"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 797
  • 840
  •   1
Отговори
# 690
Възмездието май ще покаже, че има възмездие за всеки.
Генадиев е изоставен от децата си и от жена си, която му поиска развод.
Виолета се разболя, но болестта ще я промени.
Пецан от два стола, накрая ще е стар и сам.
...и чакаме другите.

Аз пък мисля, че развоя на събитията си е логичен, но просто го избързаха, за да го вместят в сериала.
Галя най-после получи това което иска и разбра, че не иска това. На всеки се е случвало. Осъзна, че това е един 50 годишен вечен коцкар и е нормално, че си хареса младо. Не мисля, че е влюбена в Тасев, по-скоро видя, че не иска Пецан, когато го сравни с младия Тасев.
Хинова просто и писна. Мазов какво ли не прави и как ли не се подигра с нея. Накрая и я застреляха, защото той я прати за кафе. Не,че той е виновен, но в нейните очи е логично, че само беди и носи.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 11:54 от Malko_Slance

# 691
  • España
Евгения ,като си търси свидетели, да беше взела да намери Янко !!!! Той поне има за какво да търси възмездие !!!
Тасев и Добрева са приятна за окото двойка !!!  Wink

# 692
  • София
Ооо, Галя ми става страшно антипатична. Помня още в първия сезон как се фръцна нещо на Пеци и излезе, а отвън веднага извади телефона и явно броеше след колко време ще й звънне.
И винаги е намръщена, просто е такъв тип физиономия и го прави лесно. Някога да се е засмяла, да е щастлива и безгрижна жена? Не знам как е била в Лондон, тогава пропуснах серията.
Актрисата била тръпка Wink на Башар Рахал според жълтата преса
Мазов е много комичен като пиян, той каквото и да играе, си има лице на селски хитрец. Но фъфленето не го докара добре, трябваше наистина да се накърка или да му сложат една епидурална и щеше съвсем естествено да се получи Laughing

Евгения е много дразнеща, точно като съпруга си. Не го долюбвам, но Генадиев беше прав - тя и без това си живее в апартамента и той реално я издържа. Много възмутена, но си търси материалното, че и издръжка иска. Защо?

# 693
За да му трепнело нещо в сърцето  Crazy

# 694
  • София
Ще му трепне... Какво? Ще го накара да храни лошото куче в себе си с тези претенции.
Той неговото си е трепкал, каквото е имало, тя е живяла в блажено невежество.
Тази трепетлика, ако беше оставена да се оправя с болно дете, както мъжът й е "е уредил" Янко - нямаше да е жива. Ако някой трябва да има претенции - това е именно Янко и евентуално Алекс.
Ето, и синът й, обгрижван като единствено дете, се отдръпна от нея.

# 695
Танца на Пецко у дискотечката изкърти  Joy Joy Joy

# 696
И прическата беше жестока! Laughing

# 697
А тясната ризка, която очертаваше шкембенцето му Joy Joy Joy Joy

# 698
А тясната ризка, която очертаваше шкембенцето му Joy Joy Joy Joy

ХАХАХА, даааа, и то леко потрепваше  Laughing Laughing Laughing
Ох, така не се бях смяла от много време. Все едно гледах мистър Бийн с тоя танц на Пецко

# 699
Добре беше направен контраста между Галя и Пецко. Много ми е мазен тоя..
А тая главна сценаристка колко анти ми е... И като актриса, и като говор, изобщо...

# 700
Не смятам, че ще превърнат Мазов в алкохолик, моментна слабост беше това според мен.

Не съм съгласна с теб! Първо - Моньо вече доста свали нивото. Не мога да преценя заради лош сценарий, или нещо си повярва и не играе добре.....
И второ - не бъди толкова сигурна, че един самонадеян и арогантен човек не може да стане алкохолик. Не стана ясно защо е в такива отношения с майка си....та там може би се крие причината за евнтуален алкохолизъм.
Дано не го наравят алкохолик, защото не може да го изиграе
нали разказаха какво се случило с майка му, тя го беше обвинила за починал пациент и го осъдили условно и т.н., не мисля, че има още нещо в тази история.

# 701
И прическата беше жестока! Laughing

Mr. Green като се прибрах пуснах тв точно в този момент и поне 2-3 мин се чудих кой пък тоя с Галка на дискотека 
Христина игра и предните серии в столичаните, беше се покрила в някаква студена страна, но Руслан (героя му де) и Яна я върнаха в БГ в новия сезон.

# 702
И какъв и е проблемът на Добрева?! НАистина не разбирам...

# 703
Кво ти пука Laughing
Евгения как влетя при Калин ooooh! Тъкмо да имаше мадама при него Joy

# 704
  • There I was on a July morning
Предполагам, че искат да запълнят още няколко серии с терзанията на Добрева и отношенията в така заформилият се триъгълник. Wink

Общи условия

Активация на акаунт