"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 750
  • 840
  •   1
Отговори
# 210
А Чирков? Mr. Green
Сигурна съм, че има и други, макар и неизвестни.

# 211
  • София
няма страшно, бежанец ще бъде.

# 212
Има, има роми лекари, даже скоро даваха за един млад доктор по тв-то, направо да го викат и без това си падат по натуршчици в тоя сериал...
За гей-тематиката не се и съмнявам, че ще я вкарат по светлия пример на Анатомията наГрей, те доста похвати черпят от там, но не с особен успех.

# 213
  • София
А бе, къде е Миро?  hahaha

# 214
При Ирина. Mr. Green

# 215
А, за това раждане, дето беше нормално и после и направиха секцио. Аз като раждах (нормално), не помня да са били облечени в найлоните лекарките и акушерката, нито да са били с такива шапки. Може и да не съм забелязала, щото все пак бях с друго заета  Crazy, но възможно ли е не навсякъде да са облечени така?

Не разбира се. За нормално раждане никой не се облича като за операция.
Тя и тази раждаше нормално, те впоследствие решиха да правят операция:)

Ражданията в този сериал въобще са много комични. Ако си спомним само за раждането на улицата... Laughing

Крещят като заклани прасета и въобще всичко е просто безумно изопачено.

# 216
  • София
Днес Мазов е във вихъра си Joy
Много ме дразни Луиза Григорова.

# 217
  • София
Жениту с много претенции.  Laughing

# 218
А, за това раждане, дето беше нормално и после и направиха секцио. Аз като раждах (нормално), не помня да са били облечени в найлоните лекарките и акушерката, нито да са били с такива шапки. Може и да не съм забелязала, щото все пак бях с друго заета  Crazy, но възможно ли е не навсякъде да са облечени така?

Не разбира се. За нормално раждане никой не се облича като за операция.
Тя и тази раждаше нормално, те впоследствие решиха да правят операция:)

Ражданията в този сериал въобще са много комични. Ако си спомним само за раждането на улицата... Laughing

Крещят като заклани прасета и въобще всичко е просто безумно изопачено.
На мен ми прави впечатление също, че сякаш за спинална анестезия на са чувáли. А отдавна много операции се правят с такава.
Колкото до крещенето - море, бая крещящи чувах, докато бях в реанимация след секциото. Акушерките и докторите едва надвикват някои.

# 219
  • София
Луиза ще е новата Биляна-ще оправя личния живот на пациентите. Случая с пребития крадец беше скоро. Всичко вкарват в сценария.  Mr. Green

# 220
  • Разпиляна във въображението
Да си призная, че аз доста си повиках по време на раждането. Добре, че бях единствената родилка тогава  Laughing

Генадиеви  ooooh! не разбирам защо не им се получава на тези актьори с опит. Едно пънене, едно чудо Crossing Arms

# 221
На мен ми прави впечатление също, че сякаш за спинална анестезия на са чувáли. А отдавна много операции се правят с такава.
Колкото до крещенето - море, бая крещящи чувах, докато бях в реанимация след секциото. Акушерките и докторите едва надвикват някои.

Може в българските болници наистина да не са чували.  Laughing Аз съм раждала в чужбина и там е гробна тишина.  Аз също не съм викала.

# 222

Може в българските болници наистина да не са чували.  Laughing Аз съм раждала в чужбина и там е гробна тишина.  Аз също не съм викала.
Еее, ти пък, аз родих преди близо 12г със спинална. Сигурно от 20-тина години се използва масово. Simple Smile

# 223

Може в българските болници наистина да не са чували.  Laughing Аз съм раждала в чужбина и там е гробна тишина.  Аз също не съм викала.
Еее, ти пък, аз родих преди близо 12г със спинална. Сигурно от 20-тина години се използва масово. Simple Smile

Ами що така крещят?  Laughing

# 224
Срещата с адвокатите беше много тъпа, аз така и не разбрах какво пък толкова му каза Женито, че изведнъж такъв обрат, той уж беше съгласен с тъпите й точки, да си върнела моминското име, все едно някой пък ще й забрани... и издръжка, това пък е жалко, тя му каза, че искала да почувства нещо и той изведнъж вече не е съгласен.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт