Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "Зелен училище" във Велинград и как може да бъде признато като разход за балнеолечение?
Как мога да призная разходите за "Зелено училище" във Велинград като разход за балнеолeчение?
Какво представлява добавката за балнеолечение и рехабилитация в България и как мога да я използвам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "Зелен училище" във Велинград и как може да бъде признато като разход за балнеолечение?
Зелените училища са образователни институции, където учениците се обучават по теми, свързани с околната среда, екологията и устойчивото развитие. В този случай разходите за участие в такова училище не могат да бъдат третирани като разходи за балнеолeчение, тъй като балнеолeчението включва използването на минерални води, калта и други природни фактори за терапевтични цели.
-
Как мога да призная разходите за "Зелено училище" във Велинград като разход за балнеолeчение?
-
Какво представлява добавката за балнеолечение и рехабилитация в България и как мога да я използвам?
Добавката за балнеолечение и рехабилитация в България се изплаща веднъж годишно на деца до 16-годишна възраст с трайно намалена възможност за социална адаптация. Тя се ползва и от придружителите на лица с определена чужда помощ при условията и в размера, предвидени от законодателството. Добавката се изплаща след представяне на разходна оправдателна документация в рамките на един месец след приключване на услугата. Той е до трикратния размер на гарантирания минимален доход, но не повече от действително направените разходи, както е посочено в представените документи.
-
Има ли някой от вас или ваш познат, който е близък дистрибутор на Vision? И също така използвате ли ги, доволни или недоволни сте?
-
Какви са вашите мисли относно коремната болка, която се усеща като яйчници и често стегнат корем по време на бременност?
Честно казано и ние със съпруга ми сме си говорили, че ако много закъсаме финансово, можем и да се разведем фиктивно, за жалост това е реалността...

И малката само ни пречи ,днес накъсала на кака си учебната тетрадка.
Един път да дойде лятната ваканция,че Сиса и без това трудно се концентрира,пък малкото постоянно се навира в нея когато си пише домашните.До края на учебната година сигурно ще са ме подлудили.
Що за хора са това?

yahoo-то ми качва само по 1 една снимка и иска да си инсталирам някаква глупост, за да може да качва повече. аз обаче нямам администраторски права на компа и чакам мъжът да се включи. той, естествено казава, че yahoo-то е простотия и ще ми направи истинка галерия...ама друг път 
Не си единствена,ако това те успокоява.Аз записах висше докато бях бременна с Буби,а сега живот и здраве са ми останали само няколко изпита,ама нещо нямам време да
Но му се вижда края.Най-смешното беше,че в деветия месец като бях,имах сесия.Сега ще ми се смеете
,та си умирах от срам.Иначе много ми се радваха,де