Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 533
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 1 200

ПП Професията, която си е избрала и действително стане собственик на погребална агенция, ще я храни (професията), докато е жива. Тук, ъъъъъ, тези "услуги" са много скъпи.
Е то на тоя принцип ако желанието е стане акушер - гинеколог на какво би следвало да дойде някой...

# 1 201
ПП Професията, която си е избрала и действително стане собственик на погребална агенция, ще я храни (професията), докато е жива. Тук, ъъъъъ, тези "услуги" са много скъпи.
Е то на тоя принцип ако желанието е стане акушер - гинеколог на какво би следвало да дойде някой...
С такава рокличка, примерно Crazy

# 1 202
  • Down south
Много ми харесаха двете момичета в дясно, останалите също

# 1 203
Забелязвам,че американките са все по-дръзки и разчупени в избора на тоалети. Peace
Следя ги от няколко години и разликата е очевидна.

# 1 204
  • Варна

Вероятно яхнал стола за гинекологични прегледи, забравих как се казваше точно...

# 1 205
Защо синьото момиче не е със сутиен? Лилавата и тя без, а пазвата празна, и без извивки!
Скрит текст:

# 1 206
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Абсолвентски бал

Скрит текст:

# 1 207
  • Варна
Предпоследното момиче ми напълни очите. Много ми е чаровна.

# 1 208
Екстра са!

# 1 209
И на мен ми харесаха.

# 1 210
  • Някъде там
Американките имат хубави рокли.В дясно е една от любимите ми на Шери.
Абсолвентките са страхотни.Много стилни.Чернокосто момиче е толкова чаровно че мога да я гледам в захлас дълго.

# 1 211
Много хубави абсолвентки, браво!

# 1 212
# 1 213
  • Варна
Хаха, тоз със щръкналата косичка и раираните панталонки прилича на бръкнал в контакта по погрешка. И физиономията му е такава, супер изненадана. А на една от последните снимки ми хареса двойката - момичето е с рокля на цветя, а момчето с бяла риза с някакви плохички и черна папийонка - предпоследната снимка всъщност, че по-напред има още едни такива.

# 1 214

Общи условия

Активация на акаунт