Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 049
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 690

Този цвят (поне според мен) отива повече на по - тъмни девойки, такива с тен. На хора, които са "бели като сирене" просто не стои.

Тази девойка има маслинов отенък кожа според мен.

Относно ходенето до дамската стая и гащеризоните. Имам един такъв ефектен - гърбът е полу - гол и има две клип копчета над дупето, отделно едно горе около врата и връзка. Приключение беше да се ходи до вц, не съм била майка на абитуриент, на една изложба и поради обилното количество напитки беше невъзможно да не ходя там ... трябваше и да пазя дрехата и връзките да не попаднат където не трябва.  hahaha

http://www.ebay.ie/itm/151761871983
Може и да й е такава кожата, аз говоря по принцип понеже съм пробвала такъв цвят, а са ми казвали, че съм много бяла и просто не стои. Като едно голямо ходещо петно съм.  Laughing
Иначе гащеризонът ми за изпращането е така - горе е с връзки, а долната част е с цип, не съм се замисляла за този казус досега обаче.  Joy

# 691
# 692
Само този ми хареса от последните гащеризони, но не знам дали точно в черно.
Много трудно гащеризон ще стои добре и ще е достатъчно подходящ за такова събитие. Рядко се вижда такова нещо по баловете.

# 693
На мен ми харесва последният.
С подходяща коса и аксесоари може да се получи доста добре.

# 694
А защо трябва да е гащиризон? Като тези последните спокойно може да са от две части - панталон и съответното горно. Така и ходенето до ВС не е проблем.

# 695
  • Варна
Не си спомням коя година, Галена за beyond, имаше много хубави гащеризони, стига да не бъркам марката.

# 696
Ето и от мен няколко гащиризона:
Този цвят не отива на всеки тип кожа. И ми идват повечко такъв цвят обувки, чанта и др.

Абстахирайте се кожата, моля.  Grinning

жалко, че е седнала и не се открива изцяло кройката на панталона.

за съжаление повечето са черно...

Тук - без бижуто, сакото и пр. , но са таз годишна колекция.

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 12:21 от Билян@

# 697
Белият много ми харесва. Много искам да пробвам нещо такова.  Heart Eyes

# 698
На мен белият с кожата ми харесва. Ако се носи не през лятото.

Иначе ми хареса предпоследния гащеризон най-много.
Първият освен като цвят би отивал само на жена с тесен ханш.

Последната комбинация е като за работна среща/обяд.

# 699
Голям процент от показаните гащеризони, дори на снимките стоят кофти и неприятно в интимната област.
Да не говорим, че това все пак са професионални снимки на модели.
А на живо, вероятността да стоят още по-зле е много голяма.

# 700
Гащеризон не е за всяка фигура. Подходящи кройка, материя и цвят стоят страхотно. Аз имах на млади години подобен на последния от поста на Ая, също черен. Подобно деколте ми отиваше, гърбът ми беше добре оформен и много се харесвах с него, в интимната също не е стоял странно. За официални поводи съм го ползвала - с бижута за акцент. Но бях висока и слаба, и повечето модели, които пробвах тогава, изобщо не бяха за мен - наистина стояха смешно, защото бяха за по-ниски жени, или такива с нормално широк ханш.

# 701
Голям процент от показаните гащеризони, дори на снимките стоят кофти и неприятно в интимната област.

А на живо, вероятността да стоят още по-зле е много голяма.

Какво имате предвид под 'стоят кофти и неприятно в интимната област'?

Стига да не са впити според мен стоят добре. Да, на хубава фигура с дълги крака, определено.

Не съм такава, не съм и млада, но имам 4 - 5 чифта гащеризони (за различни случаи)и ми стоят добре. Всичко сък купувала онлайн без да меря. Единствената корекция, която съм правила е на дължината на крачолите, което не е болка за умиране.

# 702
Ами какво, набръчкват се, правят "камилско копито" и това е видно и от снимките. Поне аз това виждам. На живо съм виждала буквално 2-3пъти жена с гащеризон и не съм обръщала особено внимание.

# 703
Гащеризоните се носят с леко виснало (бойфренд) дъно, не знам какво е това камилско копито. Трябва да има достатъчно плат и пространство за да се движи човек и да сяда.
Според мен акцент на интимните части не е уместен?!

# 704
Ето какво е камилско копито, но то се получава при впити дънки и много тесни панталони. От всички показани ( не само от мен) гащеризони, аз не видях впити.

https://www.actualno.com/curious/samo-za-dami-kak-da-izbegnete-e … -news_490562.html

Общи условия

Активация на акаунт