Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 110 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Като сте заговорили за моливи-препоръчайте мек и траен черен молив за водната линия на окото.
Благодаря.

Прочутите моливи на Импала (силиконов или не).Avon също имаха една стра-хот-на серия моливи Super Shok, но не знам дали още ги има в каталозите им.

# 91
  • Бургас
Те и автоматичните моливи на Ейвън са супер дълготрайни.И за водната линия на окото стават.

# 92
A може...
Скрит текст:
вместо цитат да отбелязвате просто потребителското име на човека, на който отговаряте и вашето мнение, защото дори и в скрит текст е досадно два, три поста един след друг да даваш надолу с едно и също  цитиране newsm78 Naughty
[/spoiler]
А може ли да ми обясни някой, как в този форум мога да копирам нечие имя? Освен да отворя профила му и да копирам оттам? И как да направя да не излиза този таг, дето се вижда долу под цитата?

# 93
nar4eto, просто копирате ника, не е нужно да влизате в профила

Скрит текст:

таговете броите, трябва да имате отварящ и затварящ на симетрични места - добавате или итривате излишен,
преди да публикувате поста си, използвайте функция "предварителен преглед" и ако е нужно, коригирайте
горните с двете снимки изглеждат изписани по следния начин:

Код:
[spoiler]

[/spoiler]

Вашият пост е написан така:

Код:
[quote author=Showgirls link=topic=968769.msg34682125#msg34682125 date=1489256547]
A може... [spoiler]вместо цитат да отбелязвате просто потребителското име на човека, на който отговаряте и вашето мнение, защото дори и в скрит текст е досадно два, три поста един след друг да даваш надолу с едно и също  цитиране newsm78 :naughty:
[/quote][/spoiler]
А може ли да ми обясни някой, как в този форум мога да копирам нечие имя? Освен да отворя профила му и да копирам оттам? И как да направя да не излиза този таг, дето се вижда долу под цитата?

за да получите верен изглед, трябва да смените местата на
Код:
[/quote][/spoiler]
, т. е.

Код:
[quote author=Showgirls link=topic=968769.msg34682125#msg34682125 date=1489256547]
A може... [spoiler]вместо цитат да отбелязвате просто потребителското име на човека, на който отговаряте и вашето мнение, защото дори и в скрит текст е досадно два, три поста един след друг да даваш надолу с едно и също  цитиране newsm78 :naughty:
[/spoiler][/quote]

и резултатът е:

Скрит текст:

# 94
Момичета,лесно ли се работи с тази писалка за френски маникюр.Много се харесвам с такъв,но съм твърде несръчна и само при маникюрист си правя.Искам да пробвам и сама,та се чудя с тази дали е добър резултата.
Скрит текст:

# 95
bubanka , това е проблем , че не се копира името при мен. Нито мога да го маркирам, просто не става и излиза забранителен знак, нито има такава опция, ако натисна дясното копче на мишката. Ако просто го натискам, отваря се прозорче, където пише инфото за контакта. Къде ми е грешката?
За таговете разбрах, благодаря!

# 96
във вашите настройки, няма забрана за маркиране от бг-мамма
в такъв случай, просто изпишете името - бубанка, нарчето ...

# 97
Какво толкова, че някой е цитирал няколко реда повече? Пропускате ги и готово. Поне в темата има публикации по темата, а не десет поста поред обяснения кой как трябва да цитира и да копира имената на другите. Струва ми се, че с тези излишни постове много повече се губи целта на дискусията отколкото с няколко по-дълги цитата.  Peace

# 98
има много сериозна разлика особено когато има снимки - за потребителите, които използват мобилната версия
"няколко реда в повече" цитирани в пет, шест или повече поредни поста е откровено дразнещо и за това съдя не само по своята реакция, но и по докладите и личните съобщения, които получавам
една подобна информация е полезна за всеки, който до сега ненужно е "опъвал чаршафи" и не е знаел как да ги спести на другите потребители, четящи темата

# 99
  • където ми харесва
Абсолютно.
Случвало ми се е да пропусна отговор от потребител на мой въпрос, защото се губи сред чаршафите.
А като се разтегне страницата, както и в момента, четенето ми е мъка.

# 100
Да похваля избелващата паста за зъби от тази серия: http://primed-bulgaria.com/Website%20primed_2014_files/Page457.htm

Доста силно се усеща маслото от чаено дърво (това вероятно не допада на всеки), но за сметка на това изчиства добре зъбите и не ги прави чувствителни. Като за паста за зъби избелва добре.

# 101
Здравейте, дами!
Да ви запитам за този скраб за лице на Биотен:
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0 … rc=pZZLGtX1_iTEXM:

# 102
  • Бургас
молив за водната линия на окото.
БИхте ли ме светнали,това,какво означава  newsm78  Embarassed Thinking

# 103
молив за водната линия на окото.
БИхте ли ме светнали,това,какво означава  newsm78  Embarassed Thinking

От вътрешната страна - ръба на клепача над долните мигли, където се допира до очната ябълка.

# 104
  • Бургас
Аааа,това ли билоо,сетих се. Благодаря ти,Кукумицинка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт