"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 674
  • 840
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Не съм гледала Столичаните, но тук Св. Кирил има славата да трепе почти всичко влязло, или поне роднините им

# 301
А аз се надявах Ернестина  да е  за малко , но  не - оставиха я  Twisted Evil

# 302
  • София
Бях поизостанал и изгледах на куп последните три серии.
Скука общо взето, нищо интересно. Новите попълнения са слаби актьори, но по някакъв странен начин ми харесват, може би по-скоро характерите им в сериала ми пасват.
Буковска за пореден път е с класи над всички останали.
Пенев не знам защо са му изградили такъв образ. Дребнав, заядлив, женска клюкарка, абе няма такъв дразнител. Ужасен човек за колега, в началото на беше така, ама после става все по-зле и по-зле.
Нелепо ми стои как Тасев и Добрева си позволяват да държат тон на уважавани доктори при положение, че се борят за едно място. Не казвам да не си отстояват мнението, а самият им тон и поведение е нелепо. И това да си сменят програмата и да си ходят където си поискат също ми се вижда нереално. В болницата е като в казарма, има ред и дисциплина, както и йерархия, но за гениалните ни сценаристи такива неща явно не съществуват.

# 303
  • Разпиляна във въображението
Обаче Калин си се забавлява, или актьора Димо.  Laughing

# 304
  • София
А някой да знае името на девойчето, което играеше Ана, че не мога да го открия, а много ми прилича на хореографката на Капките Алекс Енева и се чудя дали не й е дъщеря?

# 305
  • София
А някой да знае името на девойчето, което играеше Ана, че не мога да го открия, а много ми прилича на хореографката на Капките Алекс Енева и се чудя дали не й е дъщеря?

Със сигурност не и е дъщеря, Алекс има син от сина на Маги Халваджиян. А и Алекс не ми е вижда толкова възрастна, за да има толкова голяма дъщеря.

# 306
  • София
абе към 40 отива според мен, а Ана на колко казаха че е? около 15 според мен?
ама явно не е такъв случая де

# 307
Александра Енева е на 32-33 години някъде.

# 308
  • София
Родена е 1984г., а синът им с Бебо Халваджиян е на 3-4г.

# 309
Ана беше Павела или Павла, но не запомних фамилията.  newsm78

# 310
  • Варна
Родена е 1984г., а синът им с Бебо Халваджиян е на 3-4г.
Синът им Еди е на две  години и половина колкото моята щерка  Peace

# 311

Нелепо ми стои как Тасев и Добрева си позволяват да държат тон на уважавани доктори при положение, че се борят за едно място. Не казвам да не си отстояват мнението, а самият им тон и поведение е нелепо. И това да си сменят програмата и да си ходят където си поискат също ми се вижда нереално. В болницата е като в казарма, има ред и дисциплина, както и йерархия, но за гениалните ни сценаристи такива неща явно не съществуват.

Съвсем нормален си им е тона. Това че си на изпитателен срок не значи че трябва да се стелеш и козируваш.
Нарича се субординация, но в българските болници почти няма такава. Пък и в случая тези двамата са равнопоставени лекари на всички останали.

Аххх...Мазов е голяма мърша. Докато му е весело, всичко е ок, но има ли проблеми жената, щял да се отмива от помия. Егати боклука.

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 20:27 от Pollux

# 312
Добре де, Петър с кой акъл попита Виорета "добре ли си?" или нещо от сорта? Не я ли вижда как е? Защо задава такъв въпрос на болната си от рак бивша жена?

# 313
Офф,защо все едни и същи актьори във всички бг филми StopСупер досадно е,сега и Елена Рудолф вкараха

# 314
  • София
Някой може ли да каже на две на три какъв беше разговора между Хинова и Мазов, че изтървах? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт