Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 588
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Gotham City
Ами аз видях снимка на Куини Алис и Благой, а тази е Палома Митева, за това  Laughing

# 2 941
  • София
 "Куини Алис , Палома ......."  ooooh! Благой по имена ли си ги избира?

И аз тази година харесах тоалетите повече от предишни години. Да, имаше еднотипни, но това е до модно влияние и предполагам, че модните къщи, ателиета и т.н. предлагат едно и също.
Момчетата ми направиха впечатление, че се водят по модни тенденции. Имаше различни от масовите костюми.

# 2 942
  • София
Ами аз видях снимка на Куини Алис и Благой, а тази е Палома Митева, за това  Laughing
О, Боже, пропуснала съм, че има нова звезда  newsm45 Съкрушена съм почти колкото Есмер.

# 2 943
  • Gotham City
Нова, нова, колко да е нова, тя е от преди Есмер..или в началото покрай Есмер, ох не знам, не мога да им хвана спатиите, само знам (Thank you, Google), че въпросната Палома няма дори обща снимка с Благо, ама пък, покрай историята популярна станала  hahaha

Палома като чуя и все като Паломита ми звучи Mr. Green

# 2 944
  • София
Нова, нова, колко да е нова, тя е от преди Есмер..или в началото покрай Есмер, ох не знам, не мога да им хвана спатиите, само знам (Thank you, Google), че въпросната Палома няма дори обща снимка с Благо, ама пък, покрай историята популярна станала  hahaha
Палома - гълъб, Паломита - гълъбче.
Ох, след 10 минути зверене и търсене в Гугъл се сетих  защо си сложила Mr. Green

# 2 945
  • Gotham City
Нова, нова, колко да е нова, тя е от преди Есмер..или в началото покрай Есмер, ох не знам, не мога да им хвана спатиите, само знам (Thank you, Google), че въпросната Палома няма дори обща снимка с Благо, ама пък, покрай историята популярна станала  hahaha
Палома - гълъб, Паломита - гълъбче.
Ох, след 10 минути зверене и търсене в Гугъл се сетих  защо си сложила Mr. Green
hahaha

# 2 946
  • sofia
Много хубави деца е показала Maeve.
С., и вие изглеждате страхотно и в настроение.

Последно обсъжданите "звезди", които нито съм ги чувала, нито съм ги виждала (и по-добре), само загрозяват темата  Whistling

# 2 947
Много хубави деца е показала Maeve.
С., и вие изглеждате страхотно и в настроение.

Последно обсъжданите "звезди", които нито съм ги чувала, нито съм ги виждала (и по-добре), само загрозяват темата  Whistling
Е, нали въпрасната Палома е абитуриентка и беше показана по-назад в темата.По този повод са и клюкичките! bouquet

# 2 948
  • някъде
ooooh! #Crazy Sick Имах усещането, че ще ме изсмуче през екрана Crazy ooooh!

Много хубави момичета показахте......но не мога да свикна с тази дължина при повечето модели  Rolling Eyes Балната рокля освен красива би трябвало и  да е удобна за танцуване цяла вечер Peace

# 2 949
И на мен любими дължини са ми под коляното и до средата на прасеца - по-скоро коктейлни, отколкото бални, но те и баловете тук не са съвсем балове  Simple Smile

# 2 950
Нали темата започна с коментари как, видиш ли, на запад какви дълги рокли носели момичетата, като за истински бал, а нашите се кипрели с мини роклички. Ами и нашите искат стил пък!  Grinning

# 2 951
Минито са ми крайно неподходящи - за бар и дискотека - да, за работа, завършване и официален повод - само ако си някоя медийна сензация, търсеща внимание.

# 2 952
# 2 953
# 2 954
  • София
Не знам за вас, но аз толкова чорапогащници облечени по телата колкото тази година - никога не съм виждала... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт