"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 80 007
  • 840
  •   1
Отговори
# 510
Мале, мале... Може ли по този начин да се зарази човек? Не е ли само по полов и кръвен път?
Абе, май през лигавиците заразяването е много вероятно (при попадане на заразена кръв или друга телесна течност).
Още като разбрах, че ще оперират ХИВ-позитивен, се сетих, че ще стане така, и то точно с очилата.  ooooh! Уф,  дано не се е заразил Калин, ама едва ли.

Време беше да приключат случая с Елен Колева, стигат ѝ три серии, айде.
Мен ме чопли нещо в този случай - като я приеха, професорът ѝ ши външните гениталии. И на другия ден ѝ предизвикаха раждане..... Добре де, няма логика, не знам.. Thinking

# 511
Сцената с кръвта в очите не беше ли от "Спешно отделение" с д-р Картър ?

# 512
Сцената с кръвта в очите не беше ли от "Спешно отделение" с д-р Картър ?

Може. Аз помня Камерън от д-р Хаус.

# 513
Може и ти да си права Laughing
Важното е, че се краде - от всички филми. Simple Smile

# 514
  • Бургас

Малтретираната патка  страшно ме издразни  с този  Стокхолмски синдром , ами да си намери друг бияч...

За съжаление повечето жертви на насилие реагират точно по този начин. Но не мисля, че трябва да бъдат обиждани.
Наблегнаха на пълния драматизъм в подобни ситуации, не може да им се отрече.

Дано на Калин му се размине заразяването  Praynig

# 515
Дано не е заразен Калин, но нали скоро се писа, че можело да го изкарат от сериала, че бил капризен. Нищо чудно да са намерили начин.

а Мазов колко обича Хинова, а Simple Smile

# 516
Писа се, да... Оф значиииии!!! Остава и Калин да махнат и съвсем ще заприлича на Столичани в повече. Много харсвам как играе Димо Алексиев, харесвам и героя му. Дано това е последният сезон, за да не разводняват и без това един по един махат главните герои (ако изкарат и Калин).

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 07:08 от _Smile_

# 517
  • Берлин
Краткият ми коментар за тази вечер - ТЪПНЯ  Sick  Sick  Sick

# 518
  • Там,където се събуждам щастлива.
В реална болница доктора го мяркаш 1 път на ден по време на визитация. Тука седят, държат им ръцете, събират се по 2-3 доктора да си говорят с пациента като  обсъждат личния му живот и състояние, а не лечението му  ooooh!

В реална българска болница! В чужбина нещата стоят другояче. Може да искат да покажат с това как би трябвало да е.

Санитарката, която чистеше кръвта: все едно гледах една санитарка, която трябваше да почисти пациент в Св. Анна. Същите думи изрече. Даже с още няколко " по-красиви" определения. Грозна работа! И заплатата от 400-500 лв не е извинение за цинизма, който леят.

# 519
Тази Луиза е просто трагична - втриса ме като я видя. Едно нещо не може да изиграе като хората - голямо мънкане - все едно третокласник рецитира стихотворение на тържество за буквите. Дано я разкарат, ето и Калин може да пострада заради нея.
Елен-ът не е чак толкова зле, но й е време и на нея да се разкара. Аз  по -интересен сценарий  - Тасев се оказва хомосексуален и се залюбва с доктор Василев. Двамата се откриват по фейсбук , Василев се връща в болницата и си гукат с Тасев като два гълъба от по-малките. Кобилестата Биби си ражда детето сама. Калин заразява със спин Наталия и тя умира. Биби и Калин се събират потресени от случилото им се и гледат бебето на Василев заедно.

# 520
  • Варна
Тази Луиза е просто трагична - втриса ме като я видя. Едно нещо не може да изиграе като хората - голямо мънкане - все едно третокласник рецитира стихотворение на тържество за буквите. Дано я разкарат, ето и Калин може да пострада заради нея.
Елен-ът не е чак толкова зле, но й е време и на нея да се разкара. Аз  по -интересен сценарий  - Тасев се оказва хомосексуален и се залюбва с доктор Василев. Двамата се откриват по фейсбук , Василев се връща в болницата и си гукат с Тасев като два гълъба от по-малките. Кобилестата Биби си ражда детето сама. Калин заразява със спин Наталия и тя умира. Биби и Калин се събират потресени от случилото им се и гледат бебето на Василев заедно.
Ахахахха. Недай си Боже...
Доста черен хумор... 😁 😁 😁 😈

# 521
Гледах един репортаж за сериала. Димо Алексиев беше в инвалидна количка.

# 522
  • Пловдив
А Сашко и Бибето поне по скайп да ги дават че си говорят с Камбуров ли newsm78 или пък с болната и майка...

# 523
Малоумно беше, ама хич не ми пука за нея,но ако посегнат на Калин  #Cussing out
Joy Joy Joy
И аз се присъединявам в боя на сценаристите, посегнат ли на Калин!!! Не, че не харесвам Галя  Wink И тя много ме изкефи като се развика на тайландския плейбой. Пък тоз' Пешкан с много голямо самочувствие го раздава - жена му на 30, той към 60-те клони и си позволява да я оставя сама, да и врътка номера, да не се прибира навреме от "семинар". Толкова ли е самоуверен?Много ясно, че ще намери някое младо гадже Галето с такъв мъж. Той просто си го търси.

ПП. Много ми хареса играта на Ралица Паскалева в сцената с Петър и Борис.

# 524
И какво се оказа - Захариев го е нямало 10 дена и при това, когато на нас ни показаха, че той е на семинар вече бяха минали няколко дни, тъй като Галя го питаше няма ли да се връща вече. Т.е. всички събития са се случили за около седмица. Виолета за една седмица има време да ходи на вливания, да се запознае с жена, която..... набързо я умориха, погребение минало, тя чак до у тях ходи, без коса остана..... и други и други събития и това за.... седмица  ooooh!.

Ще помоля някой да ми разкаже какво се е случило в първите 20 мин. на серията, тъй като изпуснах началото  Praynig. Какви са тия обувки дето ги получи Виолета?

Общи условия

Активация на акаунт