Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
 Имам същия проблем и аз. Чак ми се бели около носа. Ползвам серум на Биогеника с охлюви,но не съм въодушевена. Повече ми харесва ефекта на шипковото масло вместо нощен крем на цялото лице включително и околоочния контур. Сутрин кожата е свежа и хидратирана и с дневен крем е ОК.

# 586
За сърбяща,зачервена или люспеща се кожа аз ползвам DUCRAY Kelual DS крем  Hug

# 587
  • София
Гледах в магазини Зоя, шипково крем за адски суха кожа. 12лв,ще го пробвам

# 588
Дами, препоръчайте мазило за адски суха кожа за тяло.
От малка страдам от много суха кожа, особено през зимата, когато по краката ми излиза екзема. Единственото нещо, което ми помага е това:
Скрит текст:

# 589
  • в огледалото на живота
Дами, препоръчайте мазило за адски суха кожа за тяло.
От малка страдам от много суха кожа, особено през зимата, когато по краката ми излиза екзема. Единственото нещо, което ми помага е това:
Скрит текст:
За ръце и лице е идеален.Уверих се в това тази зима,когато ръцете ми бяха напукани до кръв/страдам от студова алергия/и с няколко намазвания се успокоиха.
За тяло не знам дали да няма попива по -трудно ,тъй като си е мазна консистенцията.

Препоръчах преди време продукт от тази серия на Еудермол:

При болничен престой явно от препаратите с които третират завивките  кожата на цялото ми тяло се беше олющила/като змия  Tired/ Много ми помогна,много!
За него съм с две ръце  Peace

# 590
Имам същия проблем и аз. Чак ми се бели около носа. Ползвам серум на Биогеника с охлюви,но не съм въодушевена. Повече ми харесва ефекта на шипковото масло вместо нощен крем на цялото лице включително и околоочния контур. Сутрин кожата е свежа и хидратирана и с дневен крем е ОК.
Джинджира ако не сте пробвали, може да опитате.

# 591
Аделинда, ти спогоди ли се с Джинджирата? Simple Smile
На мен този еудермол хич не ми помогна.

# 592
  • Перник
Здравейте!  Някой да има отзиви за спрей балсам без отмиване на нивеа? Мисля че е нов продукт.

# 593
  • Deutschland
На Нивеа не съм купувала, но на Дав и Глис са хубави, особено Дав. Ще следя за отзиви за Нивеа

# 594
Аделинда, ти спогоди ли се с Джинджирата? Simple Smile
На мен този еудермол хич не ми помогна.
Не мажа всеки ден. Може да се каже, че съм се спогодила✌

# 595
  • Deutschland
Търся подобен цвят червило.
http://pin.it/EoOiQBZ

# 596
  • Бургас
Търся подобен цвят червило.
http://pin.it/EoOiQBZ
На Мейбълин в червените гилзи има подобни цветове.Аз имам и са много приятни като усещане.Минус е,че са нетрайни.Но пък са евтини 5-6 лв.Аз ги бях взела моите на промоция,а сега май в ДМ също има промоция.

# 597
  • Deutschland
Благодаря. Ще потърся в страницата им  Peace

# 598
есенс, Голдън роуз матовите имат подобно, но номера не помня

# 599
  • София
Какво използвате срещу подкожни косъмчета на краката?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт