"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 765
  • 840
  •   1
Отговори
# 75
  • somewhere near the sea
Наталия има остри дефицити на любов, разбиране и внимание. Затова така настървено търси връзка. Връзката ѝ със Алекс беше еднопосочна, той я предупреди предварително, но тя все се надяваше.
Сега с Калин нещата са малко по-различни. Той ѝ съчувства, помага ѝ, няма такава ясна  граница. Не е трудно да се влюби, защото тя цял живот търси доброта и сърдечност. Личи, че е влюбена, но Калин дава сигнали, пък после се дърпа. Затова Наталия се чувства ощетена отново.

# 76
Вместо запис.
На мен пък ми стана жал за Калин, когато Янко му каза, че не иска дори да се опита да навакса изгубените години. В крайна сметка и двамата са потърпевши от цялата ситуация. Калин не е избирал при кое семейство да расте. И снощи пак ми дожаля за него, като говореше с Янко по телефона и му каза "Добре, татко....Янко". Ясно е, че след всички тези години няма как изведнъж да се почувстват като баща и син, но Янко би могъл поне да се опита да се сближи със сина си-една кръв са все пак.
И за мен е доста нелогично заминаването на Алекс и Биляна точно в този момент. Отделно би било нормално Алекс да стане по-близък с Евгения, която също няма вина за откраднатия му живот. А той точно обратното-подчертано я държи на разстояние. Това ясно беше показано снощи при разговора на Евгения и Камбуров.
Шопов-младши ми хареса много. Струва ми се, че ще прехвърчат искри между него и Галя.  А Пецан май пак започва със старите си номера, които преди пробутваше на Виолета. На симпозиум, и то не къде да е, ами в Тайланд, пък после трябвало да остане още няколко дни заради промяна в програмата...Нещо много познато започва да ми звучи. За Луиза още нямам мнение. Само да не се набутва между Калин и Наталия, че лошо!

# 77
  • España
Защо точно в Лондон ги изпратиха Биляна и Алекс  newsm78....то с този Брекзит.....да не се върнат скоропостижно ?!
Луиза Григорова направи много добра роля в "Дървото на живота" , надявам се итук да е така....с Христо Шопов нямаше много "химия" ,но със сина му .....по-добре стоят нещата ...някак!

# 78
  • There I was on a July morning
     Не се учудвам на развитието в отношенията на Калин и Наталия. Нали всички филми с любовни връзки се развиват по този сценарий - героите се влюбват, после има перипетии и чак накрая се събират. Laughing Ако всичко върви гладко и без интриги, с какво ще запълват останалите епизоди до края на сезона? Wink
     За Виолета - и аз мисля, че подготвят положителен обрат в развитието и характера й, което не знам дали е възможно в реалния живот. Предполагам, че ще купи рокля за дъщерята на починалата онкоболна. Възможно е и с Пецан да се съберат, вероятно репликите на Стилянова към него на новогодишното парти са с цел да ни наведат на мисли в тази посока.

# 79
Ще бъде тъпо, щото тя нямаше 350 лева за скенер до скоро.... пък сега ще се ръси за рокля...ама...

# 80
И с какви пари ще купи рокля Вили? Иначе Скубиду прекрасно си описала как може да се промени Виолета...
По- скоро си мисля , че ще бори със зъби и нокти за живота.

# 81
Ще бъде тъпо, щото тя нямаше 350 лева за скенер до скоро.... пък сега ще се ръси за рокля...ама...
Генадиев не искаше да й поднови договора, защото е продължавала с нечистите сделки, може от там да се е сдобила с някой лев.

# 82
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Генадиев е ядосан, защото Виолетка се споразумя с друг, а не с него/неговите хора.

# 83
  • Варна
Генадиев не искаше да й поднови договора, защото е продължавала с нечистите сделки, може от там да се е сдобила с някой лев.
Може Пецан да е развързал кесията нали каза че ще и помага... Сигурно и е дал пари скришом от Галя дзвера..

# 84
Мисля, че сцената достатъчно подчерта, че днес си тук, утре те няма...наблегна леко и на профилактиката и е достатъчно...дано не продължат да дълбаят за роклята

# 85
  • Ню Йорк
Нямам нищо против новите персонажи, но точно тази анорексичната Григорова ми разваля кефа от гледането.

# 86
 Peace
Новата кандидатка Л.Г. не съм я гледала до сега как играе по име съм я чувала=
Но ми приличаше на скумрия снощи.
Много бозава и все си държи главата накриво, дефект ли има?

# 87
 newsm78 Няма ли кой да им каже на тези сценаристи  да влизат тук и да четат ...
Толкова пък чак недомислици ... Днес  ще празнувам и няма  да критикувам  Joy
Flowers Bouquet Честит празник и весело прекарване на всички , които празнуват !

# 88
  • тук, на мястото си
Мисля, че Генадиев е ядосан, защото Виолетка се споразумя с друг, а не с него/неговите хора.

На Генадиев нечистите сделки са повече от Виолетените.

# 89
  • Там,където се събуждам щастлива.
Изненада ме Наум Шопов. Всъщност аз бях предубедена, все пак не учил това, но явно таланта си го носиш.

Имаше интервю с него, в което каза, че в последната минута е решил да следва медицина. Преди това само за актьор е мечтаeл. Симпатично момче.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 20:31 от Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт