"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 681
  • 840
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Е тъкмо си мислех кой още не са ни натресли. Дано да е само е епизодична роля

# 286
# 287
  • Бургас
Що бе, няма лошо да участват различни актьори. Виж, както са почнали да вкарват персонажи от последното риалити, ако се появи и онзи ямболски неграмотен ,,патриот,,, ще ми дойде в повече  Rolling Eyes

# 288
Сигурно аз съм единсвената, дето харесвам Елен и не ме дразни. Ще я гледам с кеф! жалко, че ролята е епизодична.

# 289
  • Варна
Сигурно аз съм единсвената, дето харесвам Елен и не ме дразни. Ще я гледам с кеф! жалко, че ролята е епизодична.
И аз я харесвам като игра.
Това че с живота си дразни сульо и пульо не я прави кофти актриса  Peace
Те казаха в едно от промо резюме че много бг актуални личности ще влизат с епизодични роли във сериала... Очаквайте още....
Колкото хора толкова и мнения  Flutter

# 290
На мен ми е на кантар Еленът, в някои роли ми е харесвала, в други - не. Като беше по-млада/малка я намирах за пленително красиво момиче/жена, ама вече не.

# 291
+1 за Елен. И аз я харесвам като актриса. Да бяха взели нея за ролята на д-р Добрева вместо Луиза. Далеч по-талантлива е.

# 292
Не си, и аз много я харесвам. Жива ми е, не като Елена Петрова например. Нея не мога да я харесам като актриса, като жена е страхотна обаче

# 293
Не си, и аз много я харесвам. Жива ми е, не като Елена Петрова например. Нея не мога да я харесам като актриса, като жена е страхотна обаче
Елена Петрова е голяма красавица наистина и сякаш не остарява, но като актриса е също дърво. Елен Колева я харесвам много- борбена е, е, попада на идиоти, но тя е загубила рано баща си и все търси авторитета в една връзка.

# 294

Ауу, Рая, сега се уверих, че вкусовете ни са 1:1.  Hug

# 295
Ха-ха, вярно и аз го забелязах и в други теми, в които се засичаме  Heart Eyes

Сега пък да не вземат и Елена да вкарат  newsm78 Нали и тя е техен кадър вече  Confused

# 296
Въх! Не им давай идеи. Stop

# 297
И аз предпочитам Е Колева пред Луиза!
На малкия сладур Шопов майка му коя е? С какво се занимава?

# 298
  • Там,където се събуждам щастлива.
И аз предпочитам Е Колева пред Луиза!
На малкия сладур Шопов майка му коя е? С какво се занимава?

Марияна Станишева, актриса.
Луиза не ми харесва. И в Дървото не ми хареса, въпреки, че ролята й беше на потъпкана жена и по-пасваше на начина й на игра.

# 299
  • тук, на мястото си
Що бе, няма лошо да участват различни актьори. Виж, както са почнали да вкарват персонажи от последното риалити, ако се появи и онзи ямболски неграмотен ,,патриот,,, ще ми дойде в повече  Rolling Eyes

Не забравяй Гълъбовчето / забравих му името/. Joy Joy Joy
В  "Столичаните" кого ли не вкараха, тук сега започват. Joy Joy Joy 

Общи условия

Активация на акаунт