Априлски мами 2016 - Тема 8

• 27 590
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
И на мен всичко много ми хареса! Simple Smile
Понеже чета в разни групи, недоволни майки от лекари, отношение и т.н, само да споделя, че току-що бяхме върнати от преглед, защотооооо доктора имал нужда да си почине и да хапне. Имахме час за 15:30 и ни върнаха с дете на ръце, защото, дежурния лекар имал нужда от пичивка!
Мен ми се замая главата, като ми го съобщиха. Направо ми пречерня. За жалост не знам толкова добре езика, за да й кажа, какво си мисля за тях. Не, че много ще се трогнат, но пък на мен щеше да ми олекне.

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 18:54 от Анонимен

# 631
Украсата на Алис е страхотна  Heart Eyes
Дани също е по-добре вече, да не казвам голяма дума! Днес го бяхме оставили при свекърите по обяд. Свекървата снощи посреднощ се събудила от болки в гърлото и днес беше почти без глас  ooooh! Баща ми е с температура, баба ми и тя е болна... Много болни, много!
Детето спи(да видим до кога), баща му излезе малко по мъжки, а аз съм се опънала на дивана и гледам тв - рай!  Mr. Green

# 632
  • Варна
xxlusivee страхотни неща си сътворила, тортата е прекрасна , много трудно ми се струва да се работи със пош  Crazy

mamanorgе ти като не си ги наредила на майчин език пак добре, егати и случая  ooooh!

Вчера бяхме на фотосесия, Ема се справи отлично, въпреки 10-тия избил зъб и още два на път, ще показвам като ми ги изпратят.

# 633
Ехее 10 зъбчета,браво!
Станехме с таткото да пием кафе,зверовете спинкат.

# 634
Цели 10 зъбчета! Браво, ние стоим на 4 все още.

# 635
  • Варна
Ехее 10 зъбчета,браво!
Станехме с таткото да пием кафе,зверовете спинкат.

Пу-пу блазе ти, никога не ми се е случвало, поне сега след смяната на часа става между 6 и 7, не както преди между 5 и 6.

# 636
  • Стара Загора
10 зъбчета  :crazy?  Ние сме на 0 още, но скоро ще излизат първите отдолу.

Честит рожден ден, Тервел и честит празник на щастливите родители!  bouquet
Нека бъде здрав, усмихнат, палав и любопитен към света и всичките му тайни, които ще разкриете заедно.

# 637
Олеее 10 зъбчета,Браво! А ние сме само с 2 ooooh!
Честит рожден на Тервел. Не ка бъде здрав, щастлив и да има детство изпълнено с много усмивки.  Heart Eyes

# 638
  • Стара Загора
Честит Рожден Ден на Тервел и от мен! Tada
Пожелавам му да бъде преди всичко здрав,да расте добър и честен човек,голям мечтател и изследовател,и много да радва мама и татко  Hug.
mamanorge,това е просто възмутително. ooooh!Може ли такова нещо,ние май не трябва да сме толкова недоволни от нашето здравеопазване  newsm78.Въпреки ,че и тук ги има такива дето са за убиване.
При нас сега пробива 9-я зъб,но като цяло не му се отразяват особено на настроението.С баткото съм имала даже случаи като се усмихне и да виждам,че има нов зъб  Laughing.Не съм започнала да ги мия все още обаче,а май е време  newsm78.

# 639
И аз не ги мия още.

С нетърпение очаквам снимки от фотосесии Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 10:33 от Ralika (addicted2U)

# 640
Честит рожден ден на Тервел! Да бъде много здрав и щастлив, да расте безгрижно и весело!  Heart Eyes

Ние му Мием зъбите, ама някой път пропускам  Embarassed и то не за друго, а защото му крия пастата, че иначе все я лапа и си стиска в устата  Mr. Green

# 641
  • Варна
Честит рожден ден на Тервел  Heart Eyes, да порастне голям и силен като името си мъж, да е гордостта на мама и тате  bouquet

Ема се изявява като комик, влязох онзи ден в Джъмбо, не спря да се закача с хората, маха им, праща им въздушни целувки, прави им физиономии да ги разсмива, голям зевзек ще е тази малката  Laughing

Имаме четка за зъби от второто зъбче още, ползва я за гризалка  Joy

# 642
Честит първи рожден ден на Тервел! Hug
Желаем му да е здрав, да расте безгрижен и много щастлив! Весел празник на цялото семейство! bouquet

# 643
  • Karnobat
Честит 1ви Рожден Ден на Тервел!
Да расте здрав,много упорит,да открива света пред себе си, всеки изминал ден, да е заобиколен от много любов и да има едно истински щастливо детство, изпълнено с усмивки и игри!  Heart Eyes

# 644
Честит Рожден Ден на Тервел и от нас-да е здрав, щастлив и безгрижен! Весел празник на цялото семейство Simple Smile
Бочко е с две зъбчета, отгоре избива още едно. Но много, много бавно...Долните два избиха и пораснаха бързо.
Аз успях да направя пролетно почистване. Вчера мъжът ми цял ден беше с децата.Бях си помогнала и през седмицата, а от днес подхванахме и дворът. Иска много работа, но е добра алтернатива на паркове и градинки. В нашият град те са изключително неподдържани и мръсни. Ще сложим люлка, може би в Джъмбо ще намеря неща, подходящи за двор.

Общи условия

Активация на акаунт