Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 110 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,

За почистване на лицето съм страшно доволна от серията Nutra Effects. Поръчвам си ги през сайта и ми ги пращат с куриер , а много често имам и подаръци Simple Smile

https://www.avon.bg/magazin/e-shop-cosmetics

Здравей, Пете! Аз съм много доволна от мицеларната вода, но пък пяната ми е доста агресивна. Можеш ли да дадеш мнение за тоника от серията?
Искам да благодаря на всички, които препоръчаха шампоаните на Милва. Използвах 2бр от Хинин форте и наистина се отразява чудесно при лек косопад, макар че доста пресушава. Вчера обаче пробвах Кестен и имах доста повече паднали косъмчета. Иначе като ефект е чуден. Някой друг с подобен проблем?
Благодаря, разбира се, на Пантерата за темичката. Невероятно полезни, както винаги. Simple Smile

# 46
Здравейте,
търся си крем за естествени къдрици .Косата ми е гъста и чуплива и искам само неща с което да подчертавам и фиксирам това ,но не и като с ефекта на пяната за коса.Ще ми препоръчате ли продукт на достъпна цена ,че по фризьорските салони е страшно от към цени  Rolling Eyes

# 47
  • София
Здравейте,
търся си крем за естествени къдрици .Косата ми е гъста и чуплива и искам само неща с което да подчертавам и фиксирам това ,но не и като с ефекта на пяната за коса.Ще ми препоръчате ли продукт на достъпна цена ,че по фризьорските салони е страшно от към цени  Rolling Eyes

И аз съм със същия проблем - пробвала съм на Ейвън оформяща пяна, Виктория имаха едно гелче, на Линеа Био също.. обаче си остава тоя ефект пяна и е ужас.

# 48
  • СОФИЯ
Здравейте,

И аз съм със същия проблем - пробвала съм на Ейвън оформяща пяна, Виктория имаха едно гелче, на Линеа Био също.. обаче си остава тоя ефект пяна и е ужас.
аз използвам на balea,доволна съм ,косата не слепва и не стои на клечки.

# 49
Скрит текст:
Здравейте,
търся си крем за естествени къдрици .Косата ми е гъста и чуплива и искам само неща с което да подчертавам и фиксирам това ,но не и като с ефекта на пяната за коса.Ще ми препоръчате ли продукт на достъпна цена ,че по фризьорските салони е страшно от към цени  Rolling Eyes

На balea пяна за коса ли ?

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 08:52 от bubanka

# 50
Аз лично не съм го пробвала. Просто не ползвам тоник за лице Sad

Скрит текст:
Здравейте,

За почистване на лицето съм страшно доволна от серията Nutra Effects. Поръчвам си ги през сайта и ми ги пращат с куриер , а много често имам и подаръци Simple Smile

Здравей, Пете! Аз съм много доволна от мицеларната вода, но пък пяната ми е доста агресивна. Можеш ли да дадеш мнение за тоника от серията?
Искам да благодаря на всички, които препоръчаха шампоаните на Милва. Използвах 2бр от Хинин форте и наистина се отразява чудесно при лек косопад, макар че доста пресушава. Вчера обаче пробвах Кестен и имах доста повече паднали косъмчета. Иначе като ефект е чуден. Някой друг с подобен проблем?
Благодаря, разбира се, на Пантерата за темичката. Невероятно полезни, както винаги. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 16:33 от bubanka

# 51
  • СОФИЯ
Скрит текст:
Здравейте,
търся си крем за естествени къдрици .Косата ми е гъста и чуплива и искам само неща с което да подчертавам и фиксирам това ,но не и като с ефекта на пяната за коса.Ще ми препоръчате ли продукт на достъпна цена ,че по фризьорските салони е страшно от към цени  Rolling Eyes

не е пяна.пише крем за къдрици ,в оранжева опаковка е.През телефона съм и не знам как да го кача.Sad

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 08:54 от bubanka

# 52
Скрит текст:
Здравейте,

не е пяна.пише крем за къдрици ,в оранжева опаковка е.През телефона съм и не знам как да го кача.Sad
Благодаря Ви много,още днес ще го пробвам Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 08:55 от bubanka

# 53
  • в огледалото на живота
Търся си крем за по топлото време, защото Аромата ми идва тежък. Чудя се пак ли на Биофреш с йогурта да си взема или ще ми препоръчате друго.
Лятото ползвам по възможност продукти със съвсем лека консистенция,защото 'лъсвам' бързо.
Това е много приятен крем-гел,бъро попива и не остава мазни следи.Аромата е лек и ненатрапчив.
За мен е много добър  Peace

# 54
Моля споделете още за скраба за лице на Биотен  #Crazy

# 55
Пете, благодаря за отговора!
За стилизиране на къдрици ползвам само балсам без отмиване, с уточнението че косата ми е естествено къдрава на средни спирали. Simple Smile

# 56
Скрит текст:
В момента ползвам мицеларната вода и ексфолианта. Пробвала съм и почистващия гел.

А иначе много харесвам имат една сива глинена маска , мисля че беше от SPA продуктите .

Здравейте,

Точно кое използваш за почистване на Nutra Effects, аз сега поръчах мицеларната вода

и аз харесвам на PLANET SPA маските. Само да ми кажеш и с каква кожа си и след като си изчистиш лицето с мицеларната вода не става ли лепкава или го миеш след  това

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 09:11 от bubanka

# 57
  • София
Аз все пак да си подновя питането
Сега ходих до Елитис, с намерението да си купя дневен крем на фирма Биофреш. Е,не намерих продукт на тази фирма.
Моля момичетата,които ползват тяхната козметика да ме насочат в кои магазини да потърся?
Благодаря.

# 58
https://www.beauty.store.bg/p193336/l-oreal-micellar-water-pochi … mesena-kozha.html
От тази вода съм много доволна. Но е за смесена към мазна кожа, защото изсушава.

# 59
Аз все пак да си подновя питането
Сега ходих до Елитис, с намерението да си купя дневен крем на фирма Биофреш. Е,не намерих продукт на тази фирма.
Моля момичетата,които ползват тяхната козметика да ме насочат в кои магазини да потърся?
Благодаря.

Биофреш имат специализирани магазини.От кой град си?

Общи условия

Активация на акаунт