Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 360
  • 641
  •   1
Отговори
# 510
Да ви попитам може ли вместо ракия да сложа водка? Променя ли се по някакъв начин действието на маската ако се променят съставките (в случая водка вместо ракия)? Rolling Eyes

# 511
От 1 месец се мажа- 2 пъти седмично, ефекта е пърфект! Peace
Като се намажа си слагам найлонова шапка и отгоре увивам с кърпа да се загрее. Така седя 2- 3 и повече часа, колкото имам възможност.
хм.БРАВО!!!и аз нямам време да правя бъркочи и др такива,а и от тая мас косата ми кой знае каква ще стане.затова ако го намеря това чудо и аз ще правя така.ама да не ми опада косата ей Joy

искам да ви питам колко мл е опаковката тривитаминола?

# 512
искам да ви питам колко мл е опаковката тривитаминола?

100 милилитра е опаковката от 4 лева.

# 513
Абе спокойно бе, как ще ти опада косата, моята си е още на главата, че и повече май е станала. Laughing
Опаковката е от 100 мл.

# 514
мерси.още уте ще го потърся това нещо

# 515
  • sofia
Абе спокойно бе, как ще ти опада косата, моята си е още на главата, че и повече май е станала. Laughing
Опаковката е от 100 мл.

А ти от кога се мажеш? Може и да се писала, ама не ми се прелиства цялата тема.

# 516
А ти от кога се мажеш? Може и да се писала, ама не ми се прелиства цялата тема.

От 1 месец някъде.

# 517
Ей ,навихте ме и мен  Laughing.Изчетох всичко и отивам да набавя всичко за :бъркоча .Айде и аз в стадото .

# 518
Лейди, намери ли аптеката?

# 519
Лейди, намери ли аптеката?

Не съм ходила още, ама съм запомнила мястото. Оня ден се уредих с 2 шишета от провинцията и засега имам. Grinning

# 520
Браво, поне на крака си ти го донесли. М/у другото там струва само 3,60лв

# 521
Сдобих се и аз най-после с "чудото". Ама да ви кажа ,че се изхитрили вече..взех го от една клиника в Надежда и лекара ми взе цели 7 лв.  Cry  ooooh!

# 522
Сега се разрових из Гергьовче и видях че имат :
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 100 мл бр 1,55 лв            1,86     2,42  
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 1 л бр 13,00 лв           15,60     20,28

Производство на фирма Ветбиофарм
в нашата аптека не са й чували за това чудо, от ветеринарната ли трябва да го купя  newsm78
Естествено, нали е за животни Crazy
лелеее едвам си намерих отговора  ooooh! Laughing
ок ще го търся при животните Wink Party

# 523
Сдобих се и аз най-после с "чудото". Ама да ви кажа ,че се изхитрили вече..взех го от една клиника в Надежда и лекара ми взе цели 7 лв.  Cry  ooooh!
Явно от едно и също място сме го купили. И на мен ми взеха 7 лв. за 100 мл и после като четох тук за цена от порядъка на 3,60- 4 лв много се зачудих newsm78. Но в името на красотота и 7 даваме Money Правих маската вече 2 пъти (в неделя и снощи) и засега съм доволна. Мия я 2 пъти с шампоан и вода с оцет.

# 524
Не мога да намеря Тривитаминол, а само AD3E. Може ли някой, който е намерил да му напише състава за да преценя дали са със сходни концентрации и дали мога да го ползвам във същото количество!? Weary newsm17

Общи условия

Активация на акаунт