В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 774
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета.. моите опасения за кухо яйце се потвърдиха днес.. радвам се, че бях част от темичката ви дори и за кратко! Пожелавам на всички ви лека бременност и пухкав финал!!

Кураж, момиче! Бързо възстановяване и стискам палци за по-бърза зелена светлина за бебеправене!

Благодаря!

# 196

Да, рано е още за изследвания. В края на 3 месец, около 12 седмица ще се регистрираш на ЖК и ще ти пуснат всички изследвания.

Благодаря за информацията, Lizzy*  Heart Eyes

# 197
Здравейте момичета.. моите опасения за кухо яйце се потвърдиха днес.. радвам се, че бях част от темичката ви дори и за кратко! Пожелавам на всички ви лека бременност и пухкав финал!!

Много съжалявам! Бързо възстановяване!

# 198
И понеже днес се реших и послушах съвета на момичетата за вагиналния ехограф.. бях на преглед при доктор Нешев той потвърди мойте съмнения за кухо яйце и не видя нищо в плодния сак.. отидох на 2 преглед в МД където доцент Янева видя ембрион и след доплер с вагинален ехограф на който имаше оцветяване и в синьо и червено върху ембриончето реши че развитието му е спряло в 6 седмица (аз съм  8г.с.) отсече мисед. Та въпроса които ме мъчи е не би ли трябвало ако развитието е спряло в 6 седмица в 7 когато бях на преглед и уж видяха някакви пулсации спирането на развитието да се види още тогава?!

# 199
И понеже днес се реших и послушах съвета на момичетата за вагиналния ехограф.. бях на преглед при доктор Нешев той потвърди мойте съмнения за кухо яйце и не видя нищо в плодния сак.. отидох на 2 преглед в МД където доцент Янева видя ембрион и след доплер с вагинален ехограф на който имаше оцветяване и в синьо и червено върху ембриончето реши че развитието му е спряло в 6 седмица (аз съм  8г.с.) отсече мисед. Та въпроса които ме мъчи е не би ли трябвало ако развитието е спряло в 6 седмица в 7 когато бях на преглед и уж видяха някакви пулсации спирането на развитието да се види още тогава?!
Здравей, Поля! Съжалявам за това , което ти се е случило, но е нямало нищо какво да направиш. А кухо яйце и мисед са различно нещо. Аз лятото направих МИСЕД в 10 седмица. И при мен протекоха по  следния начин нещата. Всичко беше нормално, в 8седмица, прокървих леко- Дуфастон и Папаверин, лежане и всичко уж отмина. След това бях на лекар 2 пъти, ембриона беше жив, със сърдечна дейност, на втория преглед вечерта.....Силни болки, обилно кървене, според моята докторка-светило, всичко беше нормално. Накрая през нощта , посетих спешното и се оказа , че вече няма никой...с кръвта е заминал и плода, но преди това е спряло сърцето му. И това не зависи от никого, нито ти си можела да направиш нещо, нито аз., нито докторите. По непредвидени от нас причини, спира му сърцето и тялото го изхвърля , защото е негодно.

А доколкото ми е обяснила докторката, кухо яйце е оплодена яйцеклетка, която не се развива....т.е. няма ембрион, няма сърце ....затова е кухо яйце.
   Знам, че ти е много тежко, но нищо не е зависило от теб, нищо не е можело да се направи. На мен ми казаха, да чакам 1/2 месеца и пак да забременявам. Аз се разрових и прочетох много. В Белгия след такъв МИСЕД като моя...чакат 6 месеца, в Русия -2години.
        Изчакай, успокой се и следващия път, с нови надежди и вяра. Успех

# 200
Добре дошли на всички нови Бременелки! Simple Smile Варненки май тази година ще са шампиони по раждаемост Simple Smile

# 201
И аз съм си от Варна, но живея в София Simple Smile Радвам се, че имам доста съгражданки тук. Моята дългогодишна АГ и от МД А.Атанасова и доста си я харесвах. Но и тя си ме познаваше от 14 годишна, когато майка ми ме заведе за първи път при нея. Добре дошли на новите мами Simple Smile

# 202
И аз си купих чай от ДМ,с бъз и джинджифил...на вкус не ми харесва,но засега върши работа. Споделям,дано да помогне на някоя -страдалка като мен.

# 203
Toni_sti - двоен агент!  Sunglasses Mr. Green

Честито и добре дошла!

# 204
Здравейте!
Виждам, че в темата коментирате записването за ЖК.
Може ли да споделите впечатления или да препоръчате някой лекар за проследяване във Варна, но наистина сериозен, тъй като случаят е проблемен.

# 205
atsan, мисля, че в АГ има доста специалисти за наблюдение на проблемна бременност. От друга страна в МД имат добра апаратура. Аз там съм при д-р Костов, много добър и внимателен. Не знам дали се занимава с проблемни бременности, понеже аз не съм в тази категория, но като специалист го препоръчвам с две ръце.
ПП: Ако си след ин витро, знам, че д-р Александров е светило в тази област. Работи в АГ. 

# 206
Д-р Александров е много добър,но за съжаление не води консултация по Здравна каса.
Аз ходя при него на частни прегледи,след инвитро съм и с много трудности преди това.
Има хубава техника и му се доверявам изцяло,но ЖК си е отделно и там още не съм се записала.

# 207
Поля, много съжалявам!  Hug Hug Hug

# 208
Здравейте момичета и аз искам да ви се похваля днес ходихме на преглед и вече сме пораснали във 3 месец съм и за сега всичко е наред. Чухме тупкащото сърчице на бебо направо е невероятно няма такова чувство. Много съм щастлива.Пожелавам на всички мами лека и безпроблемна бременост.Не спирайте да вярвате в невъзможните неща защото те се случват не спирайте да вярвате в чудесата. При нас се случи чудо Още не мога да повярвам.

# 209
Поля, много съжалявам за случилото се! Hug

tyinki linki, много приятни емоции!

Аз пуснах TSH и FT4 тази сутрин и чакам със затаен дъх резултата. Дано не са големи отклоненията, че сравнително скоро (Януари) си пусках предните и дозата на Еутирокса ми беше коригирана нагоре.  ooooh!
Иначе нищо ново, продължавам да си почивам, но вече гледам да не съм в хоризонтално положение постоянно, защото май с това си докарах повръщането и рефлукса.

Общи условия

Активация на акаунт