Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 335
  • 641
  •   1
Отговори
# 300
Скъпи мами, аз като бъдеща ветеринарна лекарка реших да се допитам за тази маска до моите колежки, които тази година завършват. Те ме изгледаха доста странно и ми казаха, че не биха рискували да се мажат точно с това.
Имайте предвид, че технологията за производство на животински препарати е различна и съотвенто витамините са с изменен химичен състав поради примесите, които се добавят към тях. Те не са същите каквито са витамините, произвеждани за хора.
Мога да Ви кажа, че в момента тече изложение на различни лекарствени препарати в самия Тракийски университет в Стара Загора. На изложението BUL VET MEDICA се намират най-известните фармацевтични компании произвеждащи такива продукти. Можете директно от там да получите информация. Simple Smile
http://bgvet.com/bulvetmedica.html

Последна редакция: пт, 05 май 2006, 00:34 от момина сълза

# 301
Мацки, аз днес случайно имах ходене до автогарата в "Овча купел". Съвсем случайно съзрях някаква ветеринарна лечебница и аптека на самата автогара Simple Smile. Влязох да питам и не ми се вярваше, че ще открия лекарството, но го имаше и си го купих, струва 3.60. Утре ще се плескам с него и ще докладвам за резултати   Peace.

Брей, че то ми е съвсем близко... Ще взема да отида... Въпреки че не се сещам за лечебвица на автогарата. Спомням си, че има някакво кръчме само...  newsm78

# 302

Да ви питам малко офф:  последния път като си изрусявах кичури май ми ги изгориха малко. Не съм сигурна, но след като си измия косата, става на вълнички и се заплита ужасно, въпреки балсама. Привеждането й във вид е свързано с голямо скубане и дърпане  Sad. Преди не ми е ставала така, и друг път са ми правили кичури, по принцип ми е права.    На някой друг да е ставало така?

НА мен  Wink
Излекувах я като я постригах и я "сресвам" само с ръце - опитай Peace

# 303
Скъпи мами, аз като бъдеща ветеринарна лекарка реших да се допитам за тази маска до моите колежки, които тази година завършват. Те ме изгледаха доста странно и ми казаха, че не биха рискували да се мажат точно с това.
Имайте предвид, че технологията за производство на животински препарати е различна и съотвенто витамините са с изменен химичен състав поради примесите, които се добавят към тях. Те не са същите каквито са витамините, произвеждани за хора.
Мога да Ви кажа, че в момента тече изложение на различни лекарствени препарати в самия Тракийски университет в Стара Загора. На изложението BUL VET MEDICA се намират най-известните фармацевтични компании произвеждащи такива продукти. Можете директно от там да получите информация. Simple Smile
http://bgvet.com/bulvetmedica.html
Не питай учило, а питай патило!
Маската е изпробвана върху доста главици вече....

# 304
И аз като си помисля що боклуци съм си измазала по главата досега, но за пръв път от тези витамини наистина виждам чуден ефект. Hug

# 305
И аз като си помисля що боклуци съм си измазала по главата досега, но за пръв път от тези витамини наистина виждам чуден ефект. Hug
Абсолютно!Що пари съм изподала за глупости....то не бяха флуиди, не бяха балсами, не бяха кристали, не бяха тонове кутии с готови маски.Не че в момента пак не ползвам де, но ефекта от тази маска не може да се постигне с нито една от готовите маски.

# 306
Ей кой събираше поръчката  newsm78
да се обади докъде стигнахме с бройката  Simple Smile
а аз пък вчера го казах на мойта лекарка и тя падна да се смее-ама щяло да има ефект де...само дето още не съм го взела.. Sad

# 307
  • Sofia
Наклепах се , сега седя с найлонова шапка и чакам да ми стане лъскав косъма! Flutter
Очаквах да е мазно, но не е.

# 308
Наклепах се , сега седя с найлонова шапка и чакам да ми стане лъскав косъма! Flutter

Айде пък после като се измиеш сподели резултата. Wink

# 309
Много се смях, докато четох, но и много се ентусиазирах - прилежно си преписах рецептата и довечера драсвам към ветеринарната аптека в Младост! Joy И наесен всички с едни бляскави и дълги коси,а bowuu
Съгласна съм, че какво ли не съм си слагала на косата - само защото е добре опаковано и ми се струва полезно - нито знам какво точно е било съдържанието, нито нищо...
Благодаря за инфото! Hug

# 310
Лейди, Деси, че пуснете по едно фото де!

# 311
Бе нали ви казах,че съм под прикритие  Joy

# 312
  • Sofia
Ти пусни снимка в гръб!
Пак ще си под прикритие, пък ние ще видим каквото трябва! Grinning

# 313
  • sofia
Направих маската вчера, резултата е супер  Peace. Това не съм го постигала с никоя готова маска или балсам. Огромно мерси на авторката на темата   bouquet  bouquet  bouquet.

# 314
а с какво нанасяте маската?

Общи условия

Активация на акаунт