"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 848
  • 840
  •   2
Отговори
# 630
  • Там,където се събуждам щастлива.
На мен ми е интересно да видя другият син на Стоян Алекиев, защото съм чувала за него задочно (като човек), но не съм го гледала.

Вие кой искате да участва? В 5 милионна България, артистите не са безброй. В 17 милионна Холандия, също се въртят предимно едни и същи имена.

# 631
На мен ми е интересно да видя другият син на Стоян Алекиев, защото съм чувала за него задочно (като човек), но не съм го гледала.

Вие кой искате да участва? В 5 милионна България, артистите не са безброй. В 17 милионна Холандия, също се въртят предимно едни и същи имена.

Не са и 10. А за децата даже не е нужно да са актьори.

# 632
  • София
Е, има си хас отрочетата на медийни звезди/актьори да не са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО красиви и талантливи.
А някой брадър/ка няма ли да дойде? Закъде без тях?

# 633
Е, има си хас отрочетата на медийни звезди/актьори да не са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО красиви и талантливи.
А някой брадър/ка няма ли да дойде? Закъде без тях?
+1000
Може да се направи списък на красивите, талантливите и надарените Simple Smile  Който съвсем не става за артист (о, имало и такива) - правим го ТВ-водещ или водеща. Сещам се на прима виста за двама такива, мъж и жена.

# 634
 Peace
По цитати от по горе че ЛГ искала да става докторка ама пък станала актриса.
 bouquet
Благодаря ти боже, че е избрала по малкото зло. Mr. Green
Вие представяте ли си, каквато е некъдърна актриса и ако беше станла док. да лекува ...мани, мани, един некъдърен практикуващ лекар по малко. Joy
Да си се мъндрахерца по сериалите, таз скумрия и на никой няма да пострада .

# 635
  • Там,където се събуждам щастлива.
Pinko, надявам се Вие да сте избрали нещо, което не е свързано с правопис!

# 636
  • Берлин

tutulina, + 1000000000000000000000000000000000000000000000000000

# 637
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Офф, и синът на Рачков, и другият син Алексиев щели да участват в сериала, толкова ли няма други хора?!

Добре, че спрях да го гледам - следя само промотата и ви чета  Mr. Green

Само да вметна, че синът на Рачков е и син на Христина Апостолова - главен сценарист на сериала.

И какво, само мрънкаме.....ето начин да се запознаем и със семействата
на актьорите.....хората  БОНУС ни дават.....пък ние  мрън, мрън   hahaha

Cuckoo молим теееее, спри се, че ще стане лошо... Joy  ако надничат тук.

Трайте да си траем и да не даваме идеи, че поглеж се появят и техните баби, дядовци,
 лели, братовчеди, съседи......ееееххх.... Mr. Green   ooooh!    newsm78
Отидоха 1000 епизода....

Ааааууу, само не и Златките.....молим! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 638
  • София
На мен ми е симпатично момчето на Христина и Рачков, то уж участва в едно представление в театъра, но аз бях февруари на това представление и не беше той.  Simple Smile

# 639
Е, те направо се смляха тези! Изобщо в тези сериали има ли някой случаен, талантлив, без рода и необвързан с Нова?
Има толкова театрални школи. Не може ли някое случайно дете да участва? Дано стринките им са заети и откажат да участват.
Този Милушев голям мушморок! Като работеше за "Славито", пак такава шушумига си беше.

# 640
  • There I was on a July morning
Според мен, няма случайни деца в тези филми. Всичките са отрочета на артистите, сценаристите или някой друг от екипа. 
Загледах един друг сериал - "Ние нашите и вашите" - има някои така изкуствено играещи, не вярвам да са попаднали там, защото са много талантливи. Confused

# 641
  • София

Загледах един друг сериал - "Ние нашите и вашите" - има някои така изкуствено играещи, не вярвам да са попаднали там, защото са много талантливи. Confused

Малкото момченце е син на един от актьорите във филма, а най-голямото е син на Албена Михова.  Simple Smile

# 642
  • София

Малкото момченце е син на един от актьорите във филма, а най-голямото е син на Албена Михова.  Simple Smile
Голямата дъщеря е пък на Мирослав Боршош, шефа на НДК.

# 643
  • тук, на мястото си
Еее, пък вие, може ли така! Ами връзки пък, аз ако бях артистка децата щях да взема и не само, ами и внуците, и бабите,  и дядовците, и някоя комшийка дето ме е яд на нея.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 644
Не е тайна, че актьорлъкът е семеен занаят и всички са яко навързани. Но лесният път към изява не прави добра услуга на отрочетата.

Общи условия

Активация на акаунт