Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 608
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте, ето и моята дъщеря  Simple Smile

Много нежно момиче - браво!

Аз, честна казано, по-хубава рокля от тази не видях, особено цвета и, кара те да го гледаш още и още. Това какъв цвят  се води?  Зелено си...?

Смарагдово зелено?

Наистина напоследък всички са много красиви, но момичето със зелената рокля ми се откроява - роклята е различна, според мен и стои много добре /ефектна е и изработена сполучливо/, цветът е интересен и и отива, и като цяло визия и излъчване ми допада много!

# 2 851
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, ето и моята дъщеря  Simple Smile
...

цвета на роклята е много добър избор  Peace и различен от масовката - черно, червено и бяло  Hug
харесва ми и грима -  дискретно червило, без ексцесии по очите Blush

# 2 852
  • Gotham City
Здравейте, ето и моята дъщеря  Simple Smile
Хубава е, има много красиви очи! bouquet Харесвам ментово като на роклята.
Не харесваме, тук в темата, такива седящи снимки "без крака", но явно е хрумка на фотографа...
(хаха, Harleen, не стига, че едно и също пишем, ами и с еднакви думи Crazy)

Да, аз се въздаржах само от израза, че съм много суеверна и не исках да ползвам болднатия израз (както и сега  hahaha )
Еми наистина не е хубаво като идея, а иначе личи, че снима с добър апарат, ама...ей го на, липса на идеи.

Но пък това не е най-важното, момичето е хубаво, с хубава рокля, дано си е изкарала и чудесен празник, пък една снимка на фотограф без въображение не е важна  Hug

# 2 853
   Моята бална рокля беше дълга до земята във вишнево червен цвят с аксесоар шалче за раменете, с черна малка чантичка и черни обувки. А вашите бални рокли какви бяха?

# 2 854
  • София
На общата снимка изглежда по-възрастна от другите, прическата там не ми харесва. На последната е в пъти по- младежка. Има разлика между професионалните и непрофесионалните снимки. Иначе и на мен роклята и цветът й ми допадат.

# 2 855
  Моята бална рокля беше дълга до земята във вишнево червен цвят с аксесоар шалче за раменете, с черна малка чантичка и черни обувки. А вашите бални рокли какви бяха?

майка ми се разплака, когато казах, че искам черна. Blush Blush
Скрит текст:
Blush бяха с къса, бяла, права, дантелена, с 3/4 ръкави  Blush

на дъщерята казах, че тя избира и не се намесих нито на "корсета", нито на черната пачка, нито на кубинките до коленете. всеки има право да изживее мечтата си  Hug

# 2 856
всеки има право да изживее мечтата си  Hug
+1
Кога, ако не сега.

# 2 857
  • Gotham City
Дълга, тюлена, ярко червена, с корсет от дантела и сатен. Сега също би била актуална, но аз я съсипах, като бях сложила и червени ръкавици (от малка ми беше мечта за дълги ръкавици  Laughing ) но тях пък носих само докато вземем класната, та не беше кой знае какъв фал. Нямам хубави снимки да я покажа (много ме е яд за което). За съжаление, девойката, която събираше пари за албумчета, излъга, че не съм и дала и си останах без албумче със снимки... (тийнейджърски истории, момчето, в което беше влюбена, беше влюбен в мен и т.н.  Joy )
Обувките бяха също червени, Patrizia Rrigotti стилни, изчистени.
Косата с екстеншъни, но пусната без буклички и обем и т.н., просто оформена, да не съм съвсем като Самара от Предизвестена смърт, грима лек, червилото беше с червеникав отенък, но пак леко не прекалено силно

st. Dobr, щерка ти и мойта мечта е изживяла  hahaha

# 2 858
  • Габрово
Благодаря ви  Wink. Попътен вятър и сбъднати мечти на всички деца.

# 2 859
Скрит текст:
Дълга, тюлена, ярко червена, с корсет от дантела и сатен. Сега също би била актуална, но аз я съсипах, като бях сложила и червени ръкавици (от малка ми беше мечта за дълги ръкавици  Laughing ) но тях пък носих само докато вземем класната, та не беше кой знае какъв фал. Нямам хубави снимки да я покажа (много ме е яд за което). За съжаление, девойката, която събираше пари за албумчета, излъга, че не съм и дала и си останах без албумче със снимки... (тийнейджърски истории, момчето, в което беше влюбена, беше влюбен в мен и т.н.  Joy )
Косата с екстеншъни, но пусната без буклички и обем и т.н., просто оформена, да не съм съвсем като Самара от Предизвестена смърт, грима лек, червилото беше с червеникав отенък, но пак леко не прекалено силно

st. Dobr, щерка ти и мойта мечта е изживяла  hahaha

Mr. Green моята не съвсем, но силно се доближаваше  Mr. Green

сега чакам да реши да се зажени, че да ми изпълни програмата максимум, откъм тоалети  Whistling

# 2 860
 Гримът ми беше също лек, червилото ми беше като роклята, косата ми беше вдигната на кок с висящи кичури отпред, накъдрени с преса за коса. Прическата и гримът ми, ги направих сама-самичка. Но благополучно се справих и с грима, и с прическата си.Балната вечер ни беше на Слънчев бряг и беше ми много яд, че не беше в моя град балната вечер и да бях отишла на гримьор и фризьор и най-вече родителите ми и роднините ми да бяха ме видели.

Снимки имам точно 2. Едната е дори доста бледа и размазана. Не си спомням точно какво станаха със снимките ни. С класа ми бяхме се разбрали да съберем пари за албум, но така този албум не се осъществи. Хубаво е на бал да има професионален фотограф.

Най-хубав беше абсолвентският ми бал.

Дълга, тюлена, ярко червена, с корсет от дантела и сатен. Сега също би била актуална, но аз я съсипах, като бях сложила и червени ръкавици (от малка ми беше мечта за дълги ръкавици  Laughing ) но тях пък носих само докато вземем класната, та не беше кой знае какъв фал. Нямам хубави снимки да я покажа (много ме е яд за което). За съжаление, девойката, която събираше пари за албумчета, излъга, че не съм и дала и си останах без албумче със снимки... (тийнейджърски истории, момчето, в което беше влюбена, беше влюбен в мен и т.н.  Joy )

# 2 861
Два бала имах аз, на единия - черна, кадифе, до... никъде, някъде 7-8 пръста над глезените, с дълги бухнали ръкави, с бяла копринена якичка и бели маншети - като възпитаничка на католическо училище бях, ама бях Мис бал Mr. Green или нещо такова, не се казваше точно мис, но съучениците ме избраха.
На следващата година - тъмно синя, пак кадифе, права, пак не дълга до долу, шиха ми я и ми беше широка, тип рокля за оперна певица Laughing  Мани... ooooh!

# 2 862
Аз бях с такъв модел рокля, само че в резеда.
С по-различни шарки на дантелата и имах ръкав, който също завършваше с ресни.
За времето си беше супер авангардна, едва в последните години започнаха да се появяват масово.

# 2 863
  • София
Защо момичето в зелено на първите 2 снимки е с прибрана коса, а на третата - много по-различна с пусната коса, където ми харесва най-много.
Хубава е, но видът й е...леко страховит, гримът засилва този израз

# 2 864
  • Gotham City
Провокира ме и мен да потърся снимка, нещо подобно беше моята
Скрит текст:

Много се ядосах на т.н. дизайнерка обаче, че изрично казах с цип и полата и бюстието да са едно цяло, разбира се, не се случи, но минало заминало вече

Общи условия

Активация на акаунт