"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 932
  • 840
  •   1
Отговори
# 525
  • Разпиляна във въображението
Един се блъсна в нея и тя стъпи в кръвта от стрелеца, която санитарката почистваше. Тя му се сопна, а той й купи обувки. Явно е разбирач, защото успя да й вземе същите и с нейния номер.

# 526
Сега ще се накефя Вилито да завърти връзка с "разбирача",Галето то е ясно,че хлътва по новичкия,а Пецан да остане с пръст в устата.
Тая па Галя и тя не реши иска ли го Пецито,не ще ли го.. Crazy

# 527
И какво се оказа - Захариев го е нямало 10 дена и при това, когато на нас ни показаха, че той е на семинар вече бяха минали няколко дни, тъй като Галя го питаше няма ли да се връща вече. Т.е. всички събития са се случили за около седмица. Виолета за една седмица има време да ходи на вливания, да се запознае с жена, която..... набързо я умориха, погребение минало, тя чак до у тях ходи, без коса остана..... и други и други събития и това за.... седмица  ooooh!.

Ами, то в повечето случаи един курс химиотерапия е около седмица..

Но Галка е много бърза, да, за десетина дни успя ново гадже да си завъди. hahaha
Много смешно осъзнаване, не че не познавам такива, осъзнали, че "нямат среда, че са млади и красиви, бла-бла...." . И то някои го осъзнават след десетгодишен брак примерно. hahaha

# 528
  • София
Оф, пак идиотизми. Който не се е сетил, че Калин ще се опръска с кръвта на болната, значи не е гледал последния сезон. И времето никак не им съвпада. За 10 дни видяхме събития, като за няколко месеца. А и тази лилава кръв по пода.  ooooh! Хареса ми физиономията на Пецко, като видя Борис.

# 529
Сега нямаше ли някакви терапии, които може да се приложат, и не се ли чака 6 месеца, за да се знае със сигурност има или няма спин? Поне някакви такива спомени имам... newsm78
Остава и него за един-два епизода( тоест няколко дни) да го батисат....
Или- о не , само да не се появят " чувства" в професор Генадиев, когато осъзнае, че живота на Калин е застрашен, че ще повърна  Sick

# 530
  • Разпиляна във въображението
Ама и Хинова колко бързо се съвзе и ясно проговори. Раната не беше ли отстрани на врата й? Не знам дали не гледах разсеяно, но превръзка не видях Thinking

# 531
Пак като не е синя кръвта като в реклама за превръзки, бива работата.  rotfImao

# 532

Тя е само на аристократки тая кръв по рекламите на превръзки, бе, няма червена кръв от простолюдието да показват я. hahaha
Аз реших, че от препарата, с който миеше санитарката, кръвта е полилавяла. Ама пропуснах какво си дуднеше санитарката.

# 533

Joy Joy Joy

По мои виждания, които са много далечни от сценарните този Ангел, който подари обувките и ще финансира на Виолета кампанията трябва да се залюбят! Галя ще отсвири Пецан и по всички правила на вселената - Пецан - от два стола на земята. И му се полага.

Много, много хубава Буковска!  Heart Eyes

Е,  Калин в Сомалия беше и не се зарази със спин, сега в оперционната... Shocked
СценарисИтИ, с кои органи мислите?

# 534
От голямата паника до тук , ще ми е интересно само  ако Вили  си падне по чичко-паричко  /обущарят  Joy/.
Калин  още в предишния сезон му бяха вдигнали мерника , защото Димо бил безкрайно капризен и го гонела звездоманията .
Галя от комплексирано селянче , което  си падна по Пецко , защото е била без баща , сега се сдоби със самочувствие и вече иска да е  нормална 30 г. жена - съвсем нормално  развиние  Peace Обаче в промото  Наумчо  нещо и се  блещеше , той май не понесе толкова  инфо  наведнъж - двамата Петърчовци му дойдоха в повече .

# 535
  • София
Сега нямаше ли някакви терапии, които може да се приложат, и не се ли чака 6 месеца, за да се знае със сигурност има или няма спин? Поне някакви такива спомени имам... newsm78
Остава и него за един-два епизода( тоест няколко дни) да го батисат....
Или- о не , само да не се появят " чувства" в професор Генадиев, когато осъзнае, че живота на Калин е застрашен, че ще повърна  Sick
Има, ама сценаристите едва ли ще се сетят за тях.
От ФБ:
Да, кръвта и съответно вируса навлизат през лигавицата на очите и може да се зарази. Принципно трябва да вземе веднага постекспозиционна профилактика (антиретровирални медикаменти)така на практика шансът да се зарази наистина става много малък. Но очевидно той не го направи...

# 536
  • София
Няма начин обущарят да не се окаже някой известен богаташ.
Галка се сети, че гледала детето сама - ами нали тя искаше това, тя напъваше за самотна майка на всяка цена, все едно няма още поне 5-6 години, за да роди дете.
Оправдавам я само за това, че историите с Виолета й дойдоха в повече. Аз не бих простила, че ми отвлече детето, но там не гледах, изпуснах малко
Нали уж Калин щеше да прояви някаква болест от Судан?

# 537
Може пък покрай тестовете за СПИН да открият друго, макар че не виждам как и защо...

# 538
Тоз пък Захариев подправки носи за подарък! На мен мъжът ми не ми носи за подарък подправки, пък какво остава любовникът ти да ги помъкне. Не можа от летището да купи един парфюм!

# 539
Гинеколог, който забремени стажантката си случайно- колко да е умен,  Barbarella"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт