"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 79 002
  • 840
  •   1
Отговори
# 375

Аз пък от "Стъклен дом" не го помня, ама виж Пешо Айфела в "Етажна собственост" си беше съвсем ОК...  Sunglasses

игра, лошия Тома. И не го приемам в комедийните му роли. И в театър гледах, уж  захлупен мъж игра, но пак не можах да го съжаля  Grinning
Сега поне разбрахме защо сценаристите си ги смучат от пръстите  Mr. Green

# 376
Взимам си думите назад. Тома го бях забравила. Посипвам си главата с пепел.  Embarassed
И аз повече го харесвам с комедийния образ в Етажна собственост и сега в Ние,нашите и вашите.

# 377
Сега включвам, изтървах ли престрелката?!

# 378
Не си
Сори, но не ме трогва майката на Наталия, нито бременната

# 379
На мен пък историята с психопата и бременната ми е много силна, само една идея агресията на мъжа е в повече и стои леко изкуствено.

# 380
Сега включвам, изтървах ли престрелката?!
Не си Hug

# 381
Радина Думанян днес в сутрешния блок на Дарик беше отвратителна!

# 382
Яко със стрелбата
Останалото бяха тъпотии

# 383
и разбрахме, че на Калин му пука много за Наталия Simple Smile

# 384
Радина Думанян днес в сутрешния блок на Дарик беше отвратителна!
А малко по-подробно?

# 385
Ох, кой идиот пише сценария. Сестра Жекова откъде накъде ще държи сметка на Стилянова (или на когото и да било) с кого, какво и как прави. Тасев и Добрева се скараха, очакваше се. Калин - еротични сънища. Хинова и Мазов взеха да стават скучни и те. Жени, Кръстева и Камбуров - пълна скука.
Елен Колева и мъжът ѝ побойник - определено е пресилено. Е, накрая пострада Хинова, та Мазов да разбере кооолко много я обича, спасявайки я. Mr. Green Но пък гръмнаха и побойника, та и него ще спасяват май. Laughing
И ми писна в промото да дават Стилянова да се целува с Тасев. Но пък Пецко се връща, Марта всичко ще му каже, тя с к'ви очи ще го погледне сега, а. hahaha hahaha Joy

# 386
  • София
Кажете набързо каква стана, изпуснах го.

# 387
Както винаги  от днешния епизод  най- хубаво беше  ПРОМОТО за утре  hahaha - Калин и Мазов ще покажат чувства , Пецко стои като клисар пред вратата на Галя , а тя гушка  Наумчето  Blush Heart Eyes
За днес - не очаквах да гръмнат Хинова , успяха да ме изненадат .
Видяхте ли как  хитро Виолетка  изгледа  Галя  и Наумчо   и изпрати много поздрави на  Пешко  Joy ?
Сестра Марта преигра  като  завъртя пръст  и се направи на  моралистка , да го беше врътнала на Пецан ...
Това с домашното насилие май е голям проблем/четох някаква статистика/  , но при нас  все още не се говори открито за това  newsm78 . Често  четем за убийство и самоубийство на  изперкали мъже с пистолети , скоро пак имаше такъв случай .
Днес за пръв път от доста време насам изгледах активно епизода , не че беше изпипан , но реших да видя до къде са го докарали .
Младата докторка  да не се окаже  с някакъв проблем - при най-малката забележка  и  сгазване  реве и се тръшка ...психиката и хич не е като  за лекар .

# 388
  • София
Жекова да се взима с професора и да спре да дудне на другите.  hahaha

# 389
Жекова да се взима с професора и да спре да дудне на другите.  hahaha
Но да изчака първо развода, че да не й размахат и на нея пръст.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт