"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 687
  • 840
  •   1
Отговори
# 45
  • There I was on a July morning
Благодаря за новата тема.
От тази серия хванах само края, но от това което видях - харесах играта на Луиза Григорова. Утре ще наваксам с гледането. Flutter

Калин и аз не го харесах в Капките - нито като външен вид, нито като представяне.

# 46
И на мен Луиза Григорова ми хареса, но и не съм била предубедена към играта и. Младият Шопов също е добър. Серията ми хареса.
Буковска е страхотна.  Heart Eyes

# 47
Не ми хареса играта на Луиза, не ми хареса, че отдалечават Наталия и Калин, не ми хареса серията, не ми хареса как развиват сюжета. Единствено ми хареса Буковска и продължавам да гледам само заради нея, Димо и Дариа. Направо гледах друг сериал днес. Имаха толкова добра основа за развитие на сценария в началото, а го забиха в трета глуха. Евгения толкова неадекватна я изкарват, че ми става ужасно жал за Мария Кавърджикова с тази роля. Това не е моят сериал вече. Дано с новия от утре  се справят по-добре.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 23:57 от _Smile_

# 48
И на мен изобщо няма да ми липсват Б. и А. От доста време гледам сериала заради другите персонажи. Тази вечер серията ми хареса. Много харесах "новите".

# 49
Хареса ми серията,но определено се загуби смисъла.Новите персонажи не ми се връзват.

# 50
Не ми липсват Сашко и Биби.
Добра беше серията, гледах я все едно гледам първи епизод на трети сезон. (а не 7-ми или 8-ми)

# 51
  • Там,където се събуждам щастлива.
Серията ми хареса.
Само с една забележка - как всичко се случи в един ден, пък Виолета пита за жената, с която всеки ден ходели на химиотерапия  Crazy Друго можеха да измислят, беше тъпа грешка.

Тя не каза "Всеки ден", а "По едно и също време"!

# 52
  • София
Е, явно са минали дни/седмици по подразбиране. Жалко за тази Таня и отново страхотна игра на Буковска. Това с онкоболните ми е доста лична и болна тема и се надявам да дават колкото се може по-малко подобни неща (но то май няма как покрай Виолета, която си е главен герой), че не знам дали ще мога да понеса още няколко подобни сцени, уфф.
Кофти, че сценаристите се опитват да съсипят връзката между Калин и Наталия още в зародиш, не мога да разбера какъв им е проблема и не може ли след Сашко и Биби да има още една щастлива двойка, пфф.
От новите този Колев играеше ужасно, по-скоро рецитираше. Григорова и Шопов се ядват като за начало, хайде така да го кажем, но ми стоят някак си не на място. Все едно започва един съвсем нов сериал. Ще трябва време да се свикне.

# 53
  • Пловдив
Ама тя Бибето беше незаменим анестезиолог...как се справят сега само с Врабчев,а? Mr. Green Па и като психолог се изявяваше и още какво ли не...как не търсят друг на мястото и Rolling Eyes

# 54
Записвам се да не ви изпусна, снощната серия не съм я гледала

# 55
Сега го пускам, точно в началото изписаха, че е минал един месец  Peace

# 56
Изненада ме Наум Шопов. Всъщност аз бях предубедена, все пак не учил това, но явно таланта си го носиш.
За Луиза Г. все още съм  резерви, не мога да я харесам и т'ва е.
Сега очаквам героят на Шопов( забравих му името) да се залюби с Наталка или Стилянова. А Калин с  Луиза и да развалят хубавата двойка Калин- Наталия.  Twisted Evil

# 57
Аааа Калин не го давам на Луиза. Не ми стоят добре като двойка.

# 58
Много се подразних на караницата на Калин и Наталия, много тъпа "причина". Все пак той уж реши да я спасява, да и помага, да и е опора, нали Жекова това го инструктираше. Сега не искал да минава на следващо ниво на връзката. Тия сценаристи четат ли какво са писали преди 3 дена... Tired

# 59
Нормално е да вкарват перипетии в двойката Калин/Наталия, ако са просто щастливи какво ще се случва, гледат се влюбено и се държат за ръчичка или да преминават на фаза сватби, забременяване и т.н. Или да заминат за Лондон и те.
Ще ги помъчат малко, пък накрая пак ще ги съберат, да има какво да се гледа. Но съм съгласна, че твърде много драма и смърт вкарват в сериала сценаристите, ненужно много.

На мен Наум Джуниър ми е много, много симпатичен, но още не ми харесва как играе, може би ще се разчупи повече по-нататък. Луиза - мммне, изглежда ми като "детенце", което си играе на доктор, неубедителна. Тоя, който игра третия кандидат беше добър, добре си изигра ролята, предполагам, че ще е епизодичен, за да изпъкнат новите звезди.
В този епизод сцените с Шинова ми харесаха, нека си играе доктор, ама да не й пишат някакви прочувствени сцени, защото не й се получават.

Общи условия

Активация на акаунт