Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 110 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Здравейте,
търся си крем за естествени къдрици .Косата ми е гъста и чуплива и искам само неща с което да подчертавам и фиксирам това ,но не и като с ефекта на пяната за коса.Ще ми препоръчате ли продукт на достъпна цена ,че по фризьорските салони е страшно от към цени  Rolling Eyes

И аз съм със същия проблем - пробвала съм на Ейвън оформяща пяна, Виктория имаха едно гелче, на Линеа Био също.. обаче си остава тоя ефект пяна и е ужас.
аз използвам на balea,доволна съм ,косата не слепва и не стои на клечки.
+1  Peace

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 09:11 от bubanka

# 61
Кожата ми е нормална към мазна.

Не ми лепне след мицеларната вода. Понякога изплаквам, понякога не. Зависи дали съм била с много грим Simple Smile Ако не свалям грим с нея не я изплаквам.

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 16:34 от bubanka

# 62
Търся си крем за по топлото време, защото Аромата ми идва тежък. Чудя се пак ли на Биофреш с йогурта да си взема или ще ми препоръчате друго.
Лятото ползвам по възможност продукти със съвсем лека консистенция,защото 'лъсвам' бързо.
Това е много приятен крем-гел,бъро попива и не остава мазни следи.Аромата е лек и ненатрапчив.
За мен е много добър  Peace

Това кремче става ли за под грим? Изглежда ми интересно и точно като за мен. Ако няма и никакви масла, още по-добре.

# 63
  • София
Може ли някое от момичетата, които са доволни от крема на Балеа за къдрици, да качат снимка?

# 64
На мен пяната за къдрици на Балея ми изсушава косата, не я харесвам. Доволна съм от течния фиксатор на Виктория Бюти за къдрици, но отдолу на влажна коса задължително нанасям нещо мазно или течен кератин на Делия Grinning

# 65
  • в огледалото на живота
Скрит текст:
Търся си крем за по топлото време, защото Аромата ми идва тежък. Чудя се пак ли на Биофреш с йогурта да си взема или ще ми препоръчате друго.
Лятото ползвам по възможност продукти със съвсем лека консистенция,защото 'лъсвам' бързо.
Това е много приятен крем-гел,бъро попива и не остава мазни следи.Аромата е лек и ненатрапчив.
За мен е много добър  Peace

Това кремче става ли за под грим? Изглежда ми интересно и точно като за мен. Ако няма и никакви масла, още по-добре.
Зависи колко се гримираш.
Ползвам предимно компактна пудра за да не се омазнява кожата ми допълнително.Не се разтича и за мен е идеален.В листовката го дават като основа след грима.Има композиция от кактусова смокиня ,но не е силен аромат поне за мен.
Ами опитай... Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 09:12 от bubanka

# 66
# 67
Можете ли да ми препоръчате овлажняващ крем за лице от дм обаче( че имам талон за отстъпка и искам да я ползвам) . Трябва ми нещо евтинко и ми се ще да е нещо по-естествено като състав. Ползвали ли сте някой от кремовете на алверде. Преди време мисля че си бях взела но не съм сигурна сега кой да взема.

# 68
Скрит текст:
За мен е много добър  Peace

Зависи колко се гримираш.
Ползвам предимно компактна пудра за да не се омазнява кожата ми допълнително.Не се разтича и за мен е идеален.В листовката го дават като основа след грима.Има композиция от кактусова смокиня ,но не е силен аромат поне за мен.
Ами опитай... Simple Smile

Благодаря за отзива. Фондьотен и пудра слагам задължително, но с повечето кремове пак си лъсвам след няколко часа, затова попитах. А за маслата не заради аромата, а заради запушване на порите. Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 09:00 от bubanka

# 69
Да похваля тази маска:

Оставя кожата мека, гладка, подхранена, има много лек ексфолиращ ефект, понеже е с нещо като семенца от ягода и хубав аромат.  Heart Eyes

# 70
# 71
Можете ли да ми препоръчате овлажняващ крем за лице от дм обаче( че имам талон за отстъпка и искам да я ползвам) . Трябва ми нещо евтинко и ми се ще да е нещо по-естествено като състав. Ползвали ли сте някой от кремовете на алверде. Преди време мисля че си бях взела но не съм сигурна сега кой да взема.
Алверде са хубави за едно намазване. Имат спирт в тях и с продължителна употреба изсушават кожата.

# 72
  • Бургас
Ами на Биотен има хубави,аз съм ползвала с дюля,много добре ми действаше.Те са и евтини.На Билка също са хубави и евтини,на Нивеа също ми харесват,особено един нов с подобрена формула,води се за лице и тяло и е доста като количество.От кремовете на Микса също съм много доволна,но те са около 10 лв.

# 73
  • Бургас
Здравейте,момичета!
От известно време получавам алергия от моливите за очи. Доста време не ми се беше случвало.
Използвах (последните ми моливи) на Голдън роз  и Тренди моливи. Без проблем.
Когато си купих нов молив,че старите ми свършиха,на тренди не открих никъде,взех на Бруклин,а на Голдън роз намерих друг номер,не този,който аз използвам.
Но и от двата клепачите ми се подуха.
Незнам каква марка да взема,чудех се за Алверде,тя уж е натурална,но май нямат моливи за очи  newsm78 не съм се заглеждала в продуктите им.
Бихте ли ме насочили към някоя марка моливи.

# 74
  • София
С безкрайните цитати темата става невъзможна за четене. Моля, прекратете!

Общи условия

Активация на акаунт