Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 198
  • 641
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз ще отида днес до вет. апт. на Шипченски проход!
Някой ако иска мога да му взема!

Аз искам да ми вземеш, ако още не си отишла де... Grinning

# 106
Айде мажете и после ще чакаме отзиви. Laughing Току виж целия форум се обзаведем с буйни и лъскави гриви. Laughing

# 107
  • Paris
В Бургас - вет.аптека?

# 108
Аз си купих всичко необходимо.Попитах в магазина където взимам храна на домашните любимци къде има ветеринарна аптека и те ме пратиха в една клиника близо до нас.Умрях от срам като отидох там и като попитах и доктора като ме попита за маска за коса ли ми трябва  Embarassed - ей така изглеждах.Днес ще пробвам маската и ще пиша отзиви,ако има такива още след първото мазане!
Сериозно ли така те попита? Joy
А каза ли нещо в смисъл, че това са пълни глупости... че е мит или пък, че е вредно за хора?
Ако не ти е казал подобно нещо, значи сме ок и продължаваме смело напред Wink

# 109
Аз си купих всичко необходимо.Попитах в магазина където взимам храна на домашните любимци къде има ветеринарна аптека и те ме пратиха в една клиника близо до нас.Умрях от срам като отидох там и като попитах и доктора като ме попита за маска за коса ли ми трябва  Embarassed - ей така изглеждах.Днес ще пробвам маската и ще пиша отзиви,ако има такива още след първото мазане!

Извинявай,ама да питам къде е това "близо до нас" Embarassed кой квартал де,ако не е тайна...че на мен ми е невъзможно да ходя до шипченския или до семинарията   Rolling Eyes
  bouquet

# 110
Сериозно ли така те попита? Joy
А каза ли нещо в смисъл, че това са пълни глупости... че е мит или пък, че е вредно за хора?
Ако не ти е казал подобно нещо, значи сме ок и продължаваме смело напред Wink
Попита ме колко ми трябва,за маска за коса ли?Не каза нещо,че е вредно.Сигурно е имал и други клиентки  Simple Smile
Аз съм от квартал Надежда!Ако ви върши работа ще ви обясня къде се намира клиниката,но аз им взех последното шишенце,но мисля че със заявка почти във всяка клиника ще могат да ти снабдят.

# 111
исакм снимков материал преи/след Thinking

# 112
Съжалявам,но мога да предложа само снимков материал по време и след  Simple Smile .Вече съм се намазала.Още половин час и влизам да се изкъпя и после ще докладвам.Няма ли и някой друг жертвал си косицата  Rolling Eyes

# 113
В Бургас - вет.аптека?
Аз нали съм студентка в Бургас, та като съм там го поръчвам в един ветеринарен кабинет, намира се на ул.Възраждане, малко след частната клиника"Света София"

# 114
И аз в момента съм с маската, но при мен си е ежеседмично.Този път реших да експериментирам и разбих съставките в хума...ще видим след 1 час какво ще стане.

# 115
  • Бургас
В Бургас - вет.аптека?

В Бургас има много, сега се сещам за една зад гара Запад (дано не бъркам, тази до Била) и в новия търговски център до Младост.

Айде който направи първата маска, да се разписва тук!

Добре де, защо да не може да се замени мас със зехтин?
Къде да търся по това време мас?

Предполагам, че не е беда ако не се слага мас.

# 116
Разбрах защо не е препоръчително да се слага газ на изрусена коса - защото изсушавала косата.

# 117
Разбрах защо не е препоръчително да се слага газ на изрусена коса - защото изсушавала косата.
Точно това щях да пиша, преди малко говорих с моята фризьорка и тя така каза.

# 118
В Бургас - вет.аптека?

В Бургас има много, сега се сещам за една зад гара Запад (дано не бъркам, тази до Била) и в новия търговски център до Младост.

Айде който направи първата маска, да се разписва тук!

Добре де, защо да не може да се замени мас със зехтин?
Къде да търся по това време мас?

Предполагам, че не е беда ако не се слага мас.

Зехтинът не може да подхрани косата, така както маста може!

# 119
  • Sofia
А тъмните коси не ги ли изсушава?

Ходих до Шипченски проход, исках няколко, но се оказа, че взимам последната бройка от препарата. 4 лв.

Обаче имам леки съмнения дали съм взела вярното лекарство- търговското наименовани е друго, не Тривитаминол, а Виалитон.
Съставът е вит. А, Д3 и Е, помощни в-ва динатрий хидроген, фосфат лим. к-на, кремофор ЕЛ, нипазол, динатрий едетат, бутилхидрокситоулол и вода.
И никъде не се споменават овце, а всякакви други чифтокопитни и кокошки.  Crazy

Деси, Леди М, на вашите какво пише?

Общи условия

Активация на акаунт