Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 387
  • 641
  •   1
Отговори
# 525
може ли някой да ми каже къде горе долу има ветеринарна аптека или нещо подобно в района на слатина,гео милев,изток,та да се сдобия и аз с чудния тривитаминол?аз още отначало чета,чета,но чак сега се престраших и аз да се мажа Hug

# 526
Не мога да намеря Тривитаминол, а само AD3E. Може ли някой, който е намерил да му напише състава за да преценя дали са със сходни концентрации и дали мога да го ползвам във същото количество!? Weary newsm17
Едно и също е.

# 527
Да ви попитам може ли вместо ракия да сложа водка? Променя ли се по някакъв начин действието на маската ако се променят съставките (в случая водка вместо ракия)? Rolling Eyes
Какъвто алкохол имаш такъв слагай.

# 528
От 1 месец се мажа- 2 пъти седмично, ефекта е пърфект! Peace
Като се намажа си слагам найлонова шапка и отгоре увивам с кърпа да се загрее. Така седя 2- 3 и повече часа, колкото имам възможност.
хм.БРАВО!!!и аз нямам време да правя бъркочи и др такива,а и от тая мас косата ми кой знае каква ще стане.затова ако го намеря това чудо и аз ще правя така.ама да не ми опада косата ей Joy

искам да ви питам колко мл е опаковката тривитаминола?
От маста косата няма да стане нищо кой знае каквмо освен да ти стане косъма по - плътен.Маста е най-перфектното нещо за подхранване на косата.

# 529
коста ми ще стане мазна и то много пробвала съм

# 530
Зарибихте ме ей с тази тема!Ако излизам днес ще си купя въпросното чудо  или ако не го намеря ще юркам мъжо да го търси! Twisted Evil

# 531
Момичета, прочетох, че в зависимост от косата може да се добави мед, жълтък или мляко.
Моята е суха - какво да добавя?
И въобще необходимо ли е да се слага още нещо?

# 532
коста ми ще стане мазна и то много пробвала съм
Някъде напред бях обяснила как реагира косата на маската.Това, че ще се омазни първите няколко пъти, не означава, че ще се омазнява постоянно.Косата свиква.

# 533
Момичета, прочетох, че в зависимост от косата може да се добави мед, жълтък или мляко.
Моята е суха - какво да добавя?
И въобще необходимо ли е да се слага още нещо?
Необходимо е през около 2 месеца да мениш вида на маската или просто да правиш паузи, защото самата коса свиква с маската.От изброените за теб само млякото става, но не е задължително!

# 534
Мацки, а ако се мажеш само с Тривитаминол  какво ще стане??

# 535
Мацки, а ако се мажеш само с Тривитаминол  какво ще стане??

Аз се мажа само с него, писала съм и преди, ама темата стана много голяма. Аз съм много доволна от ефекта. Ще пробвам и маската ама като събера продукти.

# 536
и аз се сдобих с "чудото" но никой не ми писа мас откъде?  Crossing Arms Cry
вчера търсих в хранителните магазини "345", "Фамилия" и "СВА коме" - нямат и ме гледат подозрително. В месарница ще има ли? Плийз хелп  Hug

# 537
В месарница ще има ли? Плийз хелп  Hug[/color]
Да, потърси в месарските магазини, обикновено я продават в кофички като тези на кис.мляко

# 538
Мас в опаковки като киселото мляко съм виждала във Фантастико и Билла.

# 539
В Билла има мас, а скоро май гледах и в Метро.

Общи условия

Активация на акаунт