"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 785
  • 840
  •   1
Отговори
# 705
Нещо много не му разбирам на Тасев като говори, но нали последната реплика беше нещо от сорта "Най - малко бих се влюбил в жена като теб?", което ме навежда на мисълта, че тя докато са били студенти и до момента го обича, но след като е разбрала, че няма взаимност са решили просто да са добри приятели.

# 706
  • Там,където се събуждам щастлива.
Добрева има проблем, че е много влюбена. Наистина жаните сме такива емоционални, а мъжете...хопаа-тропа, задоволил нагона и продължава.

# 707
  • тук, на мястото си
Много ми беше постна серията като ги нямаше Наталия и Калин. Вяра и Борката са добра двойка, но не мога да ги заместят.  Сега като заформят един любовен триъгълник  Вяра, Борис и Галя отиде и се не видя чак до серия № 40 най-малко. Joy

# 708
Те се превръщат в новия любовен триъгълник на мястото на стария Биляна -Алекс-Калин.

# 709
Тая Вяра кво откачи в промото?Тръгна да кастрира някакъв за негово добро... ooooh!

# 710
  • Варна
Хахаха... "Просто крампи, да не си помислиш нещо.."

# 711
  • София
И какъв и е проблемът на Добрева?! НАистина не разбирам...
Кво ти пука Laughing
Евгения как влетя при Калин ooooh! Тъкмо да имаше мадама при него Joy
Нямаше да и е за пръв път. Grinning

# 712
  • Варна
Пууф от каде да започна да коментирам незнам..
Генадиев и тоз развод значи вече нерви нямам да го чакам да стане факт... Ама. Надали..
Камбуров и Кръстева като сладки гУгУткиИи си живуркат получават им се сцените..
Таз ГАЛЯ и нея вече едвам я издържам.. Иска и се нещо младичко а не чичко с шкембак.. Тя много на сериозно се взе нещо...
Мазов, Владов, Пенев и пр. Второстепенни им се радвам
Калинчо.. Ахх Калинчо... Как иска да награби  Наталка... До кога ще ги чака тез изследвания...
Вярка и Бобии ее със сигурност им се получават по добре нещата от колкото на Алекс и Биби...
Таа Пецан и Вяра май ще  заформят няква  партийка да си върнат любимИтИ... 😁 😁

# 713
  • There I was on a July morning
От показаното в тази серия развитие на отношенията между стажантите - останах с впечатление, че Борис е по-ангажиран емоционално от Вяра, а тя защо се държи по този начин - нямам обяснение. Може би наистина е свързано с някаква случка от миналото й, мисля, че в следващия епизод ще хвърлят известна светлина. Нали в промото загатнаха за опит за кастриране Rolling Eyes
Галя много бързо разлюби Пецан, уж примираше за него - и изведнъж за 10 дни се обърна на 180 градуса. Но да видим дали ще и се получат нещата с Борис. Не мисля, че той е много очарован от факта, че Стилянова има дете и връзка с колега от болницата.

# 714
  • тук, на мястото си
Довечера ще видим другия син Алексиев, дано играе по-добре от брат си.

# 715
Какво бе това фръцкане от Добрева? Бил пиян и не се спрял, а тя защо не го спря...  ooooh!

Държи се като пубер  ooooh!

# 716
  • Разпиляна във въображението
Ама как показаха фитнес инструктора, а Whistling

Мисля, че Галя така и не си върна онази любов към Пецан преди да катастрофира.

# 717
Много беше странно това с кастрирането и ми хрумна, че може пациента на масата да е изнасилвач, а тя да има такава случка в миналото и да приема историята лично.
Като цяло поведението на двамата стажанти е много нереалистично, изглеждат така сякаш работят там от години и се познават с всички. В реалността не биха казали гък като новодошли, още повече пък, че са на изпитателен срок и се борят за едно място, но нали трябва интрига да става...

# 718
  • София
Замислих се за Тасев - той нали беше от богато семейство, що пък го крие толкова. Аз също не възприемам Хълк да е коремен хирург.

# 719
  • Пловдив
В началото като изписват участващите,пишат ли още Сашко и Бубето newsm78 Щот ми направи впечатление,че новите двамка не ги вписват?

Тая Галя я погна хормона... Stop Ся се сети да живее!

А тоя доктор с брадата в спешния сектор кой е newsm78 Вече за втори път камерата акцентира в/у него...?Вчера как гледаше под мустак младока как поставя няква тръбичка Crazy

Общи условия

Активация на акаунт