Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 208
  • 641
  •   1
Отговори
# 135

[/quote]

Клиниката се намира на спирката на 83 на Shell в посока Илиенци.Ох сещаш ли се,ако не ме разбра ще се опитам да обясня по-подробно.Аз се изкъпах,но косата ми е мокра и не мога да кажа за резултата все още   bouquet
[/quote]

На "Връбница" ли имаш предвид? Къде пък там има...? newsm78

# 136

Клиниката се намира на спирката на 83 на Shell в посока Илиенци.Ох сещаш ли се,ако не ме разбра ще се опитам да обясня по-подробно.Аз се изкъпах,но косата ми е мокра и не мога да кажа за резултата все още   bouquet
[/quote]

[/quote]

Да!Както е спирката и тръгваш в посока Илиенци.На 20 метра от спирката някаде се намира клиниката.То си пише няма начин да не го видиш   bouquet

# 137

[/quote]

Да!Както е спирката и тръгваш в посока Илиенци.На 20 метра от спирката някаде се намира клиниката.То си пише няма начин да не го видиш   bouquet
[/quote]

Мерси много....утре може да скокна до там   bouquet

# 138
Деси, Леди М, на вашите какво пише?

Аз бях преписала по- горе съдържанието на опаковката. Ето:

VITAMIN AD3E

Активни вещества:

Vitamin A palmitate 1 500 000 IU
Cholecalciferol /Vitamin D3/ 2 000 000 UI
Alpha Tocoferol Acetate /Vitamin E/ 1. 0 g

Помощни вещества:

Chlorocresol
Sunflower oil

# 139
  • София
а тая мас после как я отмивате?

# 140
  • София
питах аз един аптекар и той ми каза , че може да се вземе Deavit и  Vitamin A и се смесват и става това лекарство

# 141
Много се смях с постингите на някои момичета  Joy

Една приятелка като направи мастит си купи от ветеринарната аптека едно лекарство с което мажат вимето на кравите  Crazy  Така че едва ли ще има проблем да си намажем косите с това "чудо"  Laughing И аз се включвам в клуба, дано е останало по аптеките във Варна  Wink

# 142
Деси, изпревари ме, тия дни тъкмо мислех да те питам за тайната на дългата и гъста коса Grinning
Като видях темата ти се накефих, а като прочетох и за Тривитаминол-а, мога да те подкрепя, абсолютно Hug
След като преди 2 години пробвах една прехвалена фризьорка в Димитровград и ми скъсиха косата драстично, за около 3 месеца имаше поразителен ефект с туй чудо за овце, тогава още бях руса- косата ми блестеше и бе страшно жива Grinning Тогава всяка седмица втривах от туй мазило, само от него и си постоявах, но напоследък косата ми се нуждае от обгрижване и благодаря ти за навременното подсещане, отивам и аз да си купя Laughing
Момичета, ефекта наистина е много добър, имаше период в Димитровград момичетата изкупиха ветеринарните аптеки  bouquet

Последна редакция: вт, 02 май 2006, 23:32 от Nadejdica

# 143
Eй, припомнихте ми за това чудо. Аз го ползвах след като родих, наистина бях доволна, препоръча ми го фризьорката, но маската, с която го ползвах беше друга. В града, в който живея ветеринарният аптекар върти бизнес от това. Човекът го разфасова в шишенца за по една доза и го продава заедно с някакви хапченца, които се стриват на прах. Самият той ми написа и маската, не я помня много добре, но мисля че освен стрите хапченца и шишенцето с течноста се слагаше жълтък, зехтин и спирт. Помня, че съм добавяла и стимулант за коса Икаров, и мед. Ефекта беше добър каквото и да прибавя, тъй че дали ще е се прибави газ и мас или само едното с нещо друго, което по принцип е полезно за косата, няма да е проблем.
Още утре ще си го купя пак  Hug

# 144
Ихаа, всички ще станем с коси като на фолк дивите, ама собствени.

# 145
Eй, припомнихте ми за това чудо. Аз го ползвах след като родих, наистина бях доволна, препоръча ми го фризьорката, но маската, с която го ползвах беше друга. В града, в който живея ветеринарният аптекар върти бизнес от това. Човекът го разфасова в шишенца за по една доза и го продава заедно с някакви хапченца, които се стриват на прах. Самият той ми написа и маската, не я помня много добре, но мисля че освен стрите хапченца и шишенцето с течноста се слагаше жълтък, зехтин и спирт. Помня, че съм добавяла и стимулант за коса Икаров, и мед. Ефекта беше добър каквото и да прибавя, тъй че дали ще е се прибави газ и мас или само едното с нещо друго, което по принцип е полезно за косата, няма да е проблем.
Още утре ще си го купя пак  Hug

Би ли споделила от къде мога да си го купя в Пловдив???

# 146

Една приятелка като направи мастит си купи от ветеринарната аптека едно лекарство с което мажат вимето на кравите  Crazy  Така че едва ли ще има проблем да си намажем косите с това "чудо"  Laughing И аз се включвам в клуба, дано е останало по аптеките във Варна  Wink
Сега ми припомни, че преди няколко години след едно изказване на Шаная Туейн, че за лице ползва крем за мазане на вимето на кравите, жените масово започнали да го изкупуват.
Аз съм ползвала подобен за ръце, наистина беше добър продукт.

# 147

Една приятелка отиде във Варна да си го купи и продавачката във ветеринарната аптека и казала, че от 10 години продава това лекарство предимно като съставка за маска за коса. Оказва се, че е доста популярно 

# 148
а тая мас после как я отмивате?
Без да се смеета hahaha първо с веро, и след това с шампоана.

# 149
А, задължителен ефект ли е гъста коса?  Joy Моята е ми харесва на гъстота, но пък не расте и бих пробвала, ама по-гъста не искам да става  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт