Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 627
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 625
fatalina,тази имам предвид
Скрит текст:

Други абитуриенти
Скрит текст:

# 2 626
Едно прекрасно момиче

Красавица  Heart Eyes

# 2 627
  • Варна
fatalina,тази имам предвид
Скрит текст:

Други абитуриенти
Скрит текст:
Последната снимка - момчето в дясно - много хубав цвят сако - изобщо харесва ми стайлинга му.

# 2 628
  • Русе, България
Госпожицата с шапката и роклята на бели точки е много оригинална, харесва ми! Далеч е от масово избраните тоалети, но я намирам за стилна и издържана. Бижутата са премерени. Сигурно съм пристрастна, защото и аз имах рокля с такъв десен преди десет години за раздаването на дипломите.
Тази визия, онази с бяло-синьото съчетание (преди няколко страници, повечето я бяхте коментирали положително) и ментовата пола на роклята от две части (останала доста назад) са ми фаворитки. Имаше и много красиви лица в портретни снимки!
Поздравления и за всички майки в темата, които публикуваха снимки на децата си, да са ви живи и здрави и да се гордеете с техните настоящи и бъдещи успехи!

# 2 629
Тези две рокли са еднакви, нали така?
Скрит текст:
Че в първия момент се зачудих дали и момичетата не са едно и също, но не са. Гърбът май е гол и в бюста има някакви чашки сигурно, сложени да държат, които не са доизкусурени някак си.

# 2 630
  • София
Надявам се да е учителка http://www.haskovo.net//images/news_images/2017/05/23/87185018421569840.jpg
И ако е така - има пълно 6 от мен Simple Smile

Тази жена е супер, прилича ми на Линда Еванджелиста!

Така и не разбрах каква е... майка или класна  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Интересно ми е, но май няма как да разбера

# 2 631
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

абсолютна сладурана
Скрит текст:
само коланчето нещо ми драска окото
  Blush

нежна, кокетна, различна Hug  представих си я с по-къса рокля  Blush

истински млад джентълмен Mr. Green

# 2 632
Бижу, еднакви са, да.
При второто момиче обаче, в бюста и е тясна.
Да не говорим, че самото момиче изглежда далеч над 19г...
Но това да кажем е от грим, прическа.

# 2 633
Тази година съм много приятно изненадана от момчетата аз, много раздвижени  Peace

# 2 634
  • Разград
Надявам се да е учителка http://www.haskovo.net//images/news_images/2017/05/23/87185018421569840.jpg
И ако е така - има пълно 6 от мен Simple Smile

Тази жена е супер, прилича ми на Линда Еванджелиста!

Така и не разбрах каква е... майка или класна  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Интересно ми е, но май няма как да разбера

Дамата с червената рокля е класната на едни много умни ученици! Не знам кой и от къде я постна, но аз съм й колежка! Това е един от класовете, който завърши, на ПГХТБТ "Мария Кюри" гр. Разград.

# 2 635
Коя червена рокля? Тази, цитирана в постинга, е с рокля на цветя?

# 2 636
Абе не прилича много на Линда Еванджелиста Laughing, но изглежда чудесно! bouquet
Да, и тази не е с червена рокля.

# 2 637
  • Разград

Дамата с червената рокля е класната на едни много умни ученици! Това е един от класовете, който завърши, на ПГХТБТ "Мария Кюри" гр. Разград.

# 2 638
  • Gotham City
Ако наистина сте учителка, не е ли някак нередно да бъркате къде се пише "коЙто" и "коИто"?  Thinking
Не го казвам с цел да обидя, но наистина е хубаво да се гледа правописа. Тази грешка я засичам толкова често, че започвам да се питам, дали в мен не е порблема.

# 2 639
В случая "който" си е съвсем на място. Става въпрос за един от класовете, който ....

Общи условия

Активация на акаунт