Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не знам дали отговорът ми е съвсем подходящ за тази тема, но понеже и на мен целта ми е светло до средно кестеняво, без абсолютно никакви червеникави нюанси, това го постигам с Иноа 6.1 при леко тъмна кестенява основа.

# 466
  • Стара Загора
Много съм си патила с евтини бои, то горене на косата, 50 цвята в главата ми, не знам поне лично аз не съм попадала на подходяща.
Но като дадох малкооо повече за lorvenn останах очарована  Peace Ползвах я когато бях руса, червена и тъмна. Чак сега като съм черна минах на къна, но наистина на който съм я препоръчала е много доволен.

Аз искам да похваля много хайлайтърите на wet`n`wild, страхотно покритие, перфектни са  Heart Eyes

И съответно да се оплача от 2 продукта:
хайлайтъри на catrice cosmetics- просто все едно ги няма почти никакъв пигмент
и коректора червило на golden rose, също и матовото им червило, така ми изсуши устните ужас. Май приключих с тази марка newsm78

Някой да ми препоръча хубава палитра за контури, ако има и коректори в нея ще е супер  Peace
Също така и червени сенки поне 2-3 тона, не мога да намеря никъде, импровизирам с някакви моливи за очи...

# 467
Впечатленията ми за някои от евтините бои за коса, които съм ползвала:

Палете - много ми изсушаваше косата.

Гарние Олиа - не съм сигурна, но пак някакъв проблем имах с нея, беше ми излязъл пърхот след боядисването.

Гарние с 3 масла - беше добре, но спряха цвета, който ползвах.

Сайъс - цапаше ми хавлията дори след 2-3 измивания на косата, а въобще нямаше добро покритие, боята падна много бързо.

Орифлейм - сравнително добре беше, имаше много хубави ръкавици към боята, които използвах след това и за други бои.

Лонда - най-много ми допада като цена/качество, използвам точно кафяв цвят (пепеляво кафяво) без червеникави оттенъци, не става черна косата.

# 468
Аз от матовите червила на Голдън Роуз съм доволна - от писалките и от течните. Течните са малко по-изсушаващи, но с балсамчето на Зори се получава идеална комбинация.

# 469
  • Някъде по Дунава
Препоръчайте ми моля бюджетен интимен гел. Имах на Билка, но не съм очарована. Сега привършвам на Фитокод, но немога да отделя 14лв за продукта и отделно за доставката.

# 470
Лактацид в такъв случай. Има го по всички дрогерии. Peace

# 471
  • София
Аз от матовите червила на Голдън Роуз съм доволна - от писалките и от течните. Течните са малко по-изсушаващи, но с балсамчето на Зори се получава идеална комбинация.
Взех си едно от тях да пробвам, харесва ми като усещане, но след около 2-3 часа носене, не се беше изтрило равномерно, а стоеше на петна, та си взех база за устни и ще видя с нея как ще бъде. Слагаш ли нещо друго, освен "писалката"?

П.П. Ела,
Скрит текст:
видях ти ника и в първия момент започнах да търся книга "Голдън Роуз" в ГР и да се чудя това заглавие откъде ми е познато  ooooh!  Трябва ми още кафе.

# 472
Лактацид в такъв случай. Има го по всички дрогерии. Peace
А в момента в ДМ има промоция за 400мл  Peace

# 473
  • на последния етаж
Препоръчайте ми моля бюджетен интимен гел. Имах на Билка, но не съм очарована. Сега привършвам на Фитокод, но немога да отделя 14лв за продукта и отделно за доставката.
Освен Фитокод, друг любим ми е Себамед. Малко по-евтин е.

# 474
Преди няколко дни питах за матовите червила на ГД и обещах да дам обратен коментар. Тъкмо гледам, че темата пак е на дневен ред. Купих и молива (писалката  Mr. Green) и едно от течните.
Молив взех № 10, а от течните № 3. Продавачката определено агитира повече за течните откъм трайност.
На първо четене съм доволна от молива, взех го като за ежедневен, мисля, че и нацелих цвета. Нанася се много лесно, стои леко...като трайност още не мога да кажа, тъй като съм го слагала 1 път само. Определено ми се струва обаче, че не е толкова траен и трябва да се повтаря. Ще видим. Sunglasses
За течните се поколебах доста. Първо, имат много странни цветове и второ, на пръв поглед изглежда един цвят, а като се нанесе съвсем друг. Повечето им цветове (или поне тези, които бяха изложени там където купувах) бяха много тъмни - за вечерно червило по-скоро. Заложих на №10, което в опаковката изглежда розово, а при нанасяне стои по-тъмно. Мисля, че не съм го нацелила тъй като за ежедневно ми стои много тъмно на моята бяла кожа (Само че това го забелязах чак като сложих на дневна светлина). Основен фактор за това е, че тествах в неестествена светлина. Посред бял ден ми стои тъмно. Crossing Arms
Ето снимка кои са и как изглеждат в/у моята бяла кожа. Peace
Скрит текст:

# 475
Аз от доста време използвам интимен на Арома, ето този https://www.aroma.bg/catalog/intimen-izmiven-gel-aroma-intime-aloe-vera-59/

# 476
  • Сливен
Интимните на Жая също са хубави,на Българска роза Карлово от серията Роуз Йогурт,но е по-труден за намиране.

# 477
Аз съм повече от доволна от този. Не е скъп, измива добре, не дразни и има леко усещане и ухание на роза. Пробвала съм и Лактацид и СебаМед, но се връщам на този , защото върши страхотна работа, икономичен е и цената е добра.  Peace

И да си кажа, че ми допада, че има помпичка.

# 478
Аз получих някакво раздразнения от Жая преди време.

# 479
Аз съм доволна от интимния гел на Нивея, на Жая също съм ползвала и не съм имала проблем. От Лактацид (опаковката с бяло и оранжево) преди време имах проблем, сега ползвам този с опаковка в бяло и зелено, издължената, и нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт