Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 008
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 960
Мерси от тази естественост, английска Stop В същия вид са и като ходят по нощните барове на Слънчака. Mr. Green Само две девойки ми харесаха от първия английски линк на първата снимка, а на тая мома по средата, още се смея от сърце. Laughing
И всъщност тези от линка на неелитното английско училище, имат по-добри попадения(само дето са от 2015-та).
Имам чанта като на една от абитуриентките и естествено е от английския амазон Laughing

# 961
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Ето още англичани, които намерих в нета:

2017:
http://www.mggs.org/latest-news/year-11-prom

Второто момиче от ляво на дясно е много нежно, и роклята е хубава.

Не толкова 'елитно', добро училище:
http://www.cleevepark-tkat.org/44/image-gallery/cat/33/cleeve-pa … year-11-prom-2015

Скрит текст:
Мястото на бала (не прочетох ресторант ли е, наета зала ли) е ужасно. За сметка на това някои деца изглеждат много добре.

кавалерът е трепач Crazy

Скрит текст:

# 962
Извинете, на колко години са английските абитиуренти? Изглеждат ми доста по-Зрели от българските!  Определено не ми харесват. Бозави, пухкави и розави!

# 963
Мерси от тази естественост, английска Stop В същия вид са и като ходят по нощните барове на Слънчака. Mr. Green Само две девойки ми харесаха от първия английски линк на първата снимка, а на тая мома по средата, още се смея от сърце. Laughing

Не всички англичани ходят на 'Слънчака' (българският вариант на Магалуф). И не всички обичат да качват снимки във фейса или в която и да е друга созиална мрежа. Според Закона за личните данни могат да откажат снимките им да бъдат публикувани където и да е и могат да осъдят този, който ги е публикувал без тяхно съгласие. Има много 'траш', но има и доста такива, които няма да стъпят там дори и да им платят за това.

Лично моите предпочитания са за красива дреха и аксесоари и изчистена прическа и грим.

# 964
Нашите в 90%от случаите приличат на жени над 25г.
Ако това е, което се възприема за изключително красиво и елегантно, то тогава да, такива са.

Не ми е смешно момичето от последната снимка,  не знам кое буди такива реакции.

# 965
Не ми е смешно момичето от последната снимка,  не знам кое буди такива реакции.
newsm78
Очарователната ѝ усмивка, погледа на хитруша, която е готова да сътвори беля. Нещо нередно ли съзря в това, че ѝ се смея от сърце? Rolling Eyes

# 966
  • Варна
От всичките англичани и англичанки си харесах само едни обувки  Joy

Кои?
Първия линк - Русо момиче, с бодикон рокля в тъмно зелено.
Нощен гост, ако я намериш, пусни, разчовърка ми пустото любопитство  Simple Smile

# 967
Ама май в тоя форум много хора са перфектни, слаби, високи и естествено красиви ...

Ами как да са слабички англичанчетата  - нали 'обобщих' относно храната.  
Ако някой ми каже, че нашите са слаби и миловидни, защото ядат салата с майонеза, бургери, боб на тоуст - няма да му повярвам.

А азиатските абитуриенти, ако видят нашите най-вероятно ще си помислят - леле тези колко възрастни дебели и кобилести изглеждат ...

Според мен важното е, че се забавляват, харесват се в собствените си очи, не прекарват безсънни нощи в това с каква екстравагантна рокля ще са на бала, а пък и колко още балове ги чакат, ако имат хубава работа, попаднат в добра среда ... И естествено с добрата заплата (без да завършват 5 висши и да говорят 5 езика) ще имат достатъчно шансове да носят косите си на кок и да са сериозни, да носят силен грим.

Иначе Слънчака ние си го развалихме и привлякохме такъв тип туристи, не англичаните.
Англия май е на 10-о място в света по отношение на щастието на хората след Норвегия, Скандинавието, Нова Зеландия и Австралия. България май е някъде на опашката с Киргистан.
 Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 18:42 от Stardust@

# 968

Според мен важното е, че се забавляват, харесват се в собствените си очи, не прекарват безсънни нощи в това с каква екстравагантна рокля ще са на бала, а пък и колко още балове ги чакат, ако имат хубава работа, попаднат в добра среда ... И естествено с добрата заплата (без да завършват 5 висши и да говорят 5 езика) ще имат достатъчно шансове да носят косите си на кок и да са сериозни, да носят силен грим.

Иначе Слънчака ние си го развалихме и привлякохме такъв тип туристи, не англичаните.
Англия май е на 10-о място в света по отношение на щастието на хората след Норвегия, Скандинавието, Нова Зеландия и Австралия. България май е някъде на опашката с Киргистан.
 Rolling Eyes

Аха, значи българското е тъпо и смотано, а английското е весело, щастливо, естествено, успешно, богато и т.н. Ами ок, харесвай си ги. Само не ни обяснявай какви нещастници са българските деца, защото видиш ли няма да им се случи да идат на друго празнично събитие в живота си, и колко са прекрасни ония чорлави зъбчатки, и как само балове им предстоят и много пари, затова не им пука на абитуриентския как ще отидат и приличат на водорасли в главите. Разбрахме ти посланието.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 19:20 от Анонимен

# 969
Бижу, от поста ти съвсем друго разбрах,  но явно грешката е моя.

Иде Пролет, а твоето послание какво е,  с този език и епитети?
Че каквато и красавица да си била на бала, елегантна, с грим и прическа, нищо не може да ти попречи да си останеш на едно елементарно ниво.

# 970
  • BG
На снимките, които снощи гледах ми направи впечатление, че някои от момичетата, и то не малко, са с ниски обувки, а някои и с кецове, пък някои боси, вероятно са си ги сменили с официалните преди веселбата, нямам на идея. Не, че има лошо де.
Скрит текст:

и тази, за която ти говорех
http://lancasteronline.com/special/prom/hempfield-high-school-pr … d03e183212.html#1

и линк към снимките на различни гимназии
http://lancasteronline.com/special/prom/hempfield-high-school-pr … d03e183212.html#1

ПП нещо не мога да я постна тази снимка missNoir, , ще трябва да разгледаш всичките 50 бр на Hempfield hs защото тя е е последният номер 50  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 20:07 от нощен гост

# 971
  • Варна
Нощен гост, снимката в скрития линк не ми се отваря, а от втория виждам много снимки. Попрехвърлих ги първите, но не се досетих за коя говориш.

# 972
  • BG
Нощен гост, снимката в скрития линк не ми се отваря, а от втория виждам много снимки. Попрехвърлих ги първите, но не се досетих за коя говориш.
в горния пост добавих пояснения, момичето е последно, така, че ако ти се цъка набързо през снимките да я видиш, не е нещо невяроятно, но на мен много ми хареса.

# 973
 newsm03
Скрит текст:

# 974

Много е кокетна и симпатична, миличката. Сладуранка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт