Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 354
  • 641
  •   1
Отговори
# 375
На коя фирма е това лекарство? Моля, кажете за да мога да си поръчам в зоо магазина.

# 376
Аз вчера се мазах с пълната версия на маската, но явно не съм отмила добре маста, въпреки че 4 пъти се мих с шампоан  Cry И сега ми седи като мръсна, на клечки, май днес пак ще си я мия...
Вие как я отмихте тази мас?!! Аз другия път май ще я направя без нея, тривитаминола и без това е мазен, пише, че има слънчогледово олио вътре...

# 377
На коя фирма е това лекарство? Моля, кажете за да мога да си поръчам в зоо магазина.
питай в зоомагазина за него, не може да не знаят, аз като казах на мойта позната в зоомагазина хич не се учуди за какво ми е и веднага поръча.
Сега четох ,че се бие подкожно на кучетата с някаква авитаминоза,рахит и прочие. CrazyСъчетанието от трите витамина явно прави чудото. Като споменах кучета искам да ви кажа, че няма по-добро решение за подобряване на кучешка козина от редовно миене с хума и жълтък./Явно с кучо ще си менкаме препарати  Blush/.

# 378
А в зоомагазините дали може да се намери?  Thinking

# 379
  • София
Наистина ли може да се поръча в зоомагазин???

# 380
Много мерси на Деси за идеята.

Тука http://www.gergiovche.com/offer/offer_03_2006/OFERTA_2006_04.htm пише, че е на Биовет. За Виалитона говорим.

Тази поръчка на едро, за която се събирате, пак от там ли ще е, или някакъв друг начин сте намерили?

# 381
  • София
пак за този сайт става въпрос.Не се ли събрахме вече или никой не се решава да поръча?

# 382
  • Paris
Купих си днес Тривит. за 4 и 50, следобяд отивам да ми свалят боята, тежка процедура, и още утре смятам да почна с маските, че не знам какво ще се случи с косата ми.

# 383
Току що си купих. По 3.50 единия.

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 17:05 от pipilota

# 384
  • София
пипилота мерси много за телефона. Аз ще се опитам да намеря чрез зоомагазин или на този тел. и ако не успея, ще пусна масовата поръчка. Но нямам толкова пари в момента, за да я платя. А и в Гергьовче не виждам да имат тривитаминол.

# 385
  • ES
Купих си днес Тривит. за 4 и 50, следобяд отивам да ми свалят боята, тежка процедура, и още утре смятам да почна с маските, че не знам какво ще се случи с косата ми.
каква е тази процедура по свалянето на боята
а аз само ви 4ета и ви завиждам, сега съм в Испания и не зная има ли тук такова 4удо и как да го намеря. Майка ми ве4е си купи и се намаза, много е доволна, но аз 6те трябва да по4акам докато дойде и ми донесе, а и сега съм бременна не зная дали 6те е добре да я правя, особено да използвам и газ.

# 386
Склада  работи в съб. до 12.00ч.

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 17:05 от pipilota

# 387
  • София
Жива и здрава да си!!!!
Дали ще можеш евентуално да обясниш къде е точно в Стрелбище?

# 388
  • София
В сайта на Гергьовчето Тривитаминола се води Витамин АД3Е

# 389
ул. Роженски проход бл. 93 е адреса.

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 17:06 от pipilota

Общи условия

Активация на акаунт