Априлски мами 2016 - Тема 8

• 27 592
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ralika а колко зъбчета имате, не знам Катерина дали ще успее да се справи с тези закуски.  Simple Smile

От бобовите и грах съм давала, забравих.  Simple Smile

# 286
За закуска давам: кус кус, попара, овесени и ръжени ядки (със сирене или плод), елда
Кашкавал мисля след годинката да дам.
За вечеря хапва супички със сухарче. Леща само червена съм давала.

# 287
  • Karnobat
Голям зор и яденето и спането през деня. Направо не знам какво да правя вече! Яде с 300 зора и заспива с 300 зора,а му се спи!
Иначе, аз приготвям в неделя яденето за през седмицата, като докато е горещо го затварям в бурканчета! Тази седмица ще е на
Спанак с ориз и моркови
Ориз с броколи,карфиол,морков и пилешко
Картофена яхния( картоф,морков,лук,зелена чушка)
Булгур със зеленчуци и пуешко
За закуска правя попара и кус кус,за следобедна закуска днес е овесени ядки с банан,круша и ябълка
Колкото обичам да готвя, той с такова нежелание яде( дали ще започне, някога). Кашкавал съм давала да опита

# 288
Ralika а колко зъбчета имате
Предните 4, вие имате ли зъбки?
Да ви се оплача - за минутки оставих ботушите си пред апартамента, за да си сменя блузата. Излизам да ги обуя - някой ги откраднал. А бяха скъпи... А колко пъти съм оставяла количката отвън, и то за часове. Понякога и Максим е бил вътре докато си измия ръцете да го взема (чистница съм си...). Много се ядосвам, ние сме на 2-ри етаж, където почти никой не минава. Горните етажи ползват асансьора ooooh!

# 289
  • Стара Загора
Да ви се оплача - за минутки оставих ботушите си пред апартамента, за да си сменя блузата. Излизам да ги обуя - някой ги откраднал. А бяха скъпи...

На нас една саксия с цъфнал кактус ни бяха откраднали. Държим цветята на стълбите пред апартаментите. Беше много красиво, а струва не повече от 10лв, но са го грабнали. Беше по 8 март и явно някой е бил много на зор. Така че не се и съмнявам, че ще откаднат обувките.
Ние нямаме асансьор и държим количката в гаража и мен ме е страх да не я откраднат.

# 290
Да ви се оплача - за минутки оставих ботушите си пред апартамента, за да си сменя блузата. Излизам да ги обуя - някой ги откраднал. А бяха скъпи... А колко пъти съм оставяла количката отвън, и то за часове. Понякога и Максим е бил вътре докато си измия ръцете да го взема (чистница съм си...). Много се ядосвам, ние сме на 2-ри етаж, където почти никой не минава. Горните етажи ползват асансьора ooooh!
Еее..нямям думи.
Много ми е чуждо,никога не съм живяла в апартамент.Като се сетя колко неща имаме пред вратата.
Миналото лято така,много скъпи маратонки бях "загубила",оставиля ги бях да се сушат на сянка под шатрата.На другия ден се сещам за тях-няма ги.
Със съседите претърсихме целия двор,обвинихме от котки до кратци.. е да ама съм ги пребрала още същата вечер и ги намерих в края на лятото.Акъла ми се взе,бях започнала да заключвам,до преди това не го правехме.

# 291
  • София
Само долните 2 зъбчета са излезли.

Количката я държим в коридора - удобно, не удобно - не мога да разчитам да я остава пред вратата в никакъв случай.  Naughty

От утре ще пробвам нова схема - с 4 ядения, като отказва млякото, реално и стават 3 в момента, което изобщо не ми хареса... Вероятно ще увелича количествата на останалите.  Rolling Eyes

# 292
адиктед благодаря за рецептите  Hug още утре ще изпробвам тази с броколите Peace
И аз съм давала от кафявата леща. Отделям за Алис когато е готова и чак след това слагам подравките. Чудя се как да и дам мусака без подправки? Някоя от вас давала ли е?
За водата пробвахте ли да смените шишето? Ние след дестото имахме успех  Laughing
Искам да ви се оплача..  Моята свекърва е много против ЗВБ.. Наговори ми куп глупости от сорта на - как може да оставиш детето така , щяло да се разболее след един месец , била малка още и трябвало да яде пюрета.. направо откачих  #Cussing out Аман от акъли и съвети #2gunfire

# 293
Вчера му дадох да опита от кафявата леща, 2 лъжички Simple Smile както писах не му отделих специално, но аз не готвя с много сол и подправки.
Пуешко/ патешко  не съм приготвяла и да си призная нямам спомен да съм опитвала. Вкусно ли е ? Защото с пилешкото съм се отчаяла вече, все ми мирише, кой знае с какво ги хранят Sad
Вчера с Бочката голяма занимавка вкъщи, не излизахме, вятърът беше ураганен. Иска да го държа за ръцете и да ходи, Тичаме след топките вкъщи и е много щастлив Simple Smile

# 294
  • Владая
Добро утро прекрасни!  bouquet
Днес няколко бебока в темата,заедно с мома Ива стават на 11 м.
Да са ни честити.

По случая Ива ми спретна нощна гоненица из спалнята,
понеже каката снощи имаше приятелка с преспиване,
превъзбуди ли се това бебе,какво стана,не знам но заспа много трудно и то чак към 11ч.
Цяла нощ се въртя като пумпал а сутринта я намерих с глава към противоположния край на спалнята. ooooh!

Интересни идеи сте споделили за храненето,ще открадна някоя  Whistling

Хубав и ползотворен ден и послушни бебоци.

# 295
  • Владая
Скоро не сме се показвали.....

# 296
  • София
Moмичета мислехме събота да пътуваме към Пловдив, но много съм се наплашила от случая с морбили. Дали е безопасно? Все пак мъниците не са ваксинирани още за морбили и са много уязвими.  Rolling Eyes Също исках да питам имате ли представа дали изобщо е възможно примерно ваксината за морбили да се сложи на 1 г, а синфлурикса на 13 месеца или няма как да се правят такива размествания  Rolling Eyes

loveza - голяма сладурана.  bouquet

# 297
Да се докопам и аз до компа.....
Много изписахте и вече не помня кой какво е казал, последното се сещам за ботушите....много тъпо....Наглостта на крадците няма граници.
Тервел е като фурия, няма спиране, обикаля сам , продължава да прави опити да се пуска. Като сме навън задължително мрънка да го сваля да повърви.
С храната си карам пак так, че аз му готвя и няма претенции дали да е гладко или на парчета. Хапва си всички, макар да има предпочитания. И кърма си иска....

# 298
  • София
Скоро не сме се показвали.....

Малеее разкошна е мома Ива, нека да расте жизнено, здраво и палво дете. Разкошна е.

# 299
  • Владая
Относно кражбата,честно да кажа не се учудвам.
Българина до такава степен е изнаглял,че е способен на какво ли не.
Ние живеем в къща с двор,къщата е на свекърва ми и сестра и.
Ние ползваме 2 етажа от къщата,те другите два,двора за сега е общ,
но скоро се надявам това да не е вече така.
Аз се грижа за по голямата част от двора,цветя,рози,райграс,глезотии,все хубави неща,
обаче миналото лято започнаха да ми изчезват градинските пособия,
ха едно,ха друго,накрая една помпа за пръскане ми изчезна,всеки отрича да е взел нещо,
започнахме да си мислиме че децата са ги счупили и покрили,
а то какво се оказа зетя на сестрата на свекърва ми,който живее на същата улица,
когато е идвал си е взимал каквото му е необходимо.Един ден случайно в тях си видях всичко което ми е изчезнало.Да не мислите ли че се спря до тук? Изчезна ми и повода на кучето  Laughing Laughing Laughing Laughing знам къде е но нямам нерви да се занимавам,просто ММ ми направи друг,защото Рони е голямо куче и купешките не ми вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт