Априлски мами 2016 - Тема 8

• 27 591
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Проговорили за мен значи съвсем съвсем друго.

И за мен.  Peace

# 256
На мен като дете са ми махали трета сливица. Сещам се, че много боледувах и след операцията всичко се нормализира.

Вики не спира да си говори на нейния език  Laughing Иначе казва мама, тата (винаги като види баща си), баба, кака, да, не , вчера ми каза "не така"  Mr. Green но всичко когато тя си реши

# 257
Сияна казва мама и тати(съзнателно),но баба, деди, кака, да и не си ги казва когато си иска. Иначе като се карам и ми вика аааааа Mr. Green

# 258
Чак да говори не, но си мърмори нейни си. Какака, това е най-новото. Тата, дядя, баба и май са това.

# 259
  • Стара Загора
Ехе,момичета много думи говорите  ooooh!.Борис казва мама и баба,но когато той си поиска.Даже много често е маммм,маба или бама и всякакви такива.Единственото,което казва ясно е АМ-АМ,е няма как да го сбъркаш.Все е нареден на масата,че се и кара като не му дадеш.Баткото ми беше много по-напред говорно/имаме дневник/.На тази възраст казваше съзнателно мама,баба,тата,кака,деди и даже една моя приятелка го беше научила няколко дни преди РД да казва като го попиташ на колко е години-ЕДНА с дума,ама много ясно.Ама всички деца са различни.
В нашето семейство имаме двама овни/без Борис/ и да ви кажа те и като възрастни не са много по приказките.Спомням си малката дъщеря на сестра ми/родена на 25.03/ до една годинка не издаваше нито звук и майка и все плачеше,че ще е няма.Ами,не е Joy.До три годинки ползваше около 7-8 думички само.После всичко си дойде на мястото,и не че не можеше,ами по-скоро не искаше,абе рогато какво да го правиш  Hug.

# 260
  • София
Близначката казва, мама, тати, бабиии, деде, да- да слезз( когато чукнем на вратата, когато чуе някъде шум оглежда се и пак да-да слез), другия близнак обаче е само маммм ам, баби, бо-бо и нищо повече. И двамата обичат много да слушат музика, даже се опитват да си пеят нещо, но спрях да се радват на детските песнички, започнах да им пускам друга музика и е голяма забава.
Момичета, вашите деца заглеждат  ли се в телевизията? Моят син, като " зяпне" нещо, ами направо забравя какво се случва около него.

# 261
  • Стара Загора
Ние не плащаме за ТВ вече 4 месеца и си пускам програми на лаптопа, но е залепена за него, натиска копчета, а вчера дори го събори.. шляпах я по дупето и ми се хили. Мъчим се да я научим да не бара, но като ни гледа, че и ние го ползвам.
Аз я преобличах отново. Всяка нощ памперсът пропуска от страни и намокря нощничката и чаршафа. На Пуфис 5-ца сме от 5 месеца и до сега всичко е било наред, но от 2 седмици нещо се промени. Чудя се дали да не пробвам 4-ка или Памперс 5-ца..

# 262
Максим се заглежда, но за кратко. Бързо губи интерес.
От раждането ползвам пелените на ДМ, много съм доволна. Той суче много през нощта и пелената се пълни, но рядко пропуска.

# 263
  • Стара Загора
Мила като взе да пие повече вода, което е от скоро и през деня и нощта памперса тежи страшно много. През деня я слагам и на гърне и на 2 часа памперса е като камък.

# 264
Вики също много пишка. Колкото пъти я сложа на гърне и в памперса имам чувството, че на 15 мин това прави...а не пие кой знае колко вода. Памперс обаче от както се е родила 2 или 3 пъти да ми е пропуснал.

За жалост обожава да гледа тв и по същия начин направо замръзва и нищо не я изнтересува. Стоя до нея и и говоря и тя само ме поглежда сякаш ми казва "остави ме" и продължава да гледа.  Sad Стигнах до там да спирам телевизорите.

# 265
  • Владая
Добро утро  bouquet

Тази сутрин предложих за закуска сандвич печен на пресата за сандвичи,
със сирене и масло,хареса се.Реших се защото гледа като сомалийче докато каката закусва.

За "говоренето" малки са още.Ива казва мама,тати,баба,
кака отказва да каже,нарича кака си по име-Але Laughing
Казва ела,ясно за чао-тао и от няколко дена вика кокошките на комшиите тък-тък Laughing
Като я питаш на колко годинки ще стане показва 1,но това е по скоро научено от повтаряне  Laughing

За телевизията,няма интерес,като че ли,не се заглежда.
Но музика много обича,танцува клати се голяма е фога.

От както се оправи времето,сме все на вън,хем тя се уморява,хем на мен ми взима силите,
мериме улицата,тя е леко на баир но на Ива не и пречи да ни разхожда на горе-на долу.
Вечер съм като пребита.

# 266
Мая и едня секунда не се заглежда по тв-то.
Яската е като хипнотизиран ,от коридора в паяка пак там гледа(голям е 51 инча).
И двамата са на памперс пелени,Мая на 4ка,Ясен на 5ца от месеци.

# 267
  • Владая
За памперсите,ползваме Пуфис 5-ца,няма пропуск.
Но вече се замислям за памперс гащи,защото си е цяло предизвикателство да и сменя памперса  Laughing Laughing Laughing доста често ми се налага да търся подкрепление,я таткото я каката да я занимават само и само да мога да го сложа  Grinning

# 268
А Даниел не казва нищо, ама абсолютно нищо. Чак почвам да се отчайвам вече. Искам и аз да чуя "мама"...
Той също пишка много, но пие много вода.
Телевизорът е пуснат по цял ден на народна музика, на песните, ма които сме танцували заедно, идва да ме търси пак да танцуваме. Реклами харесва много. Като яде, обаче, го спирам Simple Smile

# 269
Сияна зомбира само на реклами. От нищо друго не се впечатлява.
Иначе от както се роди ползваме Prima. Но спряха да го внасят и купих Pampers и ми се подсече, след това взех Pufis харесаха ми, но взеха да пропускат, а тя пие много вода. Преди седмица купих Лидълските, четох в друга тема хубави коментари, и да ви кажа за сега съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт