт