Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Струва ли си някаква козметика да се купи от Гърция? Има ли запознати?
Ако да, може ли препоръка - за марка, продукт и тн.? Ще имам ходене и може да се поогледам за нещо. Crazy
Korres козметика гръцка. Има я само в аптеките. Много е хубава, натурални съставни и т.н. Тук я има рядко и на завишена цена. Имат щендери и всеки добър аптекар ще те консултира какво да си купиш за твоята кожа.

Apivita също. Peace

# 631
Благодаря, момичета, ориентирах се. bouquet

# 632
На мен с продълговатата четка ми е трудно да докарам овала в основата, докато с късата и плоска четка на ГР се получава много лесно. Понеже нокътната ми плоча е мнооого мъничка, дори не ми се налага да повтарям пласта. Другите лакове, които са бетон при мен, са серията Colour Expert на ГР и онези в правоъгълното шише.

Сигурно имаш предвид Rich Color. Наистина са много трайни и покривни. Доволна съм и от мъничетата Wow, а също и от Flormar с тънките издължени капачки.
Искам да питам Tangle Teezer-ът (без значение оригинал или не) става ли за къдрава дълга коса?

# 633
Tangle Teezar има за къдрава коса специално (бордо цвят)

# 634
Само искам да предупредя тези, които не са имали досега работа с Tangle Teezer, че принципа на ползването на тази четка е различен от този, с който сме свикнали. Ръката се слага върху четката, все едно сте хванали компютърна мишка, и сресването започва не от краищата, а от горната част на главата с едно плавно движение от горе до долу, без значение, колко ви е дълга косата.
И второто важно- тази четка работи само с мокра коса, сухата коса тя само ще глади отгоре.
Има видеа в Youtube.

# 635
Четката работи повече от идеално при мен на суха коса. Избягвам ресането на мокра коса.

# 636
Благодаря ви, момичета, ще прегледам и в YouTube.

# 637
Четката работи повече от идеално при мен на суха коса. Избягвам ресането на мокра коса.

И при мен така Simple Smile

# 638
  • Deutschland
Някой назад питаше за лесно разресване. Аз ползвам спрей балсам на Глис с осем масла, златисто е шишенцето. Редувам с олио за коса с макадамия на Гарниер. Моята е до кръста, тежка и гъста и миенето и ресането е ужас. Само това ми помага.

# 639
Питането ми е за суш шампоан. От Балея съм ужасно недоволна, омазнява повече, отколкото преди нанасянето му. От Батиста съм доволна, но и нямам сравнение с друг.  Rolling Eyes Да повтарям ли Батиста или ще ми препоръчате друго?
___
И аз кажа за матовите червила на ГД вече след малко употреба - в крайна сметка не съм доволна. При нанасяне е супер - лесно, супер се разнася, добре покрива, много удобен като цяло, но като трайност - нищо особено. След час, два вече няма и помен от хубавото покритие и някак става на чертички на устните.
Пък като се сетя и продавачката как ми викаше "12 часа трайност"  Laughing Laughing Не че го очаквам от червило за 4 лв., просто споделям впечатление. Ще видим течните как ще се държат. Peace

# 640
Питането ми е за суш шампоан. От Балея съм ужасно недоволна, омазнява повече, отколкото преди нанасянето му. От Батиста съм доволна, но и нямам сравнение с друг.  Rolling Eyes Да повтарям ли Батиста или ще ми препоръчате друго?
___
И аз кажа за матовите червила на ГД вече след малко употреба - в крайна сметка не съм доволна. При нанасяне е супер - лесно, супер се разнася, добре покрива, много удобен като цяло, но като трайност - нищо особено. След час, два вече няма и помен от хубавото покритие и някак става на чертички на устните.
Пък като се сетя и продавачката как ми викаше "12 часа трайност"  Laughing Laughing Не че го очаквам от червило за 4 лв., просто споделям впечатление. Ще видим течните как ще се държат. Peace
Защо не опиташ сухия шампоан с коприва на КЛОРАН?Има и малки опаковки,за изпробване,според мен е по-добър от Батист Peace

# 641
Подкрепям PELLI за сухия шампоан на Клоран , имам същия в малка разфасовка , доволна съм

# 642
  • София
Аз от матовите моливи-червила на ГР не съм доволна - изтриват се бързо и много неравномерно. С база е по-трайно, но пък усещането става прекалено сухо.

# 643
Дами , имате  ли наблюдения за околоочния крем на Balea , може и да сте писали по- назад , но ми е трудно да изчета всичко

# 644
Дами , имате  ли наблюдения за околоочния крем на Balea , може и да сте писали по- назад , но ми е трудно да изчета всичко

кой по-точно, те са доста

Общи условия

Активация на акаунт