Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Добре де как ги ползвате тия стъклени пили  newsm78. Явно аз съм идиот,купувала съм няколко и точно след първото оформяне пилата е гладка  #Cussing out,а не са никак евтини едно 12-15лв. поне. Искам хубава и трайна пила и все не мофа да си намеря.

А аз не разбирам, как може да стане гладка тая пила. Все пак стъклото е по- твърдо от нокътя, няма как да се изглади то. Освен, ако не ги изплакваш после, тогава просто е замърсена, и не пили добре.
С години ги ползвах, нищо им нямаше, само могат да паднат и да се счупят, което при мен редовно ставаше. Любимите ми бяха, и аз не знам на коя марка, от аптеката ги взимах, имаше едно цветенце изрисувано върху тях, струваха 6 лв преди няколко години, сега, сигурно, са по- скъпи.
Ето, намерих някакъв блог, където е показана такава.

http://www.dropsofrainbow.com/2012/01/blog-post_29.html

# 541
  • където ми харесва
Моля, дайте предложение за наистина добър шампоан против пърхут! Става въпрос за мъж, там нищо не помага, дори бебешки шампоан. Пробвала съм всички налични-от Хед енд Шоудърс, всичките Здраве, на Милва шампоаните-не става и не става! Има някакъв временен ефект, и после се връща.
Дори нещо до 20лв да е, само да върши работа!
Мерси Simple Smile

# 542
Селсун блу и низорал
Дюкре за чувствителен скалп
Авиа с хума
Само тези ми понасят и първите два са за острия период, а вторите за поддръжка

# 543
Още един глас за Дюкре.

# 544
А някой да е пробвал ексфолиращи ампули п/в пърхот?Знам,че в някои салони ги предлагат,намазват те на сух скалп или леко навлажнен,много щипе и като те измиват всички гадости падат-люспи и тн.  #Crazy

# 545
  • Някъде по Дунава
Моля, дайте предложение за наистина добър шампоан против пърхут! Става въпрос за мъж, там нищо не помага, дори бебешки шампоан. Пробвала съм всички налични-от Хед енд Шоудърс, всичките Здраве, на Милва шампоаните-не става и не става! Има някакъв временен ефект, и после се връща.
Дори нещо до 20лв да е, само да върши работа!
Мерси Simple Smile

Пробвайте Нахтхерцен, той е за чувствителен скалп, но на мъжът ми добре му понася. Аз дори съм капнала в шампоана няколко капки масло от мента (може и други масла, от темата за маслата го прочетох). Вместо в бутилката може да се капне и масло в ръката с дозичката шампоан. Самото масло не е евтино, моето струваше 19лв за 100мл, но го ползваме няколко месеца.

# 546
ММ се оправи от Фитовал-първо са "интензивен", а след това с поддържащ.

# 547
  • където ми харесва
Благодаря, ще пробвам някой от тези, които препоръчахте!

# 548
На мен много добре ми действа Виши против пърхот за чувствителен скалп.  Peace

# 549
  • Deutschland
Моля за помощ, търся едно червило на Есенс 03 COME NATURALLY , не го намирам никъде , ако в случая на някой не му е нужно моля да ми пише.
http://prikachi.com/images.php?images/946/9105946o.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/948/9105948d.jpg

Пиши им на фб страницата. Ако го има някъде в наличност, ще ти кажат. Изглежда страхотно това червило, и аз бих го купила

# 550
не намирам фейсбук страницата им, може ли линк.

# 551
  • Бургас
Просто напиши в Гугъл
Есенс фейсбук
Още първият линк,който ти излиза,е тяхната страница.

# 552
  • София
И аз давам гласа са за Виши, както и серията на Клоран против косопад с хининово дърво, помогна ми и срещу пърхут.

# 553
  • Deutschland

Essence cosmetics Bulgaria. Използвам фб приложение и няма как да пусна линк, намери ги по името на страницата

# 554
Аз нямам пърхут, а чувствителен скалп, но симптомите са сходни.
От шампоани с хинин, хининова вода, шампоани със СЛС или такива против косопад получавам сърбеж и лющене и ако не преустановя незабавно употребата, прераства в нещо като пърхут...
Затова препоръчах и шампоан за чувствителен скалп  Peace
А примерно от Здраве актив против пърхут щях да умра  ooooh! Такъв сърбеж не бях имала от години.

Общи условия

Активация на акаунт