Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • на последния етаж
тед,това ми е любимият крем за ръце , ухае страхотно  Heart Eyes
И на мен ми харесва - мирише на бисквитки. Simple Smile

# 286
  • sofiq
тед,това ми е любимият крем за ръце , ухае страхотно  Heart Eyes
И на мен ми харесва - мирише на бисквитки. Simple Smile

Да уникален е.аз си го ползвам и като лосион за тяло Mr. Green

# 287
  • София
Включвам се без да съм изчитала всички постове назад, съжалявам, ако вече е говорено, но да попитам да ми препоръчате някоя пилинг маска или нещо такова, което да поизчисти кожа и да позаглади тена. Ама да може човек да си го нанесе сам вкъщи, на спокойно. Не искам да ходя по козметици? /за нормална кожа/
Аз бих ти препоръчала това
http://www.rosaimpex.com/ежедневна-грижа/regal-natural-beauty/регенерираща-пилинг-маска
Доскоро ползвах този гел- скраб за лице, бях доволна http://www.kozmetika.bg/BILKA/97759_%D0%A5%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0% … Energy-Hyaluron-/

# 288
  • на последния етаж
Включвам се без да съм изчитала всички постове назад, съжалявам, ако вече е говорено, но да попитам да ми препоръчате някоя пилинг маска или нещо такова, което да поизчисти кожа и да позаглади тена. Ама да може човек да си го нанесе сам вкъщи, на спокойно. Не искам да ходя по козметици? /за нормална кожа/
Любим:

# 289
Мицеларна вода за сваляне на грим Byphasse Solution Micellaire Démaquillante. Повече няма да си взема тази на Bioderma. Тази беше 500мл за под 10лв, даже дали не беше 5-6 някъде и е в пъти по-хубава, изобщо не е мазна и сваля много по-добре грима. Пак е за чувствителна кожа, ползвам я 2 пъти на ден и съм очарована.

Скрит текст:

Дали някой има представа къде може да се намери във Варна? Фризьорката ми ме беше правила с техен крем за къдрици и резултатът беше много добър  Peace Него го има в Елитис, но не и мицеларната вода.

# 290
  • Стара Загора
При нас марката се продава в аптеки Марви. Peace

# 291
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Според мен става, но несъвършенствата ще искат коректор.
Бтв, този фдт ще е на цена 7.99лв в Лили от 01.04, а новите душ-пяни на Нивеа ще са по 4.69лв.

вие от къде имате това инфо?

или по скоро какво друго ще е на промоция?

Получих каталога за април в пощенската си кутия, има го и в магазините им вече.Не знам защо не е качен в сайта им.

# 292
  • Стара Загора
По принцип на 1-во число качват новия каталог, като понякога се е случвало това да стане със забавяне няколко дена.

# 293
Имам чувството,че в Джъмбо марките козметика и уреди за красота са като в левчетата,никому неизвестни.Загледай се в рекламата,никъде не се вижда марка която се знае  Thinking

# 294
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ами то си е така с козметиката​ на Джъмбо.Неизвестни и неясни марки са като съм ги гледала на място.
Имаха приличен спрей за почистване на четки, но го спряха.

# 295
  • София
Аз съм тествала само четири джъмбовски работи:

1. Спрей за изсушаване на лак за нокти - става, но бързо свършва и за парите си може да се купи по-добро.

2. Спрей за тяло - Crystal Tears или нещо подобно - миришеше много свежо, беше около 3 лв, състава не си го спомням, но пак става.

3. Душ гел с ексфолиращи частици и Алое Вера - и той беше някъде 3-4 лв, също ми хареса, не изсушава повее от стадартен душ гел, мирише приятно, но е много рядък и бързо свършва.

4. Ексфолиант за нокти - в една малка тубичка, цената не саи я спомням, но пък за нищо не става Simple Smile

Като цяло това е опита ми с козметиката на Джъмбо, определено в повечето случаи не си заслужава.

# 296
Влизам да похваля:
  Heart Eyes

# 297
Потвърждавам с две ръце мнението от блога за крема на Avia. С голямо удоволствие измазах и дневния и нощния. Особено съм очарована от дневната грижа. Лицето светва, сякаш е полирано, освежава тена, и според мен има матиращ ефект (може би от хумата). Съставът за мен е отличен: много масла, но без да тежат на текстурата и на кожата. Понеже имам доста сухи участъци, през зимата към двата крема добавях още масла, но със затоплянето и двата крема ми идват чудесно. При мен има само един проблем с тази козметика: дневният крем става на кир под фон дьо тен (май от хумата пак), но аз така или иначе нямам нужда да слагам, когато съм с Avia. Купувам ги по 10 лв за 30 мл от кварталната аптека. На сапунчетата им с хума също съм голям почитател. Балансират, имат мек ексфолиращ ефект, не ми изсушават кожата.

# 298
Някой ползвал ли е тези сенки? Как са като качество? Никога не съм ползвала нищо на марката и се чудя за сенките Thinking?
Ужасни са. Това е така наречени запечени сенки и, в случая е несполучлив продукт.

# 299
Такива, едноцветни, бежево - розови съм вземала. Първия ред най-вдясно.
http://www.endymarket.com/userfiles/productlargeimages/product_170.jpg
Не са лоши, но разбира се са с перлен оттенък, което вече не ми харесва. Не и на моите клепачи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт