Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 786
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Аз харесвам тези(има и други видове)
https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%81+%D1%81%D … rc=fMwj5dAtzaRDoM:
Спомага разресването, има действие на балсам и е около 5лв.

# 706
Аз за разресването бих предложила да опиташ и с някакво масло, да сложиш по дължините. Виж в темата за маслата, на първа страница има много информация.  Мисля, че биха свършили подобна работа, а и са натурални.

# 707
  • Бургас
На Балеа има масла за коса.100 мл са,което си е доста голямо количество.Има ги във всяка дрогерия ДМ и са много хубави.Не съм сигурна за цената,7-8 лв,но може и по-малко да бяха.Определено си струват.Ползвам тях и серумите на Ейвън(които също са вариант) и косата ми от години вече не цъфти.Определено имат ефект.А разресването е песен.Аз лично слагам и по дължините,не само в краищата.Не съм голям фен на Балеа,но маслата им си струват всяка стотинка.

# 708
  • При децата ми
Много е индивидуално това с маслата. На мен не ми се отразяват добре, и ми запушват порите, включително и от гроздовите семки. Но не съм купувала от скъпи органични масла, може би там е проблема. Единственото масло, което досега ми хареса, беше сусамовото, което получих, като изцедих тахана. Тук поне съм сигурна, че беше натурално.  Simple Smile

Заинтригуваме с този тахан. Би ли споделила как точно го изцеждаш?

# 709
Преди време много съм ползвала различни спрейове за разресване, които пръсках след шампоан и балсам върху изплакната и подсушена с кърпа косата. Почти всяка марка си има такива, аз съм харесвала на Фруктис, не знам дали го има все още. Има и детски такива, пак вършат работа. Обаче, омазняват косата до някъде. Чистите масла, обаче, не помагат за разресването кой знае колко, а пък доста омазняват косата, пробвала съм, и с аргановото и с други. А веднъж съм взела масло за коса на Рубела, ужасно е, не повтаряйте моята грешка.  Laughing
Всъщност, в момента пак съм с масло, обаче то си е доста скъпо, и има съвсем различно действие, явно в състава освен аргановото масло има и други съставки. Не омазнява, разресването става като чудо, и самата коса се съживява. А моята е доста третирана, понеже я изрусявам.
Въпреки че съм намерила идеален за себе си продукт (освен цената), от време на време ми се иска да опитам нещо ново, скоро се чудих в ДМ, дали да си взема двуфазен спрей за коса на Алверде, някоя от вас да го е ползвала?
P.S. Hrispa76 , просто съм си взела бурканче тахан, където отгоре се събра маслото, и, понеже, не обичам много мазно, прецедих го през тензух. А после ми стана жал да го изхвърлям, и реших да пробвам да го използвам за лицето.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 18:22 от nar4eto

# 710
  • Deutschland
Нарче, пиши на лични кое е това масло, моля

# 711
  • Бургас
Нарче,и аз се интересувам от маслото.Ползвах едно по-скъпо на Орофлуидо.Няма спор,че е прекрасно и мирише божествено,но по принцип и на Балеа не му отстъпва.Наистина малко утежняват,то няма и как да е друго,все пак са масла.
За лятото съм взела пак на Орофлуидо,но олекотена версия,ще видим как ще е.

# 712
"Milk_shake argan oil", взимам го от фризиорката ми.

# 713
  • където ми харесва
Взех първата маска от дясно, за да я тествам.
На първи прочит е добре-краищата са меки и подредени, не изглеждат сухи и не се заплитат. Ще си взема и голямата опаковка.

# 714
  • Бургас
Нарче,благодаря.Мила съфорумка при размяна на козметика ми беше изпратила някакъв спрей-балсам на Милк Шейк за проба,но буквално ми омазняваше.Обаче за много,много суха коса би бил истински еликсир.Хубаво миришеше.Изразходих го разбира се,добавях много малко от него към моите масла.Няма спор,някои продукти от професионалната козметика за коса са хубави.

# 715
mariqivanova799, и аз благодаря за информацията за Орофлуидо. Не ми беше познато. Поразрових се из интернет, намерих добри отзиви, и мисля да го пробвам някой път.

# 716
лекото орофлуидо наистина е по-леко, по-течно, с по-нежен и не толкова наситен накъртващ аромат
харесвам и двете, но при различни състояния на косата ми
но те не са продукти, подходящи за тази тема

# 717
На Балеа има масла за коса.100 мл са,което си е доста голямо количество.Има ги във всяка дрогерия ДМ и са много хубави.Не съм сигурна за цената,7-8 лв,но може и по-малко да бяха.Определено си струват.Ползвам тях и серумите на Ейвън(които също са вариант) и косата ми от години вече не цъфти.Определено имат ефект.А разресването е песен.Аз лично слагам и по дължините,не само в краищата.Не съм голям фен на Балеа,но маслата им си струват всяка стотинка.

Подкрепям!! И аз съм с такова масло. Не пропускам да си сложа! Иначе косата няма разресване!!

# 718
Може ли да ми препоръчате хубава извивачка за мигли?  bouquet

# 719
Имате ли мнения за шампоаните на Krauterhof ?

Нищо не казахте  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт