"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 79 970
  • 840
  •   1
Отговори
# 450
  • Берлин
Аз изпуснах какво стана в посока Наталия-мазнокосата й майка. Може ли с 2 думи инфо? Не мога да гледам на запис...

# 451
Аз изпуснах какво стана в посока Наталия-мазнокосата й майка. Може ли с 2 думи инфо? Не мога да гледам на запис...
мазнокосата й майка също е била малтретирана от бащата на Наталка и един ден, пребита е трябвало да вземе решение  да не замине за Австралия и да остане жива.  Взима решението, оставяйки Наталия на бащата насилник, който я отглежда и съответно настройва детето( Наталия) срещу майка и". Това е с две думи, ако нещо съм изтървала, допълвайте.

# 452
Това сериозно ли?
Иначе според мен поведението на Шинова в началото беше "Да спася детето, което познавам. То е по- близкото до сърцето ми, защото съм била до него през цялото време!" На практика Наталия е непознат човек за нея. Не вярвам, че излязлото от утробата ти по презумпция е винаги мило и познато, когато на практика нищо не знаеш за него. Ако презумпцията беше истина, то много двойки с осиновени деца биха имали един огромен проблем.

Така е, но Наталия не й е непозната, нали не я оставила като новородено бебе. Май не са споменали кога е заминала, но щом Наталия я помни и са разговаряли по телефона, предполагам, че е била поне на 3-4г.

# 453
  • Разпиляна във въображението
Наталия е непознат човек, защото тя е поискала. Наложило й се е да напусне страната, но е можела поне от време на време да се обажда и да поддържа някаква връзка. Наталия й е непозната, защото я е оставила в ръцете на човек, който брутално я е пребивала.

Всъщност какво е станало с бащата на Наталия?

# 454
  • Берлин
мазнокосата й майка също е била малтретирана от бащата на Наталка и един ден, пребита е трябвало да вземе решение  да не замине за Австралия и да остане жива.  Взима решението, оставяйки Наталия на бащата насилник, който я отглежда и съответно настройва детето( Наталия) срещу майка и". Това е с две думи, ако нещо съм изтървала, допълвайте.

Оставя детето си при насилника?!?!?!?! Честно, не знам дали героинята ми е така противна...или защото не мога да дишам мазнокосата Ерна, та по-зле става... Искам си Наталия и Калин заедно и да свършва вече.  Crossing Arms

# 455
  • София
Стаменова за тва ли й се репчеше като идиот, след като я видя след толкова години, и я овикваше прясно прясно оперирана...
За мен не им се получи това
Ма то според тях сигурно и Генадиев е многопластов образ и страда...
Изглежда все едно са го измислили в последствие, да се впише в сюжета. Иначе поведението и в началото не беше на жена, избягала от насилник и зарязала детето си.

# 456
Но тя нали спомена "При баща адвокат нямаше как да взема детето при себе си." Просто мъжът и побойника е присъдил Наталия при себе си и тогава тя е останала без нея и впоследствие е напуснала страната. Може би Ернестина е намразила дъщеря си, заради отношенията с баща и.

# 457
  • Там,където се събуждам щастлива.
Наталия е непознат човек, защото тя е поискала. Наложило й се е да напусне страната, но е можела поне от време на време да се обажда и да поддържа някаква връзка. Наталия й е непозната, защото я е оставила в ръцете на човек, който брутално я е пребивала.

Всъщност какво е станало с бащата на Наталия?

Някои ваши разсъждения ме озадачават доста. Може би, не сте се сблъсквали с подобни неща и гледате твърде идеалистично на нещата от живота.
Вие не сте ли чували едно време какво е било положението на жените, които са били женени за хора с власт ( комунисти, в съдебната система, милиция и т.н.)! Въобще не се изненадвам, че детето е било присъдено на бащата, който е имал власт. Можел е да унищожи жена си, което е щяло да бъде още по-тежко за детето. Иначе всеки ден има майки и бащи, които настройват децата си срещу бившата половинка. И неминуемо се стига до момента : не искам да те виждам. Децата го правят от лоялност към единият родител. И няма значение дали децата са на 2, 4 или 12!

Цялата ситуация за мен е изключителна реална.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 14:23 от Kalinka

# 458
Стаменова каза, че е изпращала дрешки и играчки, но са ги изхвърляли /откъде пък знае?/, както и че се е опитвала да говори с Наталия по телефона и много я е наранявало, когато е чувала, че детето не иска да я вижда.

# 459
За съжаление и моя позната трябваше да роди мъртвото си бебе. За нейна радост няколко месеца по-късно забременя и роди бебче Heart Eyes

Хареса ми сцената, когато мъжът нахлу горе и Колева се изпусна. Някак усетих страха й.

Не се е изпуснала. Това са водите.

Цитат
Много се дразня от това постоянното повтаряне на израза: "В смисъл? Толкова дразнещ паразитен израз е това, не стига, че хората масово го използват постоянно, ами и в сериала го повтарят.

Това не е паразитен израз. Най-обикновен израз, означаващ "какво искаш да кажеш с това? Поясни."
И разбира се че ще го има, защото това е част от българския език.

# 460
За мен историята на Стаменова е правдоподобна и не се съмнявам, че наистина не е имала другизбор при съпруг съдия-побойник, освен да бяга възможно по-далеч. Въпроса е, че това не се връзва с първоначалното й поведение на злобна кучка, която мрази дъщеря си и явно са го добавили впоследствие в сценария.

# 461
  • Има много детски смях.
Пък и Наталия каза, че от баща си лошо не е видяла. С нея явно се е държал добре.

А насилникът, "мъжът" на Елен Колева, уцели Хинова, но се целеше в Наталия. Явно е разбрал, че тя е съдействала за издаването на ограничителната заповед.  Peace

# 462
Съгласна съм за тези малки и паразитни изразчета, които развалят речта. Преди в българските филми говореха литературно, с чист израз, а сега-все едно са на пазара. Наистина е тъпо това В смисъл?
В смисъл, няма смисъл.

# 463
Стаменова каза, че е изпращала дрешки и играчки, но са ги изхвърляли /откъде пък знае?/, както и че се е опитвала да говори с Наталия по телефона и много я е наранявало, когато е чувала, че детето не иска да я вижда.

Може да е имала разговори с бащата по темата и от него да знае.

Цитат
За мен историята на Стаменова е правдоподобна и не се съмнявам, че наистина не е имала другизбор при съпруг съдия-побойник, освен да бяга възможно по-далеч. Въпроса е, че това не се връзва с първоначалното й поведение на злобна кучка, която мрази дъщеря си и явно са го добавили впоследствие в сценария.

Напротив, връзва се. Тя няколко пъти го казва това в сериала- предпочита дъщеря и да има поне един родител, отколкото нито един (като се разочарова в баща си). Затова и криеше от нея цялата тази история толкова време.

# 464
Съгласна съм за тези малки и паразитни изразчета, които развалят речта. Преди в българските филми говореха литературно, с чист израз, а сега-все едно са на пазара. Наистина е тъпо това В смисъл?
В смисъл, няма смисъл.

Това е съкратено от "В какъв смисъл го казваш това? Какъв смисъл влагаш?" и разбира се че има смисъл.
В сериала говорят съвсем литературно, друг е въпроса ако вашият диалект не отговаря...

Общи условия

Активация на акаунт