Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Много е индивидуално това с маслата. На мен не ми се отразяват добре, и ми запушват порите, включително и от гроздовите семки. Но не съм купувала от скъпи органични масла, може би там е проблема. Единственото масло, което досега ми хареса, беше сусамовото, което получих, като изцедих тахана. Тук поне съм сигурна, че беше натурално.  Simple Smile
Сусама практически не гранясва. Високо тачен в арабския свят, поради горещия климат и това му свойство." Сезам отвори се" в оргигинал е " сусам", в превода се в изгубил. Масло се маже малко, 1-2 капчици. Може да си обогатяваш крема. Всяка кожа има различни нужди, които и според сезона се менят. На мен химиите не ми понасят.

# 676
Много е индивидуално това с маслата. На мен не ми се отразяват добре, и ми запушват порите, включително и от гроздовите семки. Но не съм купувала от скъпи органични масла, може би там е проблема.
+1 Peace
Въпреки, че аз бях накупувала всякакви "био -", "100% - ", "студено - пресовани" и пр. По едно време в хладилника имаше повече масла, отколкото хранителни продукти, но кожата на лицето ми - комбинирана, така и не се "разбра" с нито едно от тях.

# 677
  • при моите деца .....
Момичета,дайте идея за лек дневен крем за 40+ за нормална кожа може и да е серум, че лятото не търпя много кремове, до 15лв.В Сливен имаме само ДМ.

По препоръка на съфорумка в друга тема си купих крема на Арома 40 + - Aroma Collagen+Omega 3
Доволна съм.

# 678
Ще препоръчате ли някакъв сапун, толкова много съм пробвала и накрая все на Dove се връщам, някак си всички други ми изсушават ръцете.

# 679
Ще препоръчате ли някакъв сапун, толкова много съм пробвала и накрая все на Dove се връщам, някак си всички други ми изсушават ръцете.
Бебешки или глицеринов.

# 680
  • Бургас
Да,глицеринов в на Krispa.Заради псориазис баща ми се мие,къпе и дори бръсне с него.
Но Дав мирише по-добре и ми харесва повече.Аз се къпя само с Дав,понякога разнообразявам с душ гел.
Дав в момента е на супер изгодна цена в Кауфланд.

# 681
На мен от Dove кожата ми става толкова суха, че опъва направо.

# 682
Тези, които се водят крем- сапун. Например, сапуните на Нивея, които са в картонени кутии, не във фолио. Аз в момента продължавам да ползвам сапун "Пани Валевска", направо съм щастлива с него. Едно време много харесвах сапуните "Imperial leather","Cleopatra" и "Па- па" на Арома.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 00:52 от nar4eto

# 683
  • Deutschland
От години все Дав ползвам, преди това Палмолив, но ги развалиха. Най-много харесвам екфолиращия и този с шеа, но като цяло са добри всички. Не харесвам шампоаните им обаче

# 684
  • където ми харесва
Аз не ползвам сапун от 15 години, сигурно. Имам предвид твърд сапун.
За ръцете купувам само един, ама ми е любим-мирише на ванилия и макадамия и не ми изсушава кожата.
За тяло само душ гел/пяна/крем ползвам.
На мъжа ми купувам сапун, само и единствено на Дав.

# 685
Вчера случайно се озовах в Елитис и пред погледа ми се прониза въпросния крем с дюла на Биотен от предната страница. Взех го. Mr. Green На първо четене наистина много лек, след разнасяне почти веднага попива. Ще видим в дългосрочен план как ще се държи. Надявам се да не ми запуши портите. Ароматът също е много приятен. 6 лв. беше. Peace

# 686
Ползвала съм го този крем на Биотен и много ми допада.
И почистващият гел от същата серия е  хубав. Peace

# 687
Предложете ми шампоан против пърхут  Confused

# 688
Предложете ми шампоан против пърхут  Confused
Шампоаните на Давинес, но ги търси в аптеките, не в дрогериите

# 689
А спирала за дълги и непокорни мигли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт