Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Arm&Hammer има в Елитис, преди съм виждала и в Дм, не са от най-евтините пасти, но са хубави Wink
Аз ги открих в Щатите, там имат и прахове за пране и т.н. от марката.
Elf cosmetics също там съм ги срещала, имала съм сенки, молив за вежди и острилка като съм най-доволна от последното  Laughing и до днес си я ползвам.

# 451
Radina S.

Явно е станало недоразумение, аз останах с впечатление, че се чудиш дали да купиш имитациите или не и търсиш мнения, затова ти препоръчах подобни продукти (като цветове) на други марки, които са тествани за безопасност и съдържанието им е известно. Извинявам се, ако съм те обидила с тези предложения. Както и да е, успех с поръчката от Алиекспрес и дано останеш доволна.  Peace

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 21:57 от esmeralda23

# 452
Arm&Hammer избелваща паста в Лили-април- е намалена от 4,50 на 1,99, но е изчерпана, аз си взех 5 броя- толкова имаше в 1 от Лилита в града ни, в останалите нямаше нито една бройка- изчерпана.

# 453
  • София
Есмералда, благодаря че така представи репликите. Всъщност никой не знае, как и    при какви условия се произвеждат. И какво съдържат.
 Hug
Може ли да ми препоръчате бюджетна, но добра база за грим? И също за очи?

# 454
Уинд  Hug , от бюджетните бази харесвам много Baby skin - Maybelline, Facefinity - Max factor, Rimmel - не помня точно как се казваше, но 8-часовата база, бяла с червени надписи. И трите помагат ФДТ-на да издържа по-дълго и създават приятна база за грима. Peace От базите за сенки новата на Есенс за мен е супер, както и color tattoo на Maybelline в цват creme de nude. Но имай предвид, че някои момичета не харесваха базата на Есенс в стария вариант. За мен и старата и новата са супер, сенките ми издържат над 8 часа и с двете.  Peace

# 455
Аз съм много доволна от базата за сенки на Аура, която взех по препоръка от форума.  Не мога да сравнявам, защото до този момент не бях ползвала база за сенки, използвах моливи - предимно бял или светъл. Бях убедена, че няма по-добро за база от молива, но останах много приятно изненадана от базата - цветовете се запазват по цял ден, не се размазват и стоят много ярки, остават във вида, в който са нанесени

# 456
А аз искам да кажа за пудрата на Golden Rose Silky Touch. Ползвам я около 2 месеца. Вначалото много ми хареса, защото уцелих точния цвят, харесва ми, че е доста покривна, а цената беше просто смешна. Обаче, забелязах, че тя изчезва от лицето ми след около един час носене. А аз нямам навик да си подправям грима постоянно, гримирам се вкъщи, и после дори не се поглеждам в огледало. Преди с по- скъпите пудри нямах проблем, това ми е първата пудра от съвсем евтини. Явно трябва да се върна към по- качествените.

# 457
Може да опиташ първо с база, ако имаш и тогава да сложиш пудрата, за да видиш как ще се държи.
Докато сме на темата взех си на ГР фон дьо тена, който е стик. Наистина много добра покривност, но е за някой с адски мазна кожа.
Някой ползвал ли е на Алверде минералния фдт?
Някой беше препоръчал на Арома хомеопатичната с анасон, повече ми харесва от Arm&Hammer на мен, а тях ги ползвах с години.

# 458
Аз! Аз съм пробвала на Алверде фондьотена и на Арома с анасон, и не съм впечатлена и от двете.
От хомеопатичните пасти засега най ми харесват с роза на Rose Rio и с нар на Хималайя.

# 459
Arm&Hammer има в Елитис, преди съм виждала и в Дм, не са от най-евтините пасти, но са хубави Wink

И в Лили ги има ,но забелязах ,че там са за проблеми с венците  Peace

# 460
*Камея е писала за избелващите малко по-нагоре. Аз избягвам да купувам такъв тип, понеже ми правят зъбите твърде чувствителни.

# 461
О,извинявам се  Embarassed

Аз избелвах зъбите при зъболекаря ми, ама умрях от болка  Joy

# 462

Някой поръчвал ли е от този сайт, доволни ли сте от продуктите? Евтино е, предполагам се е дискутирало, но не ми се търси честно казано. http://www.elfcosmetics.com/

На Elf имам хйлайтър, руж, дуо руж и бронзър (много любим), безцветен молив за устни, кабуки четка и палитра сенки. Като цяло палитрата най-малко ми харесва. Брокатена, с твърде едри частици. От останалите продукти съм много доволна.

# 463
Бая съм изпуснала темата и се връщам да чета. Grinning
Да ви питам набързо, ще се боядисвам утре, в къщи и се чудя каква боя да взема. Олиата на Гарние не я харесвам, хич. Кестенява съм, искам нещо светло кафяво, обаче без червени оттенъци. Може и нещо средно кафяво, обаче само да не е с червени оттенъци. Echo и Wellaton ми се въртят, че са хубави ама не знам и аз. Моля препоръчайте нещо. Simple Smile

# 464
  • Бургас
Това средно кафяво от боите от дрогерията става черно.Също и светло кафявото става тъмно.По-добре вземи нещо тъмно русо,за да не стане косата ти черна.Кастинг на Лореал е много хубава боя,щадяща е,не изгаря.Но точно за нея съм чела,че кестенявото става черно.Лично аз се бях боядисвала с друга марка в някакво лешниково,което си стана чисто черно.Не беше голяма драма,защото така или иначе си ми е черна косата.

Дали има някакви щадящи бои от дрогериите?Има ли ползвали крем къната Хербал Тайм,а също и Колора Зеро на Арома?Нещо ми стана след боядисване с Палете.Ужасно ми пареше скалпът.Нямаше зачервяване,нито подуване,но имаше силно парене няколко дни.Аз съм си с алергии и си слагах Метилпреднизолон за всеки случай.Имах и други бои на Палете,отворих ги и си направих преди няколко дни тест на ръката-никаква реакция.А днес без да съм слагала каквото и да е на главата от онзи случай скалпът пак ми пари.След малко ще се мия.Обаче вече ме е страх да мажа такава трайна боя на главата,колкото и да не искам май ще мина на някакви билки.Затова питам за Хербал Тайм и Колора Зеро,дават ги без алергени.

Общи условия

Активация на акаунт