Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 172
  • 3 522
  •   2
Отговори
# 435
  • В Космоса
И аз бях с дантелени наметала на моя бал (на изпращането до над коляното, на бала дълго) и харесвам, но това беше преди 18 години. Сега не знам какви са модните тенденции...

# 436
В случая говорим за подходяща връхна дреха, при положение, че времето е  студено.
Дантеленото наметало няма да изпълни тази задача.

# 437
  • В Космоса
Моите бях точно с тази цел и смея да твърдя, че си я изпълниха. Те бяха от по-груба дантела, не знам как да го обясня точно и доста по-топличко ми беше, отколкото ако трябваше да съм без тях. На изпращането бях с бюстие, съответно и гол кръст и корем, на бала с гол гръб.

# 438
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък на моя бал нямах нищо връхно.....Но пък вътрешно подгрях,а после един съученик ми услужи със сакото си за прибиране  Mr. Green Та може и без  Peace

# 439
 Simple SmileИ моите впечатления са, че на младите кръвта им ври и кипи и няма нужда от връхни дрехи, но всеки си преценява за себе си.

# 440
  • В Космоса
На изпращането стояхме доста време навън, в училищния двор, после хайманосвахме пак навън. На бала също минавахме "по подиум" до ресторанта, той беше близо, по малките часове обикаляхме бая по улиците, така че за мен бяха добра опция връхните. Не, че нямаше да изкарам без, но с голям риск да съм болна след това, пък щеше и да ми е студенко, де, определено, с толкова време навън. Но ако си навън само докато преброите 5 пъти от 1 до 12  Mr. Green и се накачулите по колите, каквото и да е времето, не е нужно, да.

# 441
  • Пловдив
На официална рокля бих сложила късо болеро с висока яка или дори късо кожено яке с 3/4 ръкав. Контрастира на официалната материя, седи младежки и разчупено и след това може да се ползва. Никакви допълнителни дантелени шалове, още по-малко кожените наметала. Това за поръчки от Али Експрес няма да коментирам.

# 442
Аз много харесвам връхни тип наметало. Дълги до земята с качулка ми носят усещане за истински ретро бал, къси също съм виждала много красиви, особено с бродерии или дантела. Нещо подобно според мен би стояло добре на фина рокля с гол гръб
Скрит текст:

# 443
Такова пухено наметало не бих си сложила и на 5 градуса да е бала.  Peace Не искам да обидя никого, просто не харесвам подобни неща.
Не мисля, че и ще отива на цвета на роклята на дъщеря ви. Бялото наметало би отивало на тъмна или червена рокля, за да има контраст някакъв. Ако цветът на моят тоалет беше същия като този на дъщеря ви просто щях да си облека тъмно дънково късо яке, за да не мръзна, а за снимки сигурно щях да го сваля.  Peace
Дано не ми се разсърдите ако съм малко груба в коментара си.  Hug

# 444
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Благодаря на всички за идеите и коментарите!
Simple Smile

# 445
Ама как си я представяте тази рокля с дънково или с кожено яке?  Rolling Eyes

# 446
# 447
  • Down south
Ама как си я представяте тази рокля с дънково или с кожено яке?  Rolling Eyes
Никак  ooooh!

# 448
Ама как си я представяте тази рокля с дънково или с кожено яке?  Rolling Eyes

Аз и с този космаляк от Али Експрес не си я представям...ужасни са ми тези булани или там както се наричат ooooh!

# 449
Тази рокля конкретно не си я представям с яке, но иначе има доста официални модели, които биха изглеждали свежо и младежки с дънково или кожено.
Скрит текст:

Много ми хареса черно-бялата рокля и тоалета за изпращането на С.

Общи условия

Активация на акаунт