Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 250
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Адри, много е хубав този термо хамелеон  bouquet
А аз си поръчах топ без лепкав на Елит  Grinning да видим дали ще ми хареса повече от CND.

# 601
Разкошен е наистина! Аз в али-то гледах, но в момента няма как да постна линкове, че съм в движение.

# 602
Моля ви много някой да изкаже мнение зa лакове Jessica Grinning
Не съм ги ползвала, но пробвах jessie JS и не съм доволна. Добре че не си поръчах много цветове. Ще ги ползвам за рисунки.
Сега се зареждам наново с блу скай. 

# 603
Всъщност аз тях имах предвид Grinning лошото е,че вероятно съм направила огромна грешка като съм си купила топ и база на тях,но нямах друг избор вмомента и реших да ги пробвам ;/ а защо не си доволна от тях?

# 604
Еха тия термо лакове отдавна ми привличат окото, ама обикновено не мога да си харесам и двата цвята  Grinning Като заговорихте за топ лакове, аз имам един на Блускай и един на Кани, този на Блускай много се сгъсти и вече почти не го ползвам, случвало ли ви се е такова нещо ?

# 605
  • Варна
 Относно пясъците.....Обикновен пясъчен лак смесен с гел топ и печене. Предполагам,че без топ отгоре няма да е толкова траен,но поне седмица ще изкара. Бях се навила да пробвам ама дойдоха венелиса та няма да е скоро. Гледам рускините смело смесват всякакви обикновени лакове с гел топ и им се получава.

# 606
Всъщност аз тях имах предвид Grinning лошото е,че вероятно съм направила огромна грешка като съм си купила топ и база на тях,но нямах друг избор вмомента и реших да ги пробвам ;/ а защо не си доволна от тях?
и аз не съм доволна, слаба покривност и много се разтичат...

# 607
и аз не съм доволна, слаба покривност и много се разтичат...

Благодаря,а като издръжливост как са?

# 608
С база и топ Коди всички гел лакове са ми бетон...

# 609
Здравейте момичета, чета ви от известно време, скоро си взех начален комплект от Блускай, само с един лак, за да пробвам дали ще се справя. Сега търся някакъв телесен цвят, в техния сайт виждам само телесен цвят за френски маникюр - http://www.nail-bg.com/shop/605/desc/gel-polish-bluesky-classic-567
Някой дали го е ползвал, или да ми препоръчате такъв цвят на друга марка, само да може да се поръча в България Simple Smile

# 610
Момичета имам още един въпрос,лепкавия слой може ли да се маха с етилов спирт 95градуса? Имам и един друг,който е 60,с тях може ли или трябва с най-обикновен

# 611
Тия китайци да не са пак в някакви празници. Поръчала съм сумати летни цветове и нищо не ми идва. Вече забравих какви цветове съм поръчала и почнах да ги дублирам.

# 612
  • Варна
Момичета имам още един въпрос,лепкавия слой може ли да се маха с етилов спирт 95градуса? Имам и един друг,който е 60,с тях може ли или трябва с най-обикновен

Точно с етилов 95% махам аз ама понеже го ползвам само за това,а и имам доста топове без лепкав заради пигментите отнася месеци та доста изветрява. Не съм имала проблеми.

# 613
  • Враца
Джеси и аз съм пробвала и не съм доволна от покривността. Издръжливостта за виси от базата и топа главно, самия цвят няма особено значение.

Аз до сега не съм ви качвала снимка, ето едно, което много свежо стана. Това е стикер (от водните). След цвета сложих база (не махах лепкавия слой), отгоре стикера, подсуших хубаво, пак база и накрая топ. Не е мръднал вече една седмица на моите неиздръжливи нокти. Simple Smile

Скрит текст:
Опс, нещо не ми се получи качването... ще опитам пак дано стане.
Абе стана, ама не се вижда цялата ръка, не знам защо, сори.

# 614
За лаковете на Елит 3в1- без база и топ да споделя. Пада на 3тия ден. Ще го прбвам с база и топ да видим как ще е.
Това синьо много ми допадна

Общи условия

Активация на акаунт