Априлски мами 2016 - Тема 8

• 27 587
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
  • Владая
Привет мами и бебоци.

Честит рожден ден на Тервел,на патерица!Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и тати.

Ние в последните дни сме почти целодневно на вън,
прибираме се за сън,защото Ива отказва да спи в количката  ooooh!
За храненето имаме някакъв напредък,тези дни успешно хапва основното.
Водата все още я преварявам,нашата си е Витошка и единствено не става за пиене при валежи,
тогава купуваме или редуваме изворите на около.
Чаша не съм купувала,но трябва.

За паданията Ива е спец по тях  Laughing Току и издрънчи главата.
Вчера за части от секундата успях да я хвана да не прескочи таблата на спалнята.

Сега я чакам да се събуди и отиваме да мериме улицата,от два дена се инати и ходи където иска тя,а не където я водя,това ще рече че милион пъти се качва и слиза от тротоара пред нас.

# 661
Здравейте мами. Останах без кръс тези дни. Като идем в парка или шска на люлката или да вървим и да преследваме децата на площадката. Но все търси ръката ми да я държа. Като гледам няма намерения са се пуска. Вкъщи я слагам на килима и тя се изхравя по дивана и ходи но пак се държи за него.
Иначе Сияна пие чай и сок от чаша със сламка. А вода пие от такова шише
http://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0% … w=213&bih=363
Вода и давам бебелан и девин розова. Редувам ги, но не я преварявам вече

# 662
  • Варна
Пускам една снимка набързо, като направя по-хубави пак  Crazy

Май се получи като за първи път  Whistling

# 663
Много е хубава тортата!  Heart Eyes

# 664
Тортата е много красива! А какво има вътре?
Ние ходихме да даваме урина и кръв за изследване, първо пари бях забравила, та се връщах, после се оказа, че съм забравила направленията и си платихме.

# 665
  • Варна
Тортата е много красива! А какво има вътре?
Ние ходихме да даваме урина и кръв за изследване, първо пари бях забравила, та се връщах, после се оказа, че съм забравила направленията и си платихме.

Вътре е торта Добуш, за пръв път правя, подобна е на Медената, нея съм я правила няколко пъти.

Знам, че не е смешно, ама ме разсмя с твоите перипетии  Joy

# 666
Браво Zina. Получила ти се е супер. Страхотна е Hug

# 667
  • Варна
Благодаря момичета, следващият път ще имам конкретна визия измислена и така ще декорирам, че сега малко нахвърлена ми стои, но като за първа стана супер.

# 668
  • Стара Загора
zina,много професионално си изглежда даже тортата,Супер е  Peace.
Хариста,много благодаря.Не звучи сложно,може пък да взема да се пробвам  Hug.
Rali,нямаше ли как да се разберете да занесеш по-късно направлението ?Скъпо ли ти излезе?Жалко,че така се е получило  ooooh!

# 669
Знам, че не е смешно, ама ме разсмя с твоите перипетии  Joy
Абе, смешно си е Laughing
Менделеевка, 8,50 платих. Не ми се разкарваше втори път до там, Максим не е от тези, които обичат да стоят в количката дълго време, та бързах хаха Често ми се случва да забравям разни неща, редовно плащам в магазина без да си взема покупката Laughing

# 670
  • Стара Загора
Цитат
Менделеевка, 8,50 платих. Не ми се разкарваше втори път до там, Максим не е от тези, които обичат да стоят в количката дълго време, та бързах хаха Често ми се случва да забравям разни неща, редовно плащам в магазина без да си взема покупката Laughing
Ами,да за тази сума не си струва да се разкарваш,щом детето се изнервя.Това за забравянето на мен ли ми го говориш-ако главата не ми е закрепена за раменете просто съм я загубила  ooooh!.Поне големия може да говори и малкия,и той се обажда вече,че да не ги забравя и тях на някъде  Joy

# 671
  • София
Момичета бяхме в чужбина за няколко дни и чак сега ви изчитам.  Simple Smile

Честит рожден ден на Тервел и от мен със закъснение да е жив и здрав и много щастлив.  Hug

Катеринка много се е забавлявала, докато ни нямаше. Вече си има люлка при баба и и дядо и малко детско столче.  Simple Smile Ама толкова много ми липсваше.  Sad

Има вече и 3 зъбче. Живот и здраве сряда ще сме на консултация след 11 м и сигурно ще слагаме ваксина, това ще е първата след като и откриха алергията и ми е доста притеснено...  ooooh!

Днес поръчах тортата за р.д и меденки за кръщенето, които ще раздадем като подарък за гостите.

Катерина може да си пие сама млякото, но само легнала...  ooooh!

И при нас май няма изгледи за скорошно прохождане.  Simple Smile

Момичета искам да питам нещо тези, на които вече им е дошъл цикълът.  Вече изцяло нормализиран ли ви е? На мен ми дойде юни, юли пропусна и след това до февруари си идваше редовно, само че беше на по-дълъг период за разлика от преди раждането. Сега март тотално ме пропусна ( не съм бременна  Mr. Green)  и се чудя нормално ли е?  Rolling Eyes Решила съм да изчакам април и ако и тогава ме пропусне ще отида на лекар. Надявам се да не ми се налага да пия някакви хапчета.  Rolling Eyes

Много дълъг пост, ама така е като не съм писала 3 дни.  Crazy И последно - купих си от Италия рокля за кръщенето, но на Катеринка не харесах, ще трябва тук да и търся.  Simple Smile

# 672
Последните месеци ми идва редовно и е много добре,по 2 дни и без никаква болка,което преди да родя не беше така.
Май и мен ме пропусна веднъж.
Коя мама се тревожеше,че бебето няма зъбки.. е споко има и по-големи от нашите без зъбки(днес си говорих с едни мами в квартала).
На децата вече им взехме комплектите за рд,Мая ще бъде голям бонбон.. а Яската мъж с класа.
Но за мама няма все още.

# 673
  • Стара Загора
Аз се оплаквах  Laughing Все още няма, но прозират доста.
Също така не ми е идвал още цикъл вече близо 2 години. Ходих веднъж на гинеколог след като родих и другия месец ще се наканя да отида за профилактичен преглед отново.
Мила също не ходи, но с таткото си я "подаваме" и прави 5-6 крачки сама.

# 674
Да са живи и здрави първите ни рожденици. Тортата с пеперудките се е пэлучила много красива  Peace
На сестра ми и на двете деца зъбчетата пробиха на година и два месеца.
Аз също съм купила дрешки за девойката, за младежа остана да взема едни панталонки. Преобладаващ цвят е зеленото. За себе си не смятам да взимам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт