"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 699
  • 840
  •   1
Отговори
# 60
Сашо и Биби не ми липсват, и аз се подразних на Наталия и Калин, но при тях и двамата не знаят какво искат...постоянно са иди ми дойди ми. Дано останат двойка обаче.
Новите...са ми безразлични засега, но не ме дразнят много
Вили е най-интересният персонаж до тук 

# 61
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е нормално някак Калин да не иска да се обвързва още здравата - с ключ и съвместно съжителство. Опари се той, взаимно, с Биляна и сега може да иска по-леки неща. Верен е, грижовен, но иска дистанция. Даже помислих, че нарочно не й даде ключа, за да я изненада с билетите за концерт/кино или за каквото и да бяха. Да не говорим, че преди месец му викаше пред болницата кой е той, за да й държи сметка, че преспивали просто и т.н. Хайде сега...

# 62
  • София
Серията ми хареса.
Само с една забележка - как всичко се случи в един ден, пък Виолета пита за жената, с която всеки ден ходели на химиотерапия  Crazy Друго можеха да измислят, беше тъпа грешка.

Тя не каза "Всеки ден", а "По едно и също време"!
Каквото и да е казала, предполагаше повтаряемост. Което значи, че са минали поне няколко дни (химиотерапии).

# 63
. Даже помислих, че нарочно не й даде ключа, за да я изненада с билетите за концерт/кино или за каквото и да бяха.
Е, каква изненада, нали на опера щяха да ходят.
 Mr. Green
 А ти би ли търпяла такава връзка - да се чувстваш като държанка? Rolling Eyes Аз не мога да си го представя, та това са хора над 30г, нормално е Наталия да иска по-сериозна връзка.

Относно новите - Наум Шопов мл. ми хареса. Луиза Григорова за първи път я гледам и ми хареса (досега не съм гледала други български сериали, освен Столичаните Mr. Green ). Ясно, че зубрача няма да го вземат в уникалната болница "Свети Кирил" , но ще вземат другите двама.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 10:53 от Ензим Бéндер

# 64
. Даже помислих, че нарочно не й даде ключа, за да я изненада с билетите за концерт/кино или за каквото и да бяха.
 Mr. Green
 А ти би ли търпяла такава връзка - да се чувстваш като държанка? Rolling Eyes Аз не мога да си го представя, т това са хора над 30г, не са тийнейджъри.

Пропуснала съм, че са щели да ходят на опера.

Държанка ли? Как така? Той й плаща храната, облеклото, дава й пари да харчи, държи й сметка къде е и защо? Или само защото не й дава ключ от апартамента си? Вече написах по-горе. Мисля, че просто се пази. Пет години май бяха с Биляна и как свърши това? Ще трябва да намеря сцената пред болницата, да прослушам отново какво му викаше.

# 65
  • тук, на мястото си
Честит 8-ми март на всички момичета !

Ще я видим Луиза, но май героинята и доста интрижки ще завърти и първата дали няма да е с Пенев.

# 66
Голямата тайна на болницата ще я раздухат новодошлите  Laughing. Уж се знае в тесен кръг само, всички знаят, че Калин е синът на "Иване" и Евгения и изведнъж..... тя е майката на напусналия кадърен доктор Александър Василев  ooooh!

Наистина за Виолета и починалата Таня се получи тъпо - времево. В другото време на другия ден трябва да кажат резултата, кой остава и кой си заминава, а тук - имало е няколко процедури и Таня без да се влоши, без нищо почива  Rolling Eyes.
/Аз не съм запозната, но възможно ли е наистина това - днес на химиотерапия, утре те няма вече... това ако предположим, че на Виолета ѝ е била втора процедура на следващия ден?/

...
Ще я видим Луиза, но май героинята и доста интрижки ще завърти и първата дали няма да е с Пенев.
Що ли си мисля, че точно за да назначат и двамата, трябва някой да изхвърчи непредвидено... напр. Пенев  Rolling Eyes

# 67
Оф, тая па Евгения, седи си при Иванушка, а ходи да се зъби на професора, че не знаела нищо за Сашо ...ами заслужава си го Иванушката, да си го търпи  Crazy

# 68
Евгения ме убива като каже онова нейно патетично "Иване!", брррр, има го в промото за новия епизод. Grinning

# 69
 Mr. Green
 А ти би ли търпяла такава връзка - да се чувстваш като държанка? Rolling Eyes Аз не мога да си го представя, т това са хора над 30г, не са тийнейджъри.

Пропуснала съм, че са щели да ходят на опера.

Държанка ли? Как така? Той й плаща храната, облеклото, дава й пари да харчи, държи й сметка къде е и защо? Или само защото не й дава ключ от апартамента си? Вече написах по-горе. Мисля, че просто се пази. Пет години май бяха с Биляна и как свърши това? Ще трябва да намеря сцената пред болницата, да прослушам отново какво му викаше.
Ако един човек в прав текст ти каже, че не иска сериозна връзка, че сексът е достатъчен, нищо повече?
Думата "държанка" използва самата Наталия вчера.
Много грижовен бил Калин, но пази дистанция. Естествено, че ще му бие шута Наталия, засега Mr. Green . Явно тя има нужда да е с някого наистина, а не да му е просто любовница. Това не е връзка, поне според моите старомодни разбирания Mr. Green .

# 70
Много силни думи бяха тия в началото на темата, настръхнах.
Виолета и Галя са най- силните персонажи, неведнъж съм го писала, много силни им се получават сцените.
Много ми хареса момента с малкия Пешко, много мило беше, сцената между Наталия и майка и, сигурна съм, че ще се пречупят и намерят и двете.

Химиотерапията......ох, не обичам такива сцени, натоварват ме ужасно, знам, че са живата истина, но много медицински сериали спрях да гледам вече, нещо много си ги слагам, а ми бяха така любими  Sad Сигурна съм, че Виолета ще купи рокля за дъщерята

# 71
Наталия да не ми се прави на интересна. Сашо в прав текст й казваше, че е само за секса и се държеше отвратително с нея и тя пак по него, докато най-накрая не разбра, че няма да го бъде. Разбирам я, че може да иска нещо повече, но пък си разбирам и Калин Whistling

Не виждам Наталия като държанка. Изобщо тъпа дума да използва да нарече връзката им.

# 72
Ами тя в Сашо беше влюбена, бе Мириел, в Калин - явно не е.  Mr. Green
Ясно е, че толкова харесваш Димо Алексиев, че даже героят му да се държи като абсолютно леке, ти пак си го обичкаш и браниш като орлица съща. Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 73
И аз мсля, че Виолета ще иска да се запознае с децата на Таня и ще купи роклята за бала. Иначе нямаше да ги споменават.
Това значи още тъжни емоции в следващара серия.
Мисля, че ще променят образа на Виолета и ще я направят добра и грижовна, с което ще се развали съвсем филма.

# 74
Ами тя в Сашо беше влюбена, бе Мириел, в Калин - явно не е.  Mr. Green
Ясно е, че толкова харесваш Димо Алексиев, че даже героят му да се държи като абсолютно леке, ти пак си го обичкаш и браниш като орлица съща. Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Ами да не държи сметка на Калин, бе, Ензим, като явно не е влюбена. Какво се тръшка?

Общи условия

Активация на акаунт