Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 371
  • 641
  •   1
Отговори
# 495
Zapoviadaite vav Vet.klinika 101lubimci.Trivitaminol v negrani4eni koli4estva samo za 3,60

Хаахахахах това ме изкефи тоталноооооооооооооооооооооо уааааааааааааааааа Joy

# 496
и задължително ли е да използвам продукта в тази маска за коса която сте дали?
моля ви кажете и за това

# 497
Zapoviadaite vav Vet.klinika 101lubimci.Trivitaminol v negrani4eni koli4estva samo za 3,60

hahaha Joy hahaha Joy

# 498
  • София

Gluposti ot  tam idvam bqh si poru4ala 2 br -ne stiga 4e mi gi prodali (imaha samo edna otvorena opakovka, koqto vzeh) ami  sa poru4ali samo 5 br za utre- sme6nici smile3532
Nenadejdni sa opredeleno!!!!!!!!

# 499
Мацки , а може ли без тая мазнина да пробвам , че не ми допада идеята особено! newsm78

И май скоро овчар ще ни начислят , така като гледам! Laughing

# 500
Ами аз само с витаминола се мажа, на мен така ми казаха. Мисля и маската да пробвам, ма чакам да ми дойде музата Wink, че и продукти трябва да събирам за бъркоча. Tired  Crazy

# 501
  • София
Ами аз само с витаминола се мажа, на мен така ми казаха. Мисля и маската да пробвам, ма чакам да ми дойде музата Wink, че и продукти трябва да събирам за бъркоча. Tired  Crazy

И аз така ще действам  newsm10
Така използвам и "Стимулант за коса" на Икаров.

# 502
  • Paris
По колко време стоите с маската?

# 503
По колко време стоите с маската?

Аз един час, нали толкова трябва. Сега даже съм с нея, този път сложих и газ, да видим какво ще стане, 4е съм и изрусена.

# 504
  • София
Лейди М, добър ли е ефекта само от Тривитаминола? Казваш, че само с него се мажеш. От колко време?

# 505
и като се мажеш само с Тривитаминола увиваш ли си после косата?

# 506
Маста отпада при нас , нали е свинска , няма начин .... Rolling Eyes  Желая   ви    гъсти  гриви, чак да ви тежат Grinningи  после да се оплаквате от тежки коси и как се  справяме  с тях , как спим , как се борим с главоболието и как се оплаква  фризьора , че  го болят ръцете и взима  двойна  сума .... Grinning

Отплеснах се .... Wink

# 507
От 1 месец се мажа- 2 пъти седмично, ефекта е пърфект! Peace
Като се намажа си слагам найлонова шапка и отгоре увивам с кърпа да се загрее. Така седя 2- 3 и повече часа, колкото имам възможност.

# 508
Е,сега ще излезе, че Тривитаминола е достатъчен и ще зарвжете всякакви други мазнотии! Язък!

# 509
  • София
Ми аз питам от гледна точка на това, че като ме мързи някой път да бъркам всички бъркочи, да си намажа само така косата. За това. Иначе ще си спазвам процедурата, само ефект да има.

Общи условия

Активация на акаунт